keefir või piim ?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » keefir või piim ?
- This topic has 107 replies, 35 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
hehee.
-
AutorPostitused
-
oktoober 30, 2009 at 6:34 e.l. #231308
Aile
MemberAile, mina olen küll viimane, kes soovib Sinu kiljumist kuulda, usu mind! Keegi ei keela Sul teadmisi jagamast ning veel vähem tahan mina seda segada, kuid Sa tsiteerisid vaid osa minu tekstist. Selle osa, kus ma juhtisin tähelepanu viisile, kuidas Sa seda teed, jätsid välja!OK..oleme siis sina peal…
Kui sa loed mind uuesti, siis ma sind ei tsiteerinud sind. Vanusest ei olnud ju juttu. Ka mina olen yle 40…
Pehmelt iroonilist stiili… jah, sul on 6igus. See on minu n8 lisal6bu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid ma ei ole reeglina 6el. Erandiks, kui n2en, et n6rgemaid rynnatakse. Mul on yliarenenud 6iglustunne. Tundlik sotsiaalne n2rv
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mind ennast koheldakse h2sti, siis ma tahaks, et ka teisi inimesi koheldaks sama h2sti
oktoober 30, 2009 at 6:36 e.l. #231309Raivo Piiber
MemberOK..oleme siis sina peal…Kui sa loed mind uuesti, siis ma sind ei tsiteerinud sind. Vanusest ei olnud ju juttu. Ka mina olen yle 40…
Pidasin silmas seda: “Lisaksin siia veel tõe huvides, et Ailekene, Sinu seisukohad pole üldsegi mitte valed, kuid vale on viis, kuidas Sa neid tihtipeale avaldad! Ei muud ja ei midagi isiklikku! Oma tarkust saab näidata ka viisil, mis teisi ei ärrita. Tõde pole kunagi absoluutne, alati on võimalusi kõrvalekalleteks, teiseseks või kolmandaks arvamuseks jne. Ning üsna tihti torkab Sinu puhul silma ka teksti irooniline ja “torkav” alatoon. Mõtle sellele!”
to Rotter: vanad sõbrad juba mitu kuud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 30, 2009 at 6:41 e.l. #231310Aile
Membergannibal @ Aile – kohe näha, vanad sõbrad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Parem sada s6pra kui…
oktoober 30, 2009 at 6:51 e.l. #231312Bonsuna
MemberÄra sa ka nüüd kõike usu, mida kokku lugenud oled.
Piimas sisalduv kaltsium takistab lihas sisalduva raua imendumist.
/see poolseeditud kankar liigub edasi soolestikku ja sealt teadagi kuhu edasi oma teel. Eritades sealjuures juba selle aja peale organismi mürgiseid aineid./. Piilu vahel WC potti, mis sa näed seal – kõik ühtlane mass.
Maks ja neerud on organid, mis puhastavad organismi.
Süüa tuleb siis, kui tunned, et kõht annab märku, mitte, et kell tiriseb ja sa pead sööma, vaatamata sellele, et eelmine toit on veel seedumata või oled tundnud juba 2 tundi tühja kõhu tunnet ja oleks varem pidanud sööma.
Sa ajad vahel ikka päris segast. Loomulikult, sinu poolt pakutud variandid peabki käiku laskma inimene kes sööb valesti, sest kõht lihtsalt ei lähe tühjaks 2h enne uut söögikorda, kui toit tasakaalus ja ports paras on. Seedib kiiresti ja täelikult või kaua ja poolikult, sinu valik. Rikastatud uriinist oled küll teadlik ja tark rääkima, sama asi on aga ka paksuga. Rääkimata sellest, et sportlasel on vaja võimalikult kiirelt toitained omastada ja selle jaoks just õiges tasakaalus, vastavalt tema alale menüü koostatud olema peabki.
Maks ja neerud. Ok Meie puhastusmehanismid, lisagem siia veel suurim, nahk mis lihaseid luid katab. AGA MILLEKS NEID KOORMATA VALESTI TOITUDES?
On jäänud mulje sinu postidest, et soovitad ennekõike inimestel süüa naturaalset toitu ja alles siis ehk lisandeid kui üldse. Olen sellega igati päri, aga lugedes sinu viimast posti siin mida hetkel kommenteerin ajad sa ikka täitsa jama. Aga sinu õigus, aja aga.
oktoober 30, 2009 at 7:07 e.l. #231315ROtter
MemberSa ajad vahel ikka päris segast. Loomulikult, sinu poolt pakutud variandid peabki käiku laskma inimene kes sööb valesti, sest kõht lihtsalt ei lähe tühjaks 2h enne uut söögikorda, kui toit tasakaalus ja ports paras on. Seedib kiiresti ja täelikult või kaua ja poolikult, sinu valik. Rikastatud uriinist oled küll teadlik ja tark rääkima, sama asi on aga ka paksuga. Rääkimata sellest, et sportlasel on vaja võimalikult kiirelt toitained omastada ja selle jaoks just õiges tasakaalus, vastavalt tema alale menüü koostatud olema peabki.Maks ja neerud. Ok Meie puhastusmehanismid, lisagem siia veel suurim, nahk mis lihaseid luid katab. AGA MILLEKS NEID KOORMATA VALESTI TOITUDES?
On jäänud mulje sinu postidest, et soovitad ennekõike inimestel süüa naturaalset toitu ja alles siis ehk lisandeid kui üldse. Olen sellega igati päri, aga lugedes sinu viimast posti siin mida hetkel kommenteerin ajad sa ikka täitsa jama. Aga sinu õigus, aja aga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata seda eelmist pikka juttu olen ma kusagilt mujalt ka lugenud. Kõigil on enne võistlusi närvid läbi.

Aga erinevatel toitudel on erinev seedimisaeg ja vastavalt sellele tuleb leida õige ajavahemik, millal järgmine kord süüa. Kala ja liha on mõlemad valgulised toiduained, kala seedub 1 tund, liha 4 tundi, erinev on ka keedetud ja praetud muna seedimisaeg, samuti eraldi süües munavalge ja -kollane. Tahad jätkan?
oktoober 30, 2009 at 7:08 e.l. #231316Aile
MemberSa ajad vahel ikka päris segast. Loomulikult, sinu poolt pakutud variandid peabki käiku laskma inimene kes sööb valesti, sest kõht lihtsalt ei lähe tühjaks 2h enne uut söögikorda, kui toit tasakaalus ja ports paras on. Seedib kiiresti ja täelikult või kaua ja poolikult, sinu valik. Rikastatud uriinist oled küll teadlik ja tark rääkima, sama asi on aga ka paksuga. Rääkimata sellest, et sportlasel on vaja võimalikult kiirelt toitained omastada ja selle jaoks just õiges tasakaalus, vastavalt tema alale menüü koostatud olema peabki.Maks ja neerud. Ok Meie puhastusmehanismid, lisagem siia veel suurim, nahk mis lihaseid luid katab. AGA MILLEKS NEID KOORMATA VALESTI TOITUDES?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Platonile vist 8eldi, et s6ber on s6ber, kuid t6de on ylim
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui kaua viibib toit meie seedekulglas…v6ib v2ga yllatuslikult pikk aeg olla. Oleneb loomulikult toiduvalikust.
R2mpstoidu kohta teen ma tavaliselt nalja (oma iroonilisel kombel..
), et see sunnik otsib teie seedekulgas n2dal aega oma kohta, mis on kyll natuke liialdustega nagu huumor ikka… kuid …oktoober 30, 2009 at 7:23 e.l. #231319argoll
MemberTäpselt nii, Aileke, täpselt nii! Räägingi sellest, mida tean ja avaldan vaid oma seisukohta ja arvamust, mitte ei suru seda teistele peale! Tahan, joon kisselli ja kui tahan, siis kuulan transistorit! Kellele pole aga muud mõnu elust jäänud kui trenn ja targutamine, siis nendest on mul siiralt kahju!
Lisaksin siia veel tõe huvides, et Ailekene, Sinu seisukohad pole üldsegi mitte valed, kuid vale on viis, kuidas Sa neid tihtipeale avaldad! Ei muud ja ei midagi isiklikku! Oma tarkust saab näidata ka viisil, mis teisi ei ärrita. Tõde pole kunagi absoluutne, alati on võimalusi kõrvalekalleteks, teiseseks või kolmandaks arvamuseks jne. Ning üsna tihti torkab Sinu puhul silma ka teksti irooniline ja “torkav” alatoon. Mõtle sellele!
Võtsid mul sõnad suust.Polegi midagi muud lisada

Argo
oktoober 30, 2009 at 7:43 e.l. #231324ROtter
MemberOlen sellega igati päri, aga lugedes sinu viimast posti siin mida hetkel kommenteerin ajad sa ikka täitsa jama. Aga sinu õigus, aja aga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loe läbi:
oktoober 30, 2009 at 7:50 e.l. #231325Bonsuna
MemberVaata seda eelmist pikka juttu olen ma kusagilt mujalt ka lugenud. Kõigil on enne võistlusi närvid läbi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga erinevatel toitudel on erinev seedimisaeg ja vastavalt sellele tuleb leida õige ajavahemik, millal järgmine kord süüa. Kala ja liha on mõlemad valgulised toiduained, kala seedub 1 tund, liha 4 tundi, erinev on ka keedetud ja praetud muna seedimisaeg, samuti eraldi süües munavalge ja -kollane. Tahad jätkan?
ROTTER = Kirp3, jätka palju jõuad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vii mõni tegelane lavavormi või minupärast astu ise lavale, vaatame mis tulemus on. Nüüd ütled, et me ei õpeta siin vaid võistlussportlasi. Õigus, aga täpselt samad pm-d kehtivad kõigi puhul. Võiks kehtida, sest vähe treeniv või üldse mitte treeniva inimese organism on veelgi tundlikum õigema toitumise suhtes. /kuna ta on lihtsalt nõrgem niigi. (lõdvad lihased, nõrgukesed siseorganid seedesüsteem, isepuhastusvõime)/ Minu poolest võid jätkata oma jada mille pooleli jätsid aga sellest saavad innustust kirp2 sugused teadmamehed, kes isetargad olles ja jäätist süües ennast võistlusvormi üritavad viia. Pärast pettunud on miks nad ei võitnud. Nii, et jätka, aga tea, et peale tavalise jõusaalijõmmi usuvad sinu juttu ka paljud võistleda soovivad tegelased.Mis aga võistlusettevalmistusse ja närvidesse puutub siis teamiseks sulle, et nendega on kõik oky-toky aga olen üsna kindel, et sinu soovituis, toitumisalaseid – järgides roniks ma ammu juba mööda seina ülesse, endal samas ###### ja põsed rippumas.

Pärnu mees siin vaidles Ailega, et teeb mis tahab ja sööb mis tahab. Kisselli ja kotleti, jumala pärast aga palun. Loomulikult, igaühe vaba valik, nagu ka kõiges ülejäänus mida me siin maamunal teeme. Samuti otsustab lugeja ise kelle soovitusi ta siit foorumist arvesse võtab kelle omi mitte.
oktoober 30, 2009 at 8:02 e.l. #231328Raivo Piiber
MemberROTTER = Kirp3, jätka palju jõuad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vii mõni tegelane lavavormi või minupärast astu ise lavale, vaatame mis tulemus on. Nüüd ütled, et me ei õpeta siin vaid võistlussportlasi. Õigus, aga täpselt samad pm-d kehtivad kõigi puhul. Võiks kehtida, sest vähe treeniv või üldse mitte treeniva inimese organism on veelgi tundlikum õigema toitumise suhtes. /kuna ta on lihtsalt nõrgem niigi. (lõdvad lihased, nõrgukesed siseorganid seedesüsteem, isepuhastusvõime)/ Minu poolest võid jätkata oma jada mille pooleli jätsid aga sellest saavad innustust kirp2 sugused teadmamehed, kes isetargad olles ja jäätist süües ennast võistlusvormi üritavad viia. Pärast pettunud on miks nad ei võitnud. Nii, et jätka, aga tea, et peale tavalise jõusaalijõmmi usuvad sinu juttu ka paljud võistleda soovivad tegelased.
Mis aga võistlusettevalmistusse ja närvidesse puutub siis teamiseks sulle, et nendega on kõik oky-toky aga olen üsna kindel, et sinu soovituis, toitumisalaseid – järgides roniks ma ammu juba mööda seina ülesse, endal samas ###### ja põsed rippumas.

Pärnu mees siin vaidles Ailega, et teeb mis tahab ja sööb mis tahab. Kisselli ja kotleti, jumala pärast aga palun. Loomulikult, igaühe vaba valik, nagu ka kõiges ülejäänus mida me siin maamunal teeme. Samuti otsustab lugeja ise kelle soovitusi ta siit foorumist arvesse võtab kelle omi mitte.
Minu vahemärkuste point oligi see, et inimene, kes seda foorumit loeb, ei tohiks konkreetse persooni antud nõuandeid võtta puhta kullana (mitte et need valed või halvad oleks, kaugel sellest), vaid peab oskama enda jaoks välja selekteerida talle sobivaima variandi. Loomulikult ei ole selline selektsioon päeva või kahe küsimus, kuid mõne nädalaga saab asi selgeks – toimib meetod tema peal või mitte (Ralf, Marek, Fred, Aile – lähenemisi on erinevaid). Mis mind ennast puudutab, siis ma ei ole nii kindlatesse raamidesse oma toitumist kunagi surunud, kuid vajadusel saan ma sellega hakkama. Luban endale suht tihti kõrvalekaldeid/hüppeid ning ei nurise
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kotletti vahel söön, kuid kisselli ei tarbi ja transistorit ka pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lisaks veel, et ise olen palju abi omal ajal saanud Marekilt ning vajadusel küsin temalt ka praegu nõu, kui kusagil hätta jään. Siiamaani on see toiminud (nii koostöö kui nõuanded).Aga ilm meil siin Pärnu on karge ja päikesepaisteline
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 30, 2009 at 8:05 e.l. #231330hehee
MemberKui te oleksite mingi teemaga juba aastakymneid tegelenud, siis teil tekib paratamatult mingil momendil yhiskonnale n8 tagasimaksmise kohustus. Igayhel meist on oma missioon. Teie vist juhite spordiklubi? V2ga kena, et te juhite. Mina ei sega teid juhtimast ja teie 2rge segage mind minu oma teadmisi ja kogemusi jagamast
Ma loodan, et ei solva Sind nüüd. Ma hindan Sinu missiooni ja vastutustunnet, kuid jagan gannibali arvamust, et Sinu sõnum jõuaks tõenäeoliselt rohkematele kohale kui Sa edastaksid seda veidi teisiti. Mina olen Sind päris elus näinud ja tean, et Sa ei ole tegelikult üleolev, kuid inimesele, kes loeb vaid Sinu teksti, võid Sa kohati väga ülbe mulje jätta. Räägin lihtsalt oma, väikese inimese, kogemusest, lugedes Sinu kommentaare enne ja pärast Sinuga tutvumist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit: kirjaviga
oktoober 30, 2009 at 8:09 e.l. #231335Mart Muru
MemberIgaljuhul eelistan piima.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 30, 2009 at 8:10 e.l. #231337Arx07
MemberEsimene asi, mis teada annab, et suust sisseminev kraam ei ole sobilik on kõhutuuled
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ise ma ka aastaid söönud niimoodi, et liha jääb toidukorra viimaseks sõnaks. St prae söömistki alustan salatist ja kartulist(kõige enne lükkan alla keefiri) ja siis liha… Toimib igaljuhul.oktoober 30, 2009 at 8:22 e.l. #231342Aile
MemberMa loodan, et ei solva Sind nüüd. Ma hindan Sinu missiooni ja vastutustunnet, kuid jagan gannibali arvamust, et Sinu sõnum jõuaks tõenäeoliselt rohkematele kohale kui Sa edastaksid seda veidi teisiti. Mina olen Sind päris elus näinud ja tean, et Sa ei ole tegelikult üleolev, kuid inimesele, kes loeb vaid Sinu teksti, võid Sa kohati väga ülbe mulje jätta. Räägin lihtsalt oma, väikese inimese, kogemusest, lugedes Sinu kommentaare enne ja pärast Sinuga tutvumist
Edit: kirjaviga
Interneti paratamatu probleem. Inimene loeb asja…ja paneb ise oma suva j2rgi juurde. 2rge pange midagi juurde, vaid syyvige sisusse. Kui ei saa aru, siis kysige.
Ei ole yleolev… ja yhinemine ryndajatega solvab mind loomulikult.
Ma ei ole ei lammas ei lambuke. … ja rumalaks on mind ka raske nimetada.
K2itun nagu vabale ja 6nnelikule inimesele kohane, otse ja kibeduseta. Ma toon siin paralleeli iluv6imlejatega. Nad on vaieldamatult parema ryhiga, kui enamus inimesi. Pead hoiavad nad uhkelt pysti, mida t6lgendatakse k6rkusena… ega see ei t2henda, et nad peaksid selle t6ttu rohkem kyyrutama…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 30, 2009 at 9:33 e.l. #231364ROtter
MemberROTTER = Kirp3, jätka palju jõuad.
Vii mõni tegelane lavavormi või minupärast astu ise lavale, vaatame mis tulemus on. Nüüd ütled, et me ei õpeta siin vaid võistlussportlasi. Õigus, aga täpselt samad pm-d kehtivad kõigi puhul. Võiks kehtida, sest vähe treeniv või üldse mitte treeniva inimese organism on veelgi tundlikum õigema toitumise suhtes. /kuna ta on lihtsalt nõrgem niigi. (lõdvad lihased, nõrgukesed siseorganid seedesüsteem, isepuhastusvõime)/ Minu poolest võid jätkata oma jada mille pooleli jätsid aga sellest saavad innustust kirp2 sugused teadmamehed, kes isetargad olles ja jäätist süües ennast võistlusvormi üritavad viia. Pärast pettunud on miks nad ei võitnud. Nii, et jätka, aga tea, et peale tavalise jõusaalijõmmi usuvad sinu juttu ka paljud võistleda soovivad tegelased.
Mis aga võistlusettevalmistusse ja närvidesse puutub siis teamiseks sulle, et nendega on kõik oky-toky aga olen üsna kindel, et sinu soovituis, toitumisalaseid – järgides roniks ma ammu juba mööda seina ülesse, endal samas ###### ja põsed rippumas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pärnu mees siin vaidles Ailega, et teeb mis tahab ja sööb mis tahab. Kisselli ja kotleti, jumala pärast aga palun. Loomulikult, igaühe vaba valik, nagu ka kõiges ülejäänus mida me siin maamunal teeme. Samuti otsustab lugeja ise kelle soovitusi ta siit foorumist arvesse võtab kelle omi mitte.
Sa millegi pärast alahindad mind.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tavainimesel (gannibal) on ükskõik, mida ta sööb. Seedeorganid seedivad selle kõik ära varem või hiljem. Sportlastega, eriti kulturistidega, on natuke teine asi, eriti, mis puudutab kehakaalu suurendamist või vähendamist, kas pikaajaliselt või enne võistlusi. Sellepärast ma tõin näiteid, et valesti ajastades võid juba järgmise söögiajaga puusse panna.
Inimese seedeorganite tööd mõjutab ka emotsionaalne seisund, stress – mõnel väheneb söögiisu, mõnel suureneb, mõnel läheb kõht lahti, mõnel jääb kinni. Kõiki inimesi ei saa ainult oma mätta otsast võtta. See, et sina oled teinud nii, ei tähenda, et teised ka samamoodi edu saavutavad. Sportlased on märksa tundlikumad kui tavainimesed.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.