Keha proportsioonist väljas? Kuidas parandada?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Keha proportsioonist väljas? Kuidas parandada?
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 10 years, 11 months tagasi by
priibe.
-
AutorPostitused
-
veebruar 10, 2015 at 1:29 p.l. #26452
ThaBosss
MemberTervist. Aasta aega jõusaaliga tegelenud ja üritanud rühti ja lihastoonust parandada/kasvatada. Siiski ei ole rahul oma keha proportsioonidega. Jääb mulje nagu Jalad oleks justkui kõverad, või siis on jalalihased ebaühtlaselt arenenud. See tekitab jällegi probleemi- tagumik paistab riideid kandes taga suur ja punnis olevat ja kuidagi jääb mulje nagu sääremarjad oleksid liiga paksud või põlved justkui ettevajunud. Ei saagi täpselt aru.
Soovin, et keegi hindaks mu keha ja ütleks mis tuleks parandada, et saavutada parem kehakuju, nii nagu õige ja ilus oleks.

Kas mul ongi suur tagumik, või mu keha mitteproportsionaalsus jätab sellise mulje? Milliseid rühiharjutusi teha ja millistele lihastele rohkem rõhku pöörata, et saavutada ilus keha?
veebruar 10, 2015 at 3:15 p.l. #376910Kask
MemberPalju vanust on?
Tee rahulikult trenni edasi, 2-3 aasta pärast on tiptop. Kahjuks ei kasva lihased üleöö.
See tagumiku ja jalgade jutt.. Sorri, aga päris huumor.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kunagi loed seda teemat ja naerad.veebruar 10, 2015 at 4:49 p.l. #376911zudokorn
MemberKui piltide järgi midagi pakkuda, siis seda, et reie tagumised küljed (kakspead) vajaksid võib-olla rohkem tööd. Aga see suhteliselt puusalt tulistades pakutud. Üldjuhul tuleneb jäsemete kuju luustiku eripäradest. See võib küllaltki varieeruv olla.
Tee trenni edasi ja seni kuni kuskilt ei valuta on kõik korras.
veebruar 10, 2015 at 5:14 p.l. #376383Looduses6ber
MemberNii teegi, nagu sulle endale tundub
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minuarust pole ka miskit häda, vähemalt pole peenikesed kuresääred
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja näe, “nokupaun” tundub ka parajalt suur
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> lohuta end sellega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja põe tühiste asjade pärast vähem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 10, 2015 at 5:19 p.l. #374051susim
MemberNo eks pane omale baas harjutused sisse ja kuku kükkima,tömbama,suruma.😆
veebruar 11, 2015 at 12:51 p.l. #376941ThaBosss
MemberVanuseks 16 kaalu 95 ja pikkust 190. Huumorit tegema ei tulnud, vastuseks härra Kasele. On seda mulle öeldud eakaaslaste poolt ja rühiteemat on nentinud ka kehalise kasvatuse õpetaja. Sooviksin midagi ette võtta. Kakspealihastele olen hakanud rõhku andma. Võrreldes teiste jalalihastega tunduvad nad lausa olematud. Rühi suhtes olen teinud puusapainutaja venitusi ja muid harjutusi, vähendamaks selja nõgusust. Aga ega vist muud järele ei jäägi kui vaikselt vaadata jälgida ja baasharjutusi teha..
veebruar 22, 2015 at 3:03 p.l. #377485priibe
MemberKui tahad suuremaid jalgu, siis go on sügav kükk, väljaasted, kang rinnal kükk. Ja kasvab nii mis mühiseb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Inimese kehad ongi erinevad, minul näiteks on keha kah poroportsioonist väljas, jalad on suured all ülakeha pole ollagi, et olen samuti hädas enda kehaga. Aga tuleb vaeva näha ja see ei juhtu üle öö !
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.