Keeruline värk on see trenn,palju küsimusi.
- This topic has 22 replies, 10 voices, and was last updated 15 years, 1 month tagasi by
eesti mees.
-
AutorPostitused
-
detsember 12, 2010 at 5:53 p.l. #22157
traineveryday
MemberOlen 17 aastane noormees 178 cm pikk,70 kg raske.Pole jõu spordiga varem tegelenud,sõidan bmxi, mida tahan jätkata kevadel,aga lumisel ajal tahaks jõudu teha ja ikka korralikult,et saavutada tulemusi.
Kuu aega tagasi hakkasin jõukas käima 3 x nädalas.
Esimesed 2 nädalat tegin lampi siis sain kava,kavaga tegin üle kuu aja nüüd olen 2 päeva jõukast eemal olnud kuna sain molli ja silm oli punane.
Siit ka küsimus,silma valge on paranenud juba mitme päevaga,alt on natuke lilla veel,on ohutu treenida sellega??Ülehomme tahaks jõuka juba,räige trenni isu on.
Kava millega olen tegelenud kuu aega 3 x nädalas.
Lendamine Kaldpingil
Tõmme plokil rinnale
tõmme istudes kõhule
kükk hantlitega
käte viimine kõrvale üles
käte kõverdamine kangiga
surumine alla plokil
selja lihased
kõhu luhased
3 seeriat,8-10 korda.
Siinkohal tekibki palju küsimusi
,et kas oleks aeg võtta uued kavad,erinevatele lihastele erineved päevad jne.Söögi koha pealt pole mul ka õrna aimugi,selle kuu aja jooksul olen vist alla võtnud umbes 5 kilo,täna kaalusin täpselt ei tea.Rasva tahaks asendada lihasmassiga,kõhnaks ei taha küll minna ära,suuremad käed lihastes poleks paha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii et soovitage toitumis kava,trenni päevade kava vennale,kes ei tea midagi veel sellest värgist eriti,aga tahab lihasmassi suurendada üle terve keha,et sõita bmxi ja olla lihastes
nagu Arnold ja Stalone.nh mitte nii hullult tglt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes läbi luges andke nõu palun.
detsember 12, 2010 at 6:17 p.l. #283589henriiiii
Membersul tuleks lugeda siinseid artikleid ja samasauguseid postitusi. nii treeningu kui toitumise kohta.
detsember 12, 2010 at 7:09 p.l. #283592Kask
MemberMis su sinisesse silma puutub, siis see kindlasti ei takista trenni tegemist. (vähemalt mitte siis kui pea ei valuta ja enesetunne OK)
Selliseks, et saada nagu Arnold ja Stallone pead tegema aastaid ja aastaid trenni
.Algustuseks võta treeningkava siit : http://www.fitness.ee/?act=trainingplan〈=1
Toitumise kohta on siin lehel palju artikleid ja ka teemasi. Kasuta otsingut.
detsember 12, 2010 at 7:43 p.l. #283594smack
MemberKava millega olen tegelenud kuu aega 3 x nädalas.Lendamine Kaldpingil
Tõmme plokil rinnale
tõmme istudes kõhule
kükk hantlitega
käte viimine kõrvale üles
käte kõverdamine kangiga
surumine alla plokil
selja lihased
kõhu luhased
3 seeriat,8-10 korda.
See kava küll kiita pole. Kindlasti otsi uus kava.
detsember 12, 2010 at 8:32 p.l. #283598Rainerr
MemberSee, et sul nägu veits paigast on su trennitegemist küll ei sega.
detsember 13, 2010 at 8:20 e.l. #283616Mr Fox
MemberSee kava küll kiita pole. Kindlasti otsi uus kava.kuhu lihased ja kätekõverduse. EI! Kasuta Fitness.ee kavasi parem.
detsember 13, 2010 at 3:12 p.l. #283653eesti mees
Memberkuhu lihased ja kätekõverduse. EI! Kasuta Fitness.ee kavasi parem.Mis on kätekõverdustel viga,minu tead on see siia maani sõdurite füüsilise ettevalmistuse üks peamisi harjutusi. Hõlmab nimelt rinda, triitsepit, õlga ja selga, peale selle veel kõhu- ja seljalihaseid et keha sirgena hoida. Kättekõverdused on üks paremaid ülakeha lihaste vastupidavust treenivaid harjutusi. Minu teada teevad neid paljude võitlusportida harrastajad,peale selle veel mees võimlejad kuni sõduriteni välja
detsember 13, 2010 at 3:19 p.l. #283655Kristjan-Johannes Konsap
MemberKättekõverdused on üks paremaid ülakeha lihaste vastupidavust treenivaid harjutusi.Seda küll, aga ma loen välja, et teemaalgataja tahab jõudu ja lihasmassi.
detsember 13, 2010 at 3:44 p.l. #283658eesti mees
MemberSeda küll, aga ma loen välja, et teemaalgataja tahab jõudu ja lihasmassi.Ma ei ole küll ekspert aga ma tean oma töö juurest ühte meest kes õpib Dundee ülikoolis ja mängib ka rägbit ja tema rääkis mulle et ühed nende baas harjutused on lõuatõmbed ja kätekõverdused ja minu arust see vend ei ole sugugi väike, kuskil 90 kg lihast.
detsember 13, 2010 at 4:06 p.l. #283660Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa ei ole küll ekspert aga ma tean oma töö juurest ühte meest kes õpib Dundee ülikoolis ja mängib ka rägbit ja tema rääkis mulle et ühed nende baas harjutused on lõuatõmbed ja kätekõverdused ja minu arust see vend ei ole sugugi väike, kuskil 90 kg lihast.Järelikult tal on head geenid.
Samamoodi peaks siis jooksmisega julmad jalalihased saama.
detsember 13, 2010 at 4:21 p.l. #283664traineveryday
MemberRainerr nägu on mul täiesti paigas
,küsisin seda sellepärast et ema ei soovitanud mul verevalum silmas jõuka minna,mõtlesin et miks.Mis puutub arnoldi ja stalone juurde oli nali,sest selliste lihastega ei saa ma bemexiga sõita ju.
Aga tore,et vastuseid tuli,kuna jõusaali käeulatus on mul olemas siis mõtlesin et miks mitte võtta 4 peävane kava.
Ott Kiivikas Edasijõudnute kava jaotatuna neljaks,neid on 2 tükki,äkki keegi soovitaks kummaga alustada.
http://www.fitness.ee/treeningkavad/15
http://www.fitness.ee/treeningkavad/17
Harjutused on päris keerulised,peab jõukas küsima kuidas teha lol.
detsember 13, 2010 at 4:26 p.l. #283667eesti mees
MemberJärelikult tal on head geenid.Samamoodi peaks siis jooksmisega julmad jalalihased saama.
Võimalik. Kuule kirp2, ma ei viitsi tülitseda ja jama ajada
.Üritaks ikka olla asjalik ja üksteist aidata, mitte üksteisel kõri läbi lõigata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 13, 2010 at 4:29 p.l. #283669eesti mees
MemberRainerr nägu on mul täiesti paigas
,küsisin seda sellepärast et ema ei soovitanud mul verevalum silmas jõuka minna,mõtlesin et miks.
Mis puutub arnoldi ja stalone juurde oli nali,sest selliste lihastega ei saa ma bemexiga sõita ju.
Aga tore,et vastuseid tuli,kuna jõusaali käeulatus on mul olemas siis mõtlesin et miks mitte võtta 4 peävane kava.
Ott Kiivikas Edasijõudnute kava jaotatuna neljaks,neid on 2 tükki,äkki keegi soovitaks kummaga alustada.
http://www.fitness.ee/treeningkavad/15
http://www.fitness.ee/treeningkavad/17
Harjutused on päris keerulised,peab jõukas küsima kuidas teha lol.
Alustada võiksid ikkagi 3x nädalas, samas nii palju kui ma olen näinud telekast BMX sõitjaid või siis rattaga mööda nõlva laskujaid on nad rohkem saledad ja sitked,mitte suurte musklitega
detsember 13, 2010 at 4:51 p.l. #283674Kristjan-Johannes Konsap
MemberVõimalik. Kuule kirp2, ma ei viitsi tülitseda ja jama ajada
.Üritaks ikka olla asjalik ja üksteist aidata, mitte üksteisel kõri läbi lõigata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei tahagi tülitseda. Ma lihtsalt juhin tähelepanu asjaolule, et kuigi sa üritad olla abivalmis, on hoopis sinu info “jama”.
detsember 13, 2010 at 4:58 p.l. #283676traineveryday
MemberAlustada võiksid ikkagi 3x nädalas, samas nii palju kui ma olen näinud telekast BMX sõitjaid või siis rattaga mööda nõlva laskujaid on nad rohkem saledad ja sitked,mitte suurte musklitegaNo oleneb,bmx nõuab jõudu ikka küll,see on suur surve kätele ja jalgadele.
Tänavasõitu põki venna poolt
Kes Simpel Sessionile see aasta läheb,saab Dakotat oma silmaga näha.
Kava kohapealt:aega mul on et trenni teha,aga kui sa arvad nii, miks mitte,nagu ma ütlesin olen võhik sel alal.
Igatahes homseks prindin mingi uue kava,arvatavasti mingi 3 mese siis.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.