Keegi sooviks valgupulbrit vahetada?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Keegi sooviks valgupulbrit vahetada?
- This topic has 35 replies, 20 voices, and was last updated 16 years, 7 months tagasi by
behemott.
-
AutorPostitused
-
juuni 17, 2009 at 10:57 e.l. #17265
Riho.
MemberMa ostsin endale Fit Whet šokolaadi maitselise pakendi,ja olen sealt tarbinud 200gr,ehk siis alles on veel 500gr.
Kas keegi oleks nõus vahetama maasika Fit Whey vastu ?Ma annan enda poole kilose šokolaadi maitselise ja keegi lahke inimene annab enda poole kilose maasika maitselise.Ei lähe mulle eriti šokolaadi maitse peale..Maasika oma poole parem.Kehtib 2011 aastani,hoidnud olen kuivas ja pimedas kohas,tükke jms pole.Korras pulber.
juuni 17, 2009 at 11:00 e.l. #202737jaagok
MemberSee pool kilo läheb ju nädalaga, ei suuda nädal aega tarbida seda ? Kahtlen kas keegi tahab vahetada.
juuni 17, 2009 at 11:24 e.l. #202743rinaldo
MemberSee pool kilo läheb ju nädalaga, ei suuda nädal aega tarbida seda ? Kahtlen kas keegi tahab vahetada.Sa nagu muud peale pulbrite ei söögi ve? Selle pulbriga ajab läbi oma 15 treeningkorda.
juuni 17, 2009 at 11:47 e.l. #202748jaagok
MemberNo oleneb. Kui võtta enne trenni ja peale trenni ca. 35gr korraga, saabki täpselt 7 päeva. Trennipäeva siis, natuke rohkem kui nädal siis saab jah.
juuni 17, 2009 at 11:58 e.l. #202750noPAINnoGAIN
MemberNo oleneb. Kui võtta enne trenni ja peale trenni ca. 35gr korraga, saabki täpselt 7 päeva. Trennipäeva siis, natuke rohkem kui nädal siis saab jah.Milleks enne trenni tavalist valku on üldse vaja juua? Piisab selle joomisest peale trenni küll.
juuni 17, 2009 at 11:59 e.l. #202751rinaldo
MemberMilleks enne trenni tavalist valku on üldse vaja juua? Piisab selle joomisest peale trenni küll.Täpselt nii. Pole mõtet raha tuulde loopida.
juuni 17, 2009 at 12:04 p.l. #202753jaagok
MemberNagu lugeda võite, siis ma olen metsik valgumees ja söön seda 7x päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kahjuks ei, olen oma elus söönud ära 2 kilo valgupulbrit ja enne trenni sõin sellepärast, et no toon konkreeetse näite.
Koolipäev: ärkan ja söön kuskil kell 7:20
Koolis söön kuskil 10:40 ja 12:50
Kuna tahan minna kohe peale kooli saali, mitte et kõndida edasitagasi koju jne. siis kõht on kindlasti juba tühi kui on 8 tundi, seega tegin sheigi kuskil kell 14:45, et minna 16:00 saali. Tarbisin seda kui vahepala. Arvan, et oli väga õigustatud.
juuni 17, 2009 at 7:25 p.l. #202869Riho.
MemberMa kaalusin ära selle ja sain 497gr ja jagades selle 30gr mille sa võtad peale trenni saab 16,5 korda ,kuna ei võta täpipealt siis jah umbes 15 korda..Lihtsalt ei taha üldse hästi alla minna,ma tean et ei peagi nagu mingi ullult hea maitsega olema(samas stiilis nagu :no pain,no gain) aga meeldivam võiks ikka olla.
Vadaku kasutamine vahepalaks on ju suht mõttetu,sellest ei saamidagi,ainult vedelikust kõhu täis tunde korraks vms..
juuni 17, 2009 at 9:02 p.l. #202912PumaZ
MemberMa kaalusin ära selle ja sain 497gr ja jagades selle 30gr mille sa võtad peale trenni saab 16,5 korda ,kuna ei võta täpipealt siis jah umbes 15 korda..Lihtsalt ei taha üldse hästi alla minna,ma tean et ei peagi nagu mingi ullult hea maitsega olema(samas stiilis nagu :no pain,no gain) aga meeldivam võiks ikka olla.Vadaku kasutamine vahepalaks on ju suht mõttetu,sellest ei saamidagi,ainult vedelikust kõhu täis tunde korraks vms..
Sllest saab ju vajamineva valgukoguse kätte.
juuni 18, 2009 at 4:55 e.l. #202926tereummikust
MemberInimene harjub põhimõtteliselt kõigega. Endal on maasika maitseline Hera80 hetkel, segatuna Dextroga (2:1) tuleb välja no rõvemagus sheik. Eriti keeruliseks teeb selle joomise veel fakt, et mulle ei maitse absoluutselt magusad asjad. Aga peale rasket jõusaali treeningu saunas maitseb sheik siiski parima asjana maailmas. Vaevalt sa siit foorumist kellegi leiad, kes viitsib hakata oma poolikut pakki sinu poolikuga vahetama, parem ära pirtsuta ja tee ise põhi peale!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 18, 2009 at 5:25 e.l. #202929valgumees
MemberMa ostsin endale Fit Whet šokolaadi maitselise pakendi,ja olen sealt tarbinud 200gr,ehk siis alles on veel 500gr.Kas keegi oleks nõus vahetama maasika Fit Whey vastu ?Ma annan enda poole kilose šokolaadi maitselise ja keegi lahke inimene annab enda poole kilose maasika maitselise.Ei lähe mulle eriti šokolaadi maitse peale..Maasika oma poole parem.Kehtib 2011 aastani,hoidnud olen kuivas ja pimedas kohas,tükke jms pole.Korras pulber.
Miks sa üldse sellist odavat cräppi ostad?Vaevalt keegi siin viitsib sellist asja vahetama hakata!
juuni 18, 2009 at 8:02 e.l. #202941rinaldo
MemberAga peale rasket jõusaali treeningu saunas maitseb sheik siiski parima asjana maailmas.Trennis higistad niigi vett ja mineraalaineid välja, miks seda teha veel saunas?
Miks sa üldse sellist odavat cräppi ostad?Vaevalt keegi siin viitsib sellist asja vahetama hakata!Mingit “hullu” vahet sellel pulbril ja kallimal kraamil nüüd küll pole. Lihtsalt pakk on väiksem ja seetõttu tundub väga odav.
juuni 18, 2009 at 8:11 e.l. #202943tereummikust
MemberTrennis higistad niigi vett ja mineraalaineid välja, miks seda teha veel saunas?Lõõgastav ja ääretult mõnus lõpp treeningule (koos külma sheigiga). Pealegi ma ei kujuta ette, et keegi tõesti jõusaalis nõnda palju higistaks, et saun nõndaöelda “kahjulik” oleks.
+ saunas soojas hea peale trenni veel venitada jms.
juuni 18, 2009 at 8:21 e.l. #202956heihopsti
MemberTee sheik piimaga siis läheb alla küll
juuni 18, 2009 at 8:27 e.l. #202964rinaldo
MemberLõõgastav ja ääretult mõnus lõpp treeningule (koos külma sheigiga). Pealegi ma ei kujuta ette, et keegi tõesti jõusaalis nõnda palju higistaks, et saun nõndaöelda “kahjulik” oleks.+ saunas soojas hea peale trenni veel venitada jms.
Kui leili ei küta siis võibolla tõesti pole kurjast.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.