Skip to main content

Keemia

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 42 total)
  • Autor
    Postitused

Kas see on siis t6si, et prof. kulturistid ei tee dopingteste? Keegi r22kis siin, et seal ei tehta, kuidas see v6ib niimoodi olla? Siis tuleb v2lja, et k6ik kulturistid on keemikud? Mu maailm variseb kokku. Ma olen pettunud. Palun, 8elge, et see pole nii.

Kui ei tehta, siis mis p6hjusel? Tuleb v2lja, et prof. kulturism on systimise sport? V6idab see, kellel on rohkem raha ja paremad arstid?

prikull
    Member

Ei usu et see p2ris nii ka nyyd on <_<“> minu arust pingutad oma jutuga nats yle.

E46
    Member

on ikka umbes nii jah… paraku…

aga ära sellepärast põe,sest n: suusatamine on samasugune,lihtsalt seal ple keemiat välja näha vaid kajastub vastupidavuses.

no mind huvitab, MIKS ei tehta dopinguproove? Suusatamises kyll tehakse ja m6ned j22vad vahele ka.

Raul1
    Member

nii hull see asi ka pole. Tuleb trenni teha ja korralikult süüa, siis kasvab. Samahästi võiks öelda, et ükskõik millise teise spordiala tippmehed on ainult süstimisega saavutanud tulemusi.

E46
    Member

tänapäeval tippu puhtalt ei saa,see on fakt!

isegi eesti korvpallis on tegijamatel süstid taga.

nii hull see asi ka pole. Tuleb trenni teha ja korralikult süüa, siis kasvab. Samahästi võiks öelda, et ükskõik millise teise spordiala tippmehed on ainult süstimisega saavutanud tulemusi.

No seda me teame, et tuleb syya, tuleb treenida, tuleb magada ja teha veel tuhat asja. Kysimus ei olnud selles, kuidas kasvada, kysimus oli selles, miks sysitatakse ja miks ei j22da vahele ning miks ei tehta proove.

prikull
    Member

Äkki selle pärast ei tehta proove et muidu jääks k6ik vahele ja polekski enam esinejaid <_<“>

no see olekski ideaalne. Siis saaksid lavale puhtad poisid ja sport oleks puhas ning seda saaks nimetata SPORDIKS.

Klaus
    Member

No aga profikulturismis vist ju ei olegi mingit dopingukontrolli,kõik on lubatud? Keegi asjatundja võiks sellest lähemalt rääkida…?

Baracus
    Member

Sellepärast Ott ongi amatööride kuues et seal tehakse dopinguteste. Kui Ott samu ained mis colemann kasutaks oleks ta kindlasti 2 korda jämedam. Vaadake proffikulte ja mõelge natuke loogiliselt selliseks ei saa ainult putru süües.

bacardi
    Member

võin nii palju öelda, et lugesin et coleman üks väheseid tippkulturiste kes keemiat ei pane, ja oli isegi kirjas mida ta sööb nagu näiteks tsink, magneesium, mingi valk oli ja siis ZMA, ja tõsi ta on et usas näiteks ei võeta dopinguproove.Ja täitsa õige kuna milleks need steroidid muidu välja mõeldi

Axer
    Member

võin nii palju öelda, et lugesin et coleman üks väheseid tippkulturiste kes keemiat ei pane, ja oli isegi kirjas mida ta sööb nagu näiteks tsink, magneesium, mingi valk oli ja siis ZMA, ja tõsi ta on et usas näiteks ei võeta dopinguproove.Ja täitsa õige kuna milleks need steroidid muidu välja mõeldi

Selles olen ma 100% kindel et ükski proffikult puhas ei ole…….kõigevähem coleman………

freshman
    Member

ise ka usud mida räägid?

cxz
    Member

Ilma keemita pole küll võimalik tippu jõuda…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 42 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.