Skip to main content

Keha massi suurnedamine?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Keha massi suurnedamine?

Viewing 2 posts - 16 through 17 (of 17 total)
  • Autor
    Postitused
    KiluKalur
    Member

Ma ei ole mingi spetsialist aga osadel inimestel võtab kauem aega see massi kogumine.Mäletan kui 2006 a alustasin intensiivsema trenniga siis sõin nagu loom,kui keegi arvab et valesid asju sõin siis seda mitte,tellisin toitumiskava,kuid see suht sama mis siin tasuta saada.Trenni tegin suutlikuseni ja peale trenni läksin koju kus oli kang millega sai veel lisaks kükke surumist ja muid baas harjutusi teha.Ning kaal tõusis mingi 8-9 kilo 1,5 aastaga.Minu puhul oli siis tegu ka ületreeninguga,välja nägin nagu hernehirmutis,peenike aga lihased olid väljas.Tegin pausi mingiks ajaks nüüd söön samu toite(kodujuustud,liha,kala,õlid,puuviljad jne aga enam raskustega ei treeni,va. vahest väga harva õlga hantlitega.Trenni teen rööbaspuude ja torudega ehk siis oma keha raskusega ja vorm on kõvasti ilusam.Kardioks jooksmine.

Kuidas “peenike, aga lihased väljas” on nagu hernehirmutis? Minu meelest ongi selline figuur kõigi unistus: olla sale, aga trimmis, ilusad lihased väljas, rasva minimaalselt! Just selle kallal vaeva nähtaksegi!

kronik
    Member

No ma olin 190 cm kohta napp 70 kg ja kui trennis ei olnud tegin füüsilist tööd,selline ülekoormatud nägin välja

Autor
    Postitused
Viewing 2 posts - 16 through 17 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.