keefir või piim ?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » keefir või piim ?
- This topic has 107 replies, 35 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
hehee.
-
AutorPostitused
-
oktoober 30, 2009 at 10:43 p.l. #231550
argoll
MemberKurb on lihtsalt see, et inimene, kes fitness.ee-s käib enda jaoks tõde leidmas, seda siit tihtipeale lõpuks ikkagi ei saa. Olgu jutt piimatoodete tarbimisest, kofeiinist, joomisest söögi kõrvale, hommikul süsivesikute või valkude eelistamisest jne jne on alati vastukäivaid arvamusi.Usutavasti mitmed tervisesportlased vajavad endale ühtset ja lihtsat tõde, mida ja millal võtta ja mida ja millal jätta, aga mida rohkem nad siin teemasse süüvivad, seda keerulisemaks kõik aetakse.
Seega mõistlik on tellida lihtsalt toitumiskava ja foorumeid hiljem mitte jälgida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtlev inimene leiab selle tõe väga lihtsalt, sest ta proovib, kas see sobib talle või mitte.Ei ole ju keeruline?Ühtset ja lihtsat tõede ei ole olemas.
Argo
oktoober 31, 2009 at 3:27 e.l. #231548kuuliks
MemberTees sisalduv tanniin takistab lihas leiduva raua omastamist.Mul soovitati juua toidu kõrvale, mahla, vett või teed. Niisiis on parem tegelikult toidu kõrvale üldse mitte juua.
oktoober 31, 2009 at 6:29 e.l. #231552ROtter
MemberPiimavalgud ja lihavalgud…. Kiire Wikipedia otsing näitab, et lihas on sadu erinevaid valke, piimas tosinaid. Maos lagundab pepsiin kõik valgud, mis ette jäävad, peptiidideks. Miks ei peaks piima- ja lihavalgud kokku sobima? Ausalt öeldes ei tundu see teooria eriti loogiline, kui kellelgi on häid argumente, loeks huviga.Probleem ei ole valkudes, vaid selles, et piimas leiduv kaltsium takistab lihas leiduva raua omastamist.
oktoober 31, 2009 at 6:34 e.l. #231553ROtter
MemberMul soovitati juua toidu kõrvale, mahla, vett või teed. Niisiis on parem tegelikult toidu kõrvale üldse mitte juua.C-vitamiin soodustab raua imendumist, nii et mahla võid juua. Vett võid ka juua. Teega on asi problemaatilisem.
oktoober 31, 2009 at 8:11 e.l. #231555Mcken
MemberMa olen siiamaani piima joonud söögi kõrvale ja joon ka edasi, millegipärast üldse need keefirid, pettid ei maitse
oktoober 31, 2009 at 9:18 e.l. #231572ROtter
MemberMa olen siiamaani piima joonud söögi kõrvale ja joon ka edasi, millegipärast üldse need keefirid, pettid ei maitseKeegi ei keela teil valesti toitumast. Aga kui tunnete pidevat väsimust, siis võib põhjus olla vere madalas HgB tasemes. Aga selle olete ise põhjustanud oma valede toitumisharjumuste tõttu.
oktoober 31, 2009 at 9:58 e.l. #231575kimmel
Memberhapupiim või piim?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 31, 2009 at 10:39 e.l. #231580hehee
MemberKurb on lihtsalt see, et inimene, kes fitness.ee-s käib enda jaoks tõde leidmas, seda siit tihtipeale lõpuks ikkagi ei saa.Kui inimene läheb kuskile tõde otsima, on ta juba ette petta saanud.
november 1, 2009 at 8:22 e.l. #231702Mcken
MemberKeegi ei keela teil valesti toitumast. Aga kui tunnete pidevat väsimust, siis võib põhjus olla vere madalas HgB tasemes. Aga selle olete ise põhjustanud oma valede toitumisharjumuste tõttu.Aga kas siis on mingit vahet kui ma teen hoopis näiteks kama, keefiriga toidukõrvale?
november 1, 2009 at 8:56 e.l. #231711ROtter
MemberAga kas siis on mingit vahet kui ma teen hoopis näiteks kama, keefiriga toidukõrvale?Piima ja kefiiri on hea süüa eraldi toidukordadena, nagu juba eelpool Aile märkis.
Inimese vananedes piima laktaasiensüümide aktiivsus väheneb ja sellepärast võib esineda sellist olukorda nagu Bonsuna samuti eespool kirjeldas.
november 1, 2009 at 9:28 e.l. #231717PT London
MemberWhat a load of bs! Vähemalt minu puhul
november 1, 2009 at 10:44 e.l. #231733Mart Muru
MemberInimese seedeorganite tööd mõjutab ka emotsionaalne seisund, stress – mõnel väheneb söögiisu, mõnel suureneb, mõnel läheb kõht lahti, mõnel jääb kinni. Kõiki inimesi ei saa ainult oma mätta otsast võtta.Sellega on juba kõik ära öeldud. Täiesti loogiline ja arusaadav..
november 1, 2009 at 10:45 e.l. #231734Alger025
MemberHommikul on kindlasti parem piim, päeval prae kõrvale nii pett kui keefir – Super!
november 1, 2009 at 12:46 p.l. #231762