Keegi sooviks valgupulbrit vahetada?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Keegi sooviks valgupulbrit vahetada?
- This topic has 35 replies, 20 voices, and was last updated 16 years, 7 months tagasi by
behemott.
-
AutorPostitused
-
juuni 18, 2009 at 9:19 e.l. #202722
valgumees
MemberTrennis higistad niigi vett ja mineraalaineid välja, miks seda teha veel saunas?Mingit “hullu” vahet sellel pulbril ja kallimal kraamil nüüd küll pole. Lihtsalt pakk on väiksem ja seetõttu tundub väga odav.
Kuule ära aja lolli juttu.Kindasti arvad sa ka,et Mossel ja Mersul pole ka hullu vahet,kohale ju saab mõlemaga, eksju onju:D
juuni 18, 2009 at 9:22 e.l. #202974matti
MemberKuule ära aja lolli juttu.Kindasti arvad sa ka,et Mossel ja Mersul pole ka hullu vahet,kohale ju saab mõlemaga, eksju onju:DSa oled küll iga müügimehe unistus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 18, 2009 at 9:29 e.l. #202976rinaldo
MemberKuule ära aja lolli juttu.Kindasti arvad sa ka,et Mossel ja Mersul pole ka hullu vahet,kohale ju saab mõlemaga, eksju onju:DAjad absurdset juttu. Arvad tõesti, et näiteks Optimum Nutrition paneb oma pulbri sisse mingit imerohtu või nende töötlusprotsessid on imepuhtad? Vahe on minimaalne. Sina aga ütled, et fit whey on kohe crap.
Aitäh toetuse ees, matti.
juuni 18, 2009 at 9:39 e.l. #202977gmaster
MemberLõõgastav ja ääretult mõnus lõpp treeningule (koos külma sheigiga). Pealegi ma ei kujuta ette, et keegi tõesti jõusaalis nõnda palju higistaks, et saun nõndaöelda “kahjulik” oleks.+ saunas soojas hea peale trenni veel venitada jms.
5min peale trenni on täitsa ok ja mõnus, üle selle võib hakata raske trenni järgselt südant liigselt koormama
juuni 18, 2009 at 9:46 e.l. #202978valgumees
MemberAjad absurdset juttu. Arvad tõesti, et näiteks Optimum Nutrition paneb oma pulbri sisse mingit imerohtu või nende töötlusprotsessid on imepuhtad? Vahe on minimaalne. Sina aga ütled, et fit whey on kohe crap.Aitäh toetuse ees, matti.
Jah ega mersu ka midagi erilist võrredles mossega ei tee,roolid ju mõlemil ja pedaalid:) Optimumi maitse, lahustuvus ja mõju on kümmneid x parem kui siin kodus kokku kootud jahu.
juuni 18, 2009 at 10:06 e.l. #202983Alexander Andrusenko
ModeratorJah ega mersu ka midagi erilist võrredles mossega ei tee,roolid ju mõlemil ja pedaalid:) Optimumi maitse, lahustuvus ja mõju on kümmneid x parem kui siin kodus kokku kootud jahu.Kuidas sa seda mõju mõõdad? Ühega lihas kasvab ja teisega ei kasva?
juuni 18, 2009 at 10:07 e.l. #202984matti
MemberJah ega mersu ka midagi erilist võrredles mossega ei tee,roolid ju mõlemil ja pedaalid:) Optimumi maitse, lahustuvus ja mõju on kümmneid x parem kui siin kodus kokku kootud jahu.Äkki põhjendad oma seisukohta? Üksikasjalikult paluks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 18, 2009 at 11:24 e.l. #202992L6viLeo
MemberTrennis higistad niigi vett ja mineraalaineid välja, miks seda teha veel saunas?
Ausalt öeldes ma ei saagi peale trenni saunas olla üle 5 min väga. Lihtalt leil teeb lihased nii lõdvaks, et ei jõua istuda kaua seal
Aga hea on küll peale trenni. Saunast tuled siis on tervel kehal selline mõnus tunne peal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 18, 2009 at 11:32 e.l. #202994rinaldo
MemberJah ega mersu ka midagi erilist võrredles mossega ei tee,roolid ju mõlemil ja pedaalid:) Optimumi maitse, lahustuvus ja mõju on kümmneid x parem kui siin kodus kokku kootud jahu.http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…mp;top=top.lime
Janar Rückenberg: Ei ole võimalik üldse nii rääkidagi, et “ma olen nüüd 3 nädalat Mass 2 võtnud, kurat ei tunne nagu mingit erilist mõju” või et “ma panin viimased kuu aega Whey Gold Standardit, laksas ja mõjus väga hästi”. Teate, see ei ole võimalik. Kui te tarbite lihtsalt erinevaid tavalisi valgupulbreid, siis mina väidan seda, et mitte keegi ei tunne ega saagi erinevate valgupulbrite mngeid toimeid või mõjusid kuidagi erinevalt tunda. See kas te võtate Gold Standardit või Hera 80 – t…mingeid erinevaid efekte lihtsalt ei teki. Tegemist on tavalise proteiiniga (toitainega), valguga, mis on lihtsalt kontsentreeritud pulbri kujul…ei ole võimalik mingeid mõjusud või “laksamist” valgupulbri võtmisest üldse tunnetadagi. See on umbes sama jabur kui, et “tüüp” sööb kuu aega peale igat trenni paki “Farmi” kohupiima ja siis teine kuu pärast igat trenni paki “Tere” kohupiima ja siis räägib, et “oi kurat, see “Tere” kohupiim annab ikka palju rohkem juurde või laksab kuidagi paremini”. Valgupulber, see sisaldab lihtsalt tavalisi toitaineid, valdavalt siis proteiini kontsentreeritud kujul. Minult endalt on ka tihtipeale küsitud, et “kuule, oled sa “seda” võtnud või “toda” proovinud, et kuda mõjub või kuda on?” No ütlen ausalt, et kõik, mis ma sellistel puhkudel võin kommenteerida, on siis selle proovitud valgu lahustuvus või maitseomadused. See, kas nüüd American´i valk andis mulle midagi rohkem, kui Hera 80, seda ma küll öelda ei mõista.
juuni 18, 2009 at 12:17 p.l. #202997dirty scorpion
MemberRinaldo pastetud jutt läheb otse kümnesse.
Aga Riho sa võid ju jogurtiga teha omal valgukoks peale trenni?
juuni 18, 2009 at 12:37 p.l. #203000ztex
MemberPole sellel šokolaadi fit whey`l häda midagi, just lõpetasin ühe paki. Valk on valk ja auk on auk.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 18, 2009 at 12:50 p.l. #203004wenom
MemberMa ostsin endale Fit Whet šokolaadi maitselise pakendi,ja olen sealt tarbinud 200gr,ehk siis alles on veel 500gr.Kas keegi oleks nõus vahetama maasika Fit Whey vastu ?Ma annan enda poole kilose šokolaadi maitselise ja keegi lahke inimene annab enda poole kilose maasika maitselise.Ei lähe mulle eriti šokolaadi maitse peale..Maasika oma poole parem.Kehtib 2011 aastani,hoidnud olen kuivas ja pimedas kohas,tükke jms pole.Korras pulber.
söö ära on palju jubetamaidgi toite
loe läbi ja mõtle natuke………………….
TSITAAT(Bonsuna @ 22 Feb 2009, 20:50) *
Info selle kohta on siin lehel kõik 100% olemas, viitsige vaid natuke otsida ja lugeda.
Alustage aga kehaehitamise A-st ja O-st, ehk siis õigest toitumisest ja õigest treeningkavast. ( puhkuse koormuse õigest vahekorrast) Kui A on natuke nihu, ei aita ka ideaalne treeningkava teid arengus edasi. Kui O-ga pole asjad paigas siis vähendab see ka A-kasutegurit. Jne, jne. Toidulisandid alles peale seda kui A-ja O-ga on asjad regulaarselt korras. Ükskli toidulisand ei asenda regulaarset tasakaalustatud toitumist, olenemata siis sinu eesmärgist mida tahad saavutada. Toidulisanditest saad kasu ainult siis kui A ja O on ideaalselt paigas. Vastasel juhul jääb toidulisandite kasutamine ainult kaduvväikseks kompendatsiooniks A või O juures tehtud vigade puhul. See kompensatsioon võib aga mõne toidulisandi puhul olla nii väike, et sa seda ei märkagi. ( sealt saavadki alguse legendid, et see või teine toidulisand ei tööta)
Soovitan tungivalt enda harimist sellel teemal alustada selle artikli lugemisega ja mitte ainult, katsuge öeldusse süveneda ja seda siis ka ainutõena võtta. Kes üritab nendest punkitdest kõrvale “hiilida”, otsida kergemat-lihtsamat teed, see on juba omadega metsa pannud.
juuni 18, 2009 at 1:33 p.l. #203009Kaspar90
MemberKuidas sa seda mõju mõõdad? Ühega lihas kasvab ja teisega ei kasva?Ei hakka küll ühtegi tootjat kiitma ega laitma, kuid ta ju selgitas, et võrdleb tooteid lahustuvuse, maitse ja sisu poolest. Minuarust on igasugused võrdlused vägagi teretulnud. Mida rohkem erinevaid ülevaateid, seda lihtsamini saavad treenijad enda jaoks tooteid valida.
juuni 18, 2009 at 1:40 p.l. #203012valgumees
MemberOlgu kui mõni tahab uskuda,et vahet pole las siis olla,mõttetu vaielda.Samas puhtuse, imendumise,maitse ja segunemise vahest odava ja kalli valgu vahel saab ka täis võhik aru.
juuni 18, 2009 at 2:09 p.l. #203015rinaldo
MemberOlgu kui mõni tahab uskuda,et vahet pole las siis olla,mõttetu vaielda.Samas puhtuse, imendumise,maitse ja segunemise vahest odava ja kalli valgu vahel saab ka täis võhik aru.Ju siis me pole küllalt võhikud. Ka mina lõpetan selle arutelu siin kohal. Argumendid on esitatud, järeldused on rahva teha.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.