oijahh koolibioloogiast olenmina t6esti palju palju kaugemale j6udnud! seda siis esiteks. teiseks..ensüümid on kah valgud, s88ge endale neid sisse vaadake mis saama hakkab. kolmandaks ma s88n ise kah valke, aga yht ma ytlen et kogu see v2rk on yksteisega tihedalt seotud sest ka teie spermat toodab teie keha kus asuvad teie lihased mida te toita yritate. yks tark ytles et 2rge s88ge liha and shiet. kas sa v6rdled laboris toodetud tooteid sealihaga? naljanina olen noh;) kui kellelgi soovi siis raha eest viitsin l2bi viia teile pikad loengud kogu nende ainete kohapealt mida te endale sisse s88te. egas ma ise seda juttu v2lja ei m6tle, lasen teil paar tundi v2ga pakse materjale uurida ja puurida ning kui h2sti l2heb saate asjast aru kah. ennem kui ikka kedagi m6nitama kukute v6iksite ise sellest nn koolibioloogiast mis muideks absoluudselt seda teemat ei k2sitle ka kaugemale vaadata. oijahh miks yldse raiskan oma aega sellepeale et teile midagi selgeks teha. m6ttetud vennikesed kellel see koolibioloogia vahele j22nud ei ole v6iksid mulle saata isiklikke argumenteeritud vastuv2idetega s6numeid et ma saaksin neid ymber lykata;) PS! jutt 6ige kui joodik tykk aega ei joo(kuus kuud ilmselgelt liiga lyhike aeg) siis saab ta ka oma sperma korda. neile vennikestele kes metaani, hormoone v6i hormoonitaseme t6stjaid harrastavad v6in 8elda niipalju et teile ei piisa ka kymnest aastast. eks muidugi on t6ele n2kku valus vaadata ja lootus ikka ei sure et see nii ei ole, AGA TA ON! word up targad sepad