Skip to main content

Kehakaal

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Kehakaal

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Lugesin, et kui inimene vähendab kehakaalu nädalas 2-3Kg võrra, siis see on vee ja lihaskoe arvelt, mitte rasvkoe arvelt. Rasvkoe arvelt polevat võimalik nii palju alla võtta. Mis teie arvate?

Arnold
    Member

Nädalaga võib see tõesti raskeks osutuda, muidugi sõltub sellest palju inimene kaalub ja kui suur on ta algne rasva mass. Normaalne allavõtmise rütm on kuskil 1kg nädal sellise keskmise kehakaalu juures .

Kõige rohkem aga oleneb see kas võtame alla rasva või lihaste arvelt sellest mida me sööme ja kas üldse sööme. Selleks, et kaalust alla võtta ainult rasva arvelt peame korralikult toituma, kui aga üritame kaal võtta ainult nälgimisega siis kaotmegi lihaseid nt. sellised dieedid nagu 1 apelsiin päevas jne. Normaalne tasakaalustatud toit ja kehaline aktiivsus, viivad sihile.

märt
    Member

Niiplaju kui mina olen oma kaalu vahel vaadanud, siis on võimalik nt. juba ühe treeninguga kaotada (tõenäoliselt suurimas osas vee arvelt) 1-1,5 kg kehakaalust. Nii et vee arvelt on suhteliselt palju “võita” võimalik. Mina arvan, et normaalsem oleks pigem iga õhtu aeroobikas käia ning mitu korda päevas midagi natuke süüa kui et mingit ranget dieeti pidama hakata. Igal juhul mitte mõlemat korraga teha!

Raimond
    Member

Kuidas kommenteerida seda teooriat, et rasvkoe vähenemisel ei vähene mitte rasvkudede arv vaid ühe rasva koe mass väheneb? Kas mingi intensiivse kerge nälg/aeroobne valemiga on võimalik rasvkoe arvu numbriliselt kudede arvu osas vähendada?

VDO
    Member

Sellest oli jutt raamatus “Kulturism kõigile”. Pidi olema nii, et alguses, hakkab nende rakkude suurus vähenema, ja alles peale teatud kriitilist piiri arvukus. Kui aga seda kriitilist piiri ära ei oodata ja hakatakse rohkem sööma, siis nende suurus on kerge tagasi endisele suurusele minema.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.