Skip to main content

Keefir!

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Keefir!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
  • Autor
    Postitused
    nadel
    Member

Kui jood ära paki keefiri saad sellest u 32g valku…kui söögigga probleemid võid ju keefiri ka lürpida ??

Kuup
    Member

Kõike võib, mis kannab toidu nime. Ise rüüpan keefiri kartulipuderi kõrvale. Keefirile lisan veel maitse järgi soola – see viib lausa keele alla ma ütlen.

savi_
    Member

hea teada… sest keefiri on organismil oluliselt kergem seedida kui piima … jõin kord liitri piima ära ja pärast piinlesin kõhuvalude käes.. täpsemalt eile

gmaster
    Member

hea teada… sest keefiri on organismil oluliselt kergem seedida kui piima … jõin kord liitri piima ära ja pärast piinlesin kõhuvalude käes.. täpsemalt eile

hea teada… sest keefiri on organismil oluliselt kergem seedida kui piima … jõin kord liitri piima ära ja pärast piinlesin kõhuvalude käes.. täpsemalt eile :eek:

Endal küll selliseid probleeme pole esinenud. Tavaliselt peale trenni joon kodus liitri piima ja mõnikord rohkemgi. Siiamaani pole kõhuga midagi lahti olnud… :ph34r:

sdmartin
    Member

eks se olene mis piima sa jood.mina poepiima vapsee ei joo vast hädajuhul.iki ehe maapiim ja se da lääb kohe meredena

kõrs
    Member

ise joon vahel peale jõusaali 10% list kohvikoort..

2x 200ml kohvikoort alla ja midagi tahedat peale… pole tõrkeid tulnud, ning arvatavasti ei tee see ka halba(endal massi vähe)

ise joon vahel peale jõusaali 10% list kohvikoort..

2x 200ml kohvikoort alla ja midagi tahedat peale… pole tõrkeid tulnud, ning arvatavasti ei tee see ka halba(endal massi vähe)

Mis mõttega sa koort jood peale trenni? Peale trenni on vaja süsivesikuid+valke.

ranger
    Member

Mis mõttega sa koort jood peale trenni? Peale trenni on vaja süsivesikuid+valke.

Ta vb ajab lihtsalt niisama pada.

gmaster
    Member

ma ei usu

vast rasva pärast

kõrs
    Member

ma ei usu

vast rasva pärast

jep.. no ise ma ka suht alakaaluline :/ ja sis loodan saada vähegi juurde…

peale igat trenni joon ka Arcticut.. (5-10 minti peale trenni) see peaks vähegi taastama.

aga koort (koju jõudes ~30 minti vms)

gmaster
    Member

valke sa nagu väga ei saagi siis..

inside14
    Member

Kui tahad juurde saada siis koor küll sind ei päästa.Söö ikka korralikult valku+süsivesikuid+rasvu suurem rõhk just süsikatel ja valku normaalses koguses.Söö vähemalt 4-5 korda päevas.

kõrs
    Member

valke sa nagu väga ei saagi siis..

aga näiteid mis annakseid valke(et midagi peale trenni osta poest?)

samas mõtlesin ka toiduasendajat osta.. nt see. http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=326

Ise tarbin ka koort, aga peale trenni on VÄGA vajalik võtta süsivesikuid (Arcticu jook on ok) ja lisaks ka valku, et taastuda. Ise võtan nt ühe topsi rasvata jogurtit (400 gr). Miks rasvata? Selle pärast, et rasv aeglustab süsivesikute ja valkude imendumist. Peale trenni vajab organism toitaineid kohe.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.