kehakaal
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » kehakaal
- This topic has 23 replies, 11 voices, and was last updated 19 years, 4 months tagasi by
tmz.
-
AutorPostitused
-
september 17, 2006 at 6:13 p.l. #90911
Mart Muru
MemberMassi juurde saamiseks on vaja teha nn kombineeritud harjutusi. Need on harjutused, mis rakendavad korraga palju suuri lihasgruppe..lõuatõmbed raskused jalge küljes, jne. peaksid kasvatama lihasmassi üpris kiiresti.Ma teen pealt- ja alt haardes lõuatõmbeid raske kott seljas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ..samuti teen sellega veel rööbaspuude vahel surumist.Tahaks teada,kui tihti ma võin neid harjutusi teha ja milliste kordustega?..siiamaani olen suvalt kõike 5×5 teinud ja umbes 3-4 korda nädalas..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 17, 2006 at 7:25 p.l. #90918olli
MemberMul on ainevahetus kiire,nii on mulle öeldud.10a trennides käimist on ka oma märgi jätnud kehakaalule.Mis mu kehakaal peaks olema kui ma olen 180 pikk?
Rasvased toidud aeglustavad ainevahetust ning samal ajal annavad energiat ilma uniseks tegemata.
Kehakaal oleneb eesmärkidest, kui tahaksid olla silmnähtavalt tugeva kehaehitusega, siis vähemalt 90kg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (ca 5 aastaga vabalt saavutatav kui praegu oled umbes 63kg)september 18, 2006 at 4:24 p.l. #90411Creek
Memberminu teada massilisajad aitavad kaalust juurde aga pärast nende tarvitamsie lõppu ju kehakaal langeb , minu teada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loll jutt, muidugi su kehakaal langeb kui keha ei saa piisavalt valke ja see-tõttu tuleb korralikult süüa, kui lihas ei saa piisavalt oma vajalike toitaineid siis kehakaal langeb, olenemata, kas see lihas on saavutatud tavalise toidu või toidulisandiga.
Selline efekt pidi olema steroididel, kuid neid sulle keegi siin soovitama ei hakka.
september 20, 2006 at 5:50 e.l. #90976Kimosabe
MemberLoll jutt, muidugi su kehakaal langeb kui keha ei saa piisavalt valke ja see-tõttu tuleb korralikult süüa, kui lihas ei saa piisavalt oma vajalike toitaineid siis kehakaal langeb, olenemata, kas see lihas on saavutatud tavalise toidu või toidulisandiga.Selline efekt pidi olema steroididel, kuid neid sulle keegi siin soovitama ei hakka.
millist massilisajat sa soovitaks? kas gain fast oleks hea.
september 20, 2006 at 5:01 p.l. #91014Creek
Membermillist massilisajat sa soovitaks? kas gain fast oleks hea.Ise nagu praegu lisandeid ei tarvita, kõige parem on ikka toit.
Korraliku toitumiseta ei tee ka lisandeid imesi ja korraliku toitumisega seeb samuti saavutada suurepäraseid tulemusi (muidugi proff kulturistil läheks vist veidi raskeks).
september 25, 2006 at 6:31 p.l. #91333tmz
MemberKaalusin 68kg stabiilselt:
Kuidas 2 nädalaga 4.5 kg juurde sain:
1 nädal:
– 3 x jõusaalitrenni korrektse kava järgi ( enne seda polnud 3 aastat saalis käinud).
– Rohkem toidukordi päevas, rohkem liha, juustu ja muud valgurikast.
2.nädal:
– 4 x jõusaalitrenni korrektse kava järgi
– iga päev 4x päevas jõin kokteili = 4spl valgupulbrit, 1spl kreatiini, 1spl fruktoosi + mahl
– Sõin nii palju kui võimalik
Täna 2 nädalat hiljem kaalun 72,5 aga see on alles algus
september 26, 2006 at 4:50 e.l. #91353painkiller
MemberOn küll tore saada nii palju kaalul juurde, kuid ma arvan et see on rasva arvelt. Parem oleks Kasvõi aeglasemalt juurde võtta. Ma olen selle aasta märtsist juurde sanud mingi 6-8 kg ja kindlasti on lihast kah tulnud.
september 26, 2006 at 6:20 e.l. #91360greenu
Memberma olen 23942394% kindel et see 4,5 kilo ei tulnud lihase arvelt …. muuseas kui juua ja süüa meeletult ja mitte vc-s käiia siis saab kiiremini ka 4,5 kilo juurde … nimelt päevaga peaks hakkama saama …
september 26, 2006 at 7:54 e.l. #91376tmz
MemberNt. sõjaväes (5a tagasi) võtsin juurde 10kg 2 kuuga, ainuüksi tänu korralikule söögile ja see kaal püsis 11 kuud. Kui tsiviili tagasi läksin kaal langes, kuna polnud aega süüa ja trenni teha (istuv töö).
Söögiharjumused mängivad suurt rolli kehakaalu juures, see on kindel.
Need 4,5 kilo pole midagi erilist samas on hea näide, et, kui vaeva näha, siis kaalu tuleb!
Tahes tahtmata tuleb kaalu juurde koos rasvaga, kuid see on juba trenni küsimus, et see maha põletada ja lihast vormida!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.