Skip to main content

Keha massi suurnedamine?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Keha massi suurnedamine?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Oleks soov siis keha massi suurendada.

Kuna pole eriti kodus sellel alal, siis küsikski asjatundjatelt abi.

Eesmärk oleks siis kaalu juurde sada.

Vaatasin fitshopist massilisajaid, aga ei oska mida valida.

Ei käi küll jõusaalis aga töö on selline, et polegi vaja käia.

Hind pole oluline kui toode on seda väärt!

Palun mõistvat suhtumist

Jaaniuzz
    Member

Tean, et sa ei oota sellist vastust, aga nagu paljud sulle siia vastavad, vastan ka mina nii. Kõigepealt tee oma igapäevane toitumine korda, söö kindlatel kellaaegadel ja piisavalt, küll seda kaalu hakkab tulema, ise olin ka eelmise aasta augustis 66 kilo ja nüüd olen 77. iga kuu 1 kilo juurde ja ei mingit massilisajat. Treeningjärgne sheik ainult sinna juurde, kuna teen palju trenni. kui sellest toitumisest ka väheks jääb ja sul tõesti raha üle on siis võid massilisajat osta, kuigi mina ei näe massilisajal pointi, pigem osta tavaline ptroteiinipulber ja lisa ise sinna süsivesikud. Sheigi siis pärast rasket tööpäeva kui sa trennis ei käi.

Arx07
    Member

Igapäev tööjuurde liitrine jogurt kaasa, lisaks lõunale lase ka see alla vahepeal vabadel momentidel

dduck
    Member

tavaline ptroteiinipulber ja lisa ise sinna süsivesikud

Näiteks on midagi konkreetset soovitada?

Igapäev tööjuurde liitrine jogurt kaasa, lisaks lõunale lase ka see alla vahepeal vabadel momentidel wink.gif

Olen joonud liiter keefiiri, on jogurtist rohkem kasu?

Arx07
    Member

Näiteks on midagi konkreetset soovitada?

Olen joonud liiter keefiiri, on jogurtist rohkem kasu?

Jogurtis on süsivesikuid rohkem. Massilisajad on samamoodi süsivesikute peal üles ehitatud, miks mitte parem vähe looduslikumat siis võtta…

dduck
    Member

Jogurtis on süsivesikuid rohkem. Massilisajad on samamoodi süsivesikute peal üles ehitatud, miks mitte parem vähe looduslikumat siis võtta…

Ja sinna lisada ptroteiinipulber ?

renku
    Member

Kas sa tahad paksemaks saada või lihast kasvatada? Nende jogurtitega saavutad ideaalselt esimese variandi.

Arx07
    Member

Ja sinna lisada ptroteiinipulber ?
    Jaaniuzz
    Member

ära jogurti sisse proteiinipulbrit lisama hakka, joo niisama söögikordade vahele jogurtit. Mina pole siiamaani paksuks veel läinud jogurtist, korralik trenn ja liikuv eluviis. Proteiini juurde lisa süsivesikuid ( viinamarjasuhkur ehk dekstroos, poes müüa, punased 500g. pakid) ja jood kohe pärast trenni. Õhtul enne magama minekut söö 200g kohupiima või oleneb kui suured need pakendid on. Päeval korralikud toidukorrad ja hakkab see mass tulema.

dduck
    Member

Polnudki plaanis proteiini jogurtile lisada nendest midagi?

gmaster
    Member

Tavalise pudru tegemiseks pole kannatust

vrsm
    Member

Polnudki plaanis proteiini jogurtile lisada nendest midagi?

no okeim oleks ikka täisterakaerahelbeputru süüa. need kiirasjad… no pigem mitte. aga söö siis ikka valku ka juurde, nt kohupiima, kodujuustu, muna jne.

kui massilisajat tahad, siis nendest soovitaksin leangaini. olen kasutanud, maitse on ülieepiline (banaaaaaaaan!!!), tekstuur selline hea paks ja tundus (keha koostise muutuse järgi), et tegi oma tööd. probleemiks muidugi kõrge hind ning suht tagasihoidlik valgusisaldus. aga kvaliteetne toode ikkagi.

renku
    Member

no okeim oleks ikka täisterakaerahelbeputru süüa. need kiirasjad… no pigem mitte. aga söö siis ikka valku ka juurde, nt kohupiima, kodujuustu, muna jne.

kui massilisajat tahad, siis nendest soovitaksin leangaini. olen kasutanud, maitse on ülieepiline (banaaaaaaaan!!!), tekstuur selline hea paks ja tundus (keha koostise muutuse järgi), et tegi oma tööd. probleemiks muidugi kõrge hind ning suht tagasihoidlik valgusisaldus. aga kvaliteetne toode ikkagi.

No see Lean Gain on tõeliselt hea toidukorraasendaja, mina ei ole ühtegi teist sellist kohanud. Teised massilisajad on ikka valk ja suhkur, aga see sisaldab aeglasi süsivesikuid ja lisab kvaliteetset massi korralilku treeningu puhul. Isegi öise lisandina ei teinud paksuks. Väga hea valik, enamus teisi massilisajaid on aga valk ja suhkur ja paras kasutada siis, kui tahad saada paksuks poisiks või oled eriti kiire ainevahetusega ja miski ei tee sind paksuks (ning muidugi ei saa ma nende kasutegurist aru jõusaali harrastaja puhul) :-)

argoll
    Member

Igasugune vedel toit ( võtame siis massilisaja ) aktiveerib koheselt insuliini ja sinu puhul läheks see otsejoones pekiks.Kui Sa trenni ei tee, siis ma ei näe küll sellel mingit mõtet.Selle raha eest telli parem korralik toitumiskava.

Argo

kronik
    Member

Ma ei ole mingi spetsialist aga osadel inimestel võtab kauem aega see massi kogumine.Mäletan kui 2006 a alustasin intensiivsema trenniga siis sõin nagu loom,kui keegi arvab et valesid asju sõin siis seda mitte,tellisin toitumiskava,kuid see suht sama mis siin tasuta saada.Trenni tegin suutlikuseni ja peale trenni läksin koju kus oli kang millega sai veel lisaks kükke surumist ja muid baas harjutusi teha.Ning kaal tõusis mingi 8-9 kilo 1,5 aastaga.Minu puhul oli siis tegu ka ületreeninguga,välja nägin nagu hernehirmutis,peenike aga lihased olid väljas.Tegin pausi mingiks ajaks nüüd söön samu toite(kodujuustud,liha,kala,õlid,puuviljad jne aga enam raskustega ei treeni,va. vahest väga harva õlga hantlitega.Trenni teen rööbaspuude ja torudega ehk siis oma keha raskusega ja vorm on kõvasti ilusam.Kardioks jooksmine.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.