keefir või piim ?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » keefir või piim ?
- This topic has 107 replies, 35 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
hehee.
-
AutorPostitused
-
oktoober 29, 2009 at 1:42 p.l. #231118
rudolf.
Membermiks see parem on?
oktoober 29, 2009 at 2:53 p.l. #231139Madis232
MemberPraele ei tohi enam piima ka kõrvale juua. :S Sellest lõbust küll loobuda ei saa jukeegi ei keela ju. samas kanaprae , ja näiteks lihavaesemate praadide kõrvale “võib “ju
oktoober 29, 2009 at 3:10 p.l. #231141marjasha
MemberIse joon keefiiri, sest puhast piima ei kannata ja tavaliselt ikka eraldi toidukorrana, muidu ei mahu muu söök väga sissegi- näiteks täna hommikul ei tahtnud kõhtu väga täis süüa, kuna läksin kepikõndi tegema, pool tundi enne jõin 0,5 l keefiiri, kõht oli paari tunnigi pärast suht täis. Teine positiivne asi on see, et hoiab seedimise korras
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja veel- dietmixiga läheb ka hästi kokku…
oktoober 29, 2009 at 3:13 p.l. #231143Raivo Piiber
MemberHommikul pudru kõrvale piim, õhtul pett või keefir! On see vale või õige, mul vahet pole!
oktoober 29, 2009 at 3:32 p.l. #231151argoll
MemberPraad juba iseenesest… Eestlase jaoks on see hunnik kartulit ja sinna juurde lihatykk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …ja veel jahukaste.
Ah, kui te seda praadi juba s88te, mis siis enam, jooge veel keefiri ka peale. L2ks trumm, siis mingu ka pulgad.
Lihavalgud ja piimavalgud koos…nii n2mma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina olen neid aastakümneid koos tarbinud ja ei ole aru küll saanud, et midagi tavapäratut oleks juhtunud

PS: Mina arvan, et siin on jälle sääsest elevant tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See on umbes samasugune teema, et miks Hiinas vähk harvaesinev haigus on? Sest nad ei kasuta piimatooteid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo
oktoober 29, 2009 at 4:23 p.l. #231168Bonsuna
MemberEsmalt teeme selgeks mis see nn PRAAD üldse on. Kui praad sisaldab ka liha siis ei ole eriti tark sinna kõrvale piima ega ka keefiri juua. Miks? Peamised 2 põhjust on, et piim takistab liha seedimist. Esmalt hakkab magu seedima piima ja ntx kartulit mis siis see praad veel sisaldas, seejärel aga alles liha. Kuna seedimisprotsess venib seeläbi pikaks siis ei suuda magu liha enne uut söögikorda korralikult ära seedida, ei saa sealt kõike vajalikul määral kätte, ennekõike valke, rauda jne. Kui nüüd nö pühendunud sportlane järgib pm-t, süüa iga 4h tagant siis tuleb uus laar toitu peale ja lihaseedimine raskeneb veelgi. /see poolseeditud kankar liigub edasi soolestikku ja sealt teadagi kuhu edasi oma teel. Eritades sealjuures juba selle aja peale organismi mürgiseid aineid./ Selle kõige tagajärjel ei saa te toidust kätte loodetud kogust valke ja enestunne ei ole kindlasti selline nagu see olla võiks pärast õigesti koostatud toiduporsioni söömist. Seda ei kogegi enne kui olete mingi aeg söönud nii nagu vaja. Peale seda te vaevalt, et kunagi enam lihale piima peale valada tahate. VÕIB muidugi aga ei oleks eriti tark. Kartul, puder hommikuks, riis, tatar, palun väga, loputage alla piima keefiri või petiga.
Sama asi on kui te joote ükskõik mis vedelikke hilijem kui 1h enne uut söögikorda. Lahjendades sellega maos tekkinud tugevaid mohappeid mis uue söögikorra edukaks seedimiseks omastamiseks vajalikud. Muidugi võite seda teha aga seejärel arvestaga ka kogu taastumisprotsessi pikenemisega. Eriti rumal on teha seda dieedi ajal kui organism saab niigi napilt kätte oma vajalikud toitained vitamiinid mineraalid. Jälle sama asi, kui olete nii harjunud siis te ei tea, puudub kogemus efektiivsema toitumisega saavutatud taastumise koormusest ja teile tundub , et kõik on niigi hästi. Paraku on keha teatud toitainete või siis mineraalide vitamiinide vaeguses ja areng seeläbi aeglasem või puudub üldsegi. Väga paljud kurdavad, et ei ole oma tulemustega rahul või siis, et alati võiks parem olla. Selge see. Aga õigesti koostatud menüü taha jääb V Ä G A P A L J U, uskuge, see lihtsalt on nii.
Sporti tehakse ikka kas siis lihtsalt oma enesetunde parandamiseks või oma tulemuste parandamise eesmärgil. Selles jadas, ei ole üksi aspekt vähemtähtis kui teine, kolmas või neljas. Ehk siis kujutlegem seda ketina. Kümne lülilise ketina ntx. Kui kõik üheksa lüli on ideaalsed ja defektita siis aitab ainult ühest vigasest lülist ja ülejäänud üheksa tugevus ei maksa mitte emmigi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 30, 2009 at 1:25 e.l. #231291AlanBStard
Moderatormiks see parem on?Petis on rohkem letsitiini.
Aga asjade eraldi söömise-joomise teema on mulle hämar maa.
oktoober 30, 2009 at 5:34 e.l. #231296Aile
MemberEsmalt teeme selgeks mis see nn PRAAD üldse on. Kui praad sisaldab ka liha siis ei ole eriti tark sinna kõrvale piima ega ka keefiri juua. Miks? Peamised 2 põhjust on, et piim takistab liha seedimist. Esmalt hakkab magu seedima piima ja ntx kartulit mis siis see praad veel sisaldas, seejärel aga alles liha. Kuna seedimisprotsess venib seeläbi pikaks siis ei suuda magu liha enne uut söögikorda korralikult ära seedida, ei saa sealt kõike vajalikul määral kätte, ennekõike valke, rauda jne. Kui nüüd nö pühendunud sportlane järgib pm-t, süüa iga 4h tagant siis tuleb uus laar toitu peale ja lihaseedimine raskeneb veelgi. /see poolseeditud kankar liigub edasi soolestikku ja sealt teadagi kuhu edasi oma teel. Eritades sealjuures juba selle aja peale organismi mürgiseid aineid./ Selle kõige tagajärjel ei saa te toidust kätte loodetud kogust valke ja enestunne ei ole kindlasti selline nagu see olla võiks pärast õigesti koostatud toiduporsioni söömist. Seda ei kogegi enne kui olete mingi aeg söönud nii nagu vaja. Peale seda te vaevalt, et kunagi enam lihale piima peale valada tahate. VÕIB muidugi aga ei oleks eriti tark. Kartul, puder hommikuks, riis, tatar, palun väga, loputage alla piima keefiri või petiga.Sama asi on kui te joote ükskõik mis vedelikke hilijem kui 1h enne uut söögikorda. Lahjendades sellega maos tekkinud tugevaid mohappeid mis uue söögikorra edukaks seedimiseks omastamiseks vajalikud. Muidugi võite seda teha aga seejärel arvestaga ka kogu taastumisprotsessi pikenemisega. Eriti rumal on teha seda dieedi ajal kui organism saab niigi napilt kätte oma vajalikud toitained vitamiinid mineraalid. Jälle sama asi, kui olete nii harjunud siis te ei tea, puudub kogemus efektiivsema toitumisega saavutatud taastumise koormusest ja teile tundub , et kõik on niigi hästi. Paraku on keha teatud toitainete või siis mineraalide vitamiinide vaeguses ja areng seeläbi aeglasem või puudub üldsegi. Väga paljud kurdavad, et ei ole oma tulemustega rahul või siis, et alati võiks parem olla. Selge see. Aga õigesti koostatud menüü taha jääb V Ä G A P A L J U, uskuge, see lihtsalt on nii.
Sporti tehakse ikka kas siis lihtsalt oma enesetunde parandamiseks või oma tulemuste parandamise eesmärgil. Selles jadas, ei ole üksi aspekt vähemtähtis kui teine, kolmas või neljas. Ehk siis kujutlegem seda ketina. Kümne lülilise ketina ntx. Kui kõik üheksa lüli on ideaalsed ja defektita siis aitab ainult ühest vigasest lülist ja ülejäänud üheksa tugevus ei maksa mitte emmigi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>T2nud s6na v6tmast…
Kui te olete j6udnud juba oma neljakymnendatesse ja teil on yksk6ik, mis te endale suhu ajate, siis te reeglina ka n2ete v2lja…nagu teil on yksk6ik, mida te suhu ajate.
oktoober 30, 2009 at 5:40 e.l. #231297Raivo Piiber
MemberT2nud s6na v6tmast…Kui te olete j6udnud juba oma neljakymnendatesse ja teil on yksk6ik, mis te endale suhu ajate, siis te reeglina ka n2ete v2lja…nagu teil on yksk6ik, mida te suhu ajate.

Enne, kui Aile hakkab siin neljakümnendates kodanike kohta veelkord sõna võtma ja oma seisukohtade ainuõigsust tõestama, lisan igaks juhuks, et Ailel pole aimugi, mida ja kuidas mina söön. Seega – kui tahan, joon pett või keefiri või piima ja joon seda, millal tahan! Nii lihtne see ongi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 30, 2009 at 6:05 e.l. #231299Aile
MemberEnne, kui Aile hakkab siin neljakümnendates kodanike kohta veelkord sõna võtma ja oma seisukohtade ainuõigsust tõestama, lisan igaks juhuks, et Ailel pole aimugi, mida ja kuidas mina söön. Seega – kui tahan, joon pett või keefiri või piima ja joon seda, millal tahan! Nii lihtne see ongi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehhe…Kiljatab see, kes pihta saab

Oh…ma n2gin…. Ega teil on loomulikult vabadus v2lja n2ha nii paistes, kui te soovite…
Kuid mitte s6na v6tta toitumise foorumis. Kui, siis ainult, 2rge tehke nii…
oktoober 30, 2009 at 6:10 e.l. #231302Raivo Piiber
MemberEhhe…Kiljatab see, kes pihta saab
Oh…ma n2gin…. Ega teil on loomulikult vabadus v2lja n2ha nii paistes, kui te soovite…
Kuid mitte s6na v6tta toitumise foorumis. Kui, siis ainult, 2rge tehke nii…
Täpselt nii, Aileke, täpselt nii! Räägingi sellest, mida tean ja avaldan vaid oma seisukohta ja arvamust, mitte ei suru seda teistele peale! Tahan, joon kisselli ja kui tahan, siis kuulan transistorit! Kellele pole aga muud mõnu elust jäänud kui trenn ja targutamine, siis nendest on mul siiralt kahju!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lisaksin siia veel tõe huvides, et Ailekene, Sinu seisukohad pole üldsegi mitte valed, kuid vale on viis, kuidas Sa neid tihtipeale avaldad! Ei muud ja ei midagi isiklikku! Oma tarkust saab näidata ka viisil, mis teisi ei ärrita. Tõde pole kunagi absoluutne, alati on võimalusi kõrvalekalleteks, teiseseks või kolmandaks arvamuseks jne. Ning üsna tihti torkab Sinu puhul silma ka teksti irooniline ja “torkav” alatoon. Mõtle sellele!
oktoober 30, 2009 at 6:24 e.l. #231304Aile
MemberTäpselt nii, Aileke, täpselt nii! Räägingi sellest, mida tean ja avaldan vaid oma seisukohta ja arvamust, mitte ei suru seda teistele peale! Tahan, joon kisselli ja kui tahan, siis kuulan transistorit! Kellele pole aga muud mõnu elust jäänud kui trenn ja targutamine, siis nendest on mul siiralt kahju!
Oh, see ainult tundub teile, et ma surun peale…Inimesele j22b alati vabadus toimida oma 2ran2gemise j2rgi. T2pselt sama palju ju surute teie oma “s88n, mis silm n2eb” teooriat.
Kui te oleksite mingi teemaga juba aastakymneid tegelenud, siis teil tekib paratamatult mingil momendil yhiskonnale n8 tagasimaksmise kohustus. Igayhel meist on oma missioon. Teie vist juhite spordiklubi? V2ga kena, et te juhite. Mina ei sega teid juhtimast ja teie 2rge segage mind minu oma teadmisi ja kogemusi jagamast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Elum6nudest r22kides
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei v6tnud mind kiljatama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma yritan hoida avalikkuse ees nii madalat profiili kui v6imalik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> L2hikondlaste kadedus on kyll viimane asi, mida ma taotlen…oktoober 30, 2009 at 6:27 e.l. #231305ROtter
MemberEsmalt teeme selgeks mis see nn PRAAD üldse on. Kui praad sisaldab ka liha siis ei ole eriti tark sinna kõrvale piima ega ka keefiri juua. Miks? Peamised 2 põhjust on, et piim takistab liha seedimist. Esmalt hakkab magu seedima piima ja ntx kartulit mis siis see praad veel sisaldas, seejärel aga alles liha. Kuna seedimisprotsess venib seeläbi pikaks siis ei suuda magu liha enne uut söögikorda korralikult ära seedida, ei saa sealt kõike vajalikul määral kätte, ennekõike valke, rauda jne. Kui nüüd nö pühendunud sportlane järgib pm-t, süüa iga 4h tagant siis tuleb uus laar toitu peale ja lihaseedimine raskeneb veelgi. /see poolseeditud kankar liigub edasi soolestikku ja sealt teadagi kuhu edasi oma teel. Eritades sealjuures juba selle aja peale organismi mürgiseid aineid./ Selle kõige tagajärjel ei saa te toidust kätte loodetud kogust valke ja enestunne ei ole kindlasti selline nagu see olla võiks pärast õigesti koostatud toiduporsioni söömist. Seda ei kogegi enne kui olete mingi aeg söönud nii nagu vaja. Peale seda te vaevalt, et kunagi enam lihale piima peale valada tahate. VÕIB muidugi aga ei oleks eriti tark. Kartul, puder hommikuks, riis, tatar, palun väga, loputage alla piima keefiri või petiga.Sama asi on kui te joote ükskõik mis vedelikke hilijem kui 1h enne uut söögikorda. Lahjendades sellega maos tekkinud tugevaid mohappeid mis uue söögikorra edukaks seedimiseks omastamiseks vajalikud. Muidugi võite seda teha aga seejärel arvestaga ka kogu taastumisprotsessi pikenemisega. Eriti rumal on teha seda dieedi ajal kui organism saab niigi napilt kätte oma vajalikud toitained vitamiinid mineraalid. Jälle sama asi, kui olete nii harjunud siis te ei tea, puudub kogemus efektiivsema toitumisega saavutatud taastumise koormusest ja teile tundub , et kõik on niigi hästi. Paraku on keha teatud toitainete või siis mineraalide vitamiinide vaeguses ja areng seeläbi aeglasem või puudub üldsegi. Väga paljud kurdavad, et ei ole oma tulemustega rahul või siis, et alati võiks parem olla. Selge see. Aga õigesti koostatud menüü taha jääb V Ä G A P A L J U, uskuge, see lihtsalt on nii.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära sa ka nüüd kõike usu, mida kokku lugenud oled.

Piimas sisalduv kaltsium takistab lihas sisalduva raua imendumist.
/see poolseeditud kankar liigub edasi soolestikku ja sealt teadagi kuhu edasi oma teel. Eritades sealjuures juba selle aja peale organismi mürgiseid aineid./. Piilu vahel WC potti, mis sa näed seal – kõik ühtlane mass.
Maks ja neerud on organid, mis puhastavad organismi.
Süüa tuleb siis, kui tunned, et kõht annab märku, mitte, et kell tiriseb ja sa pead sööma, vaatamata sellele, et eelmine toit on veel seedumata või oled tundnud juba 2 tundi tühja kõhu tunnet ja oleks varem pidanud sööma.
oktoober 30, 2009 at 6:29 e.l. #231306Raivo Piiber
MemberOh, see ainult tundub teile, et ma surun peale…Inimesele j22b alati vabadus toimida oma 2ran2gemise j2rgi. T2pselt sama palju ju surute teie oma “s88n, mis silm n2eb” teooriat.Kui te oleksite mingi teemaga juba aastakymneid tegelenud, siis teil tekib paratamatult mingil momendil yhiskonnale n8 tagasimaksmise kohustus. Igayhel meist on oma missioon. Teie vist juhite spordiklubi? V2ga kena, et te juhite. Mina ei sega teid juhtimast ja teie 2rge segage mind minu oma teadmisi ja kogemusi jagamast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Elum6nudest r22kides
Ei v6tnud mind kiljatama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma yritan hoida avalikkuse ees nii madalat profiili kui v6imalik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> L2hikondlaste kadedus on kyll viimane asi, mida ma taotlen…Aile, mina olen küll viimane, kes soovib Sinu kiljumist kuulda, usu mind! Keegi ei keela Sul teadmisi jagamast ning veel vähem tahan mina seda segada, kuid Sa tsiteerisid vaid osa minu tekstist. Selle osa, kus ma juhtisin tähelepanu viisile, kuidas Sa seda teed, jätsid välja!
oktoober 30, 2009 at 6:32 e.l. #231307ROtter
Membergannibal @ Aile – kohe näha, vanad sõbrad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.