Skip to main content

Keemia

Viewing 12 posts - 31 through 42 (of 42 total)
  • Autor
    Postitused
    joker
    Member

Njaa. Ma tahaks küll proff olla. Kui kellegil on lintsents müüa, siis andke teada. Ma oleks huvitatud raskelt. Ja siis pakkuge ka muidugi korterit esimesele korrusele. Ma praegu kolmandal, sest kui profi-litsents taskus, siis ei jõua turnida nii kõrgele enam. Aga naine ootab ju kojuuuuuu …. <_<“>

erxs11
    Member

Njaa. Ma tahaks küll proff olla. Kui kellegil on lintsents müüa, siis andke teada. Ma oleks huvitatud raskelt. Ja siis pakkuge ka muidugi korterit esimesele korrusele. Ma praegu kolmandal, sest kui profi-litsents taskus, siis ei jõua turnida nii kõrgele enam. Aga naine ootab ju kojuuuuuu …. <_<“>

Ega ma seda juttu ise välja ei mõelnud, need olid mehe enda sõnad. Kui natuke lugeda viitsiksid siis saaksid aru muidugi…

Alberd
    Member

Ma ei saa öelda, et ma eriti kellegi poolt või vastu olen. Kuid mulle tundub, et siin foorumis on väga vähe tõsiseid nõuandjaid ja üks neist on kindlasti Kalmus. Kindlasti veel mõned. Siiski on väga palju oletusi ja muud plõksimist. Ja seda ei nimetata läbuks kui mõni mees kirjutab oletusi, kontrollimatuid fatke ja lausa lollusi (tingitult oma noorusest või asjatundmatusest). Igal juhul peaks olema foorumis võimalus vabalt kõik välja öelda, mis öelda on – see ongi ju selle mõte. Mina olen igasuguse tsensuuri vastu, asi hakkab mingil määral isikukultust meenutama. Kui juba otsustada tsensuuri kasuks, siis võik hr. Rebane ka poolikud laused ja kirjavead ära parandada. Igal juhul amazoni portaal on väga tänuväärne koht internetis, ehkki natuke kumab seda va kommertsi läbi. Nii et edu teile kõigile!

rustik
    Member

loomulikult on tipud keemiat täis — siin pole miskit imestada ,sest ilma selleta nad poleks pooltki seda mida näha saame ; ja liiguvad teatud ained ka meie turul ja kel julgust-tahtmist-raha kasutavad neid rohkemal või vähemal määral.

iluspoiss
    Member

Eks igaüks püüa võimu näidata seal kus ta tugev on. Kui reaalses elus ollakse luuser, siis pole imestada, et virtuaalses maailmas soovib inimene natuke võimu omada ja olla “God himself”.

Rebane
    Keymaster

Eks igaüks püüa võimu näidata seal kus ta tugev on. Kui reaalses elus ollakse luuser, siis pole imestada, et virtuaalses maailmas soovib inimene natuke võimu omada ja olla “God himself”.

Touch? (kuigi ma kahtlen sügavalt, et sa omad õrnematki arusaama, mida see sõna tähendab).

Ja inimene, kes on oma nimeks valinud ’iluspoiss’ tuleb rääkima minu tiitlist siin foorumis ning tõmbab samas paralleele reaalse eluga. Mida kohe kosta…

Samas ma ütlesin, et igasugu möla, virina ja kaebustega pöörduda ERASÕNUMIGA minu poole. Nii et tunnen kaasa, et oma hallolluse oled saalis käies täitsa nulli lükanud – lükka edasi, mul savi.

Jõudu tööle ja jaksu.

Razard
    Member

IKKA tahaks midagi solvavat öelda – palun väga – tehke endale ise kodulehekülg (http://www.rebane-must-die.ee/ ???) ja riputage sinna üles mida aga heaks arvate.

Ei ole vaja teha. Selleks on Kõige ylbem foorum.

kame
    Moderator

kas sõnasõda või kulturismi foorum??? <_<“>

aga tegelikult kui kellelgi on asjakohast infot oleks tore teada ka kindlaid fakte sest siin nagu kõik rohkem oma arvamust kaitsevad!

Makaveli
    Member

Bodybilding.com’is on selline kategooria nagu IFBB undercover , kus räägitakse kulturismi telgitagustest jne. Vahest on päris huvitavaid fakte , arvamusi jne. Palju juttu roididest ja muudest asjadest.

muc
    Member

Ise ka äramainitud kolumni suur fänn, kuid kahjuks pole mõtte järgi igakuist veergu juba peaaegu 2 kuud ilmunud. Ei tea, milles asi?

TANK
    Member

ma tahaks ka proff olla ja tahaks ka et mul reied vastu käiksid….

ikkagi…. miks diureetikumid on proffidel keelatud….????

taks
    Member

selge see, ma tahaksin tunda kuidas oleks olla coleman, kuidas sääne tüüp üldse wcs suudab käija <_<“>

Viewing 12 posts - 31 through 42 (of 42 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.