Skip to main content

kava värk

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    puma2003
    Member

Mul selline värk ,et hakkan jõusaalis käima ja ma saan käija kord nädalas.Kas keegi saaks mulle kava teha mida teha seal või anda adre? (vb kribasin liiga segaselt)

ROtter
    Member

1x nädalas trenni teha ei anna mingit tulemust,püüa käia 2x või veel parem 3x,siis võid loota mingit effekti.

Aksel
    Member

Ma siiski ei ütleks, et sellest pole kasu. Ikka on kasu, kui alternatiiviks on mittekäimine. Kõik oleneb sellest, et mida Sa selle ühe päevaga seal saavutada tahad.

Selles olen Oldman´iga täiesti nõus, et üks päev nädalas treenides ei saavuta Sa muud, kuiet säilitad heal juhul lootuse, et ühel päeval tekib aega ja motivatsiooni enamaks. Midagi väga arvestatavat mitte. No siiski ka seda, et tutvud pisut jõusaaliga (näed mida teised teevad ja millised väljanäevad) ja pakud lihastele tegevust/eluõhku vähemalt sel päeval nädalas.

Aga minuarust selleski teatud kasu olemas.

Kui teed üks päev nädalas, siis tee kõigile suurtele lihastele (selg, rind, jalg) paar-kolm harjutust vähemalt 3-e seeriaga.

ROtter
    Member

Optimaalsed puhkeintervallid treeningute vahel on mitte üle 48 tunni.Lihastegevusel tekkinud töövõime tõusu tuleb järgneva tööga kinnistada.Kui seda ei toimu,siis langeb töövõime lähtetasemele ja edasised progressiivsed muutused organismis jäävad tulemata.

Madis232
    Member

kui nupp nokib saab väga hästi treenida.. sebi endale koju mingid hantlid millega saab käsi / õlgu /(ka rinda vähesel määral ) teha. + kodus isstessetõusud, kätekõverdusedjne. neid mis kodus hästi teha ei saa siis tee neid jousaalis aga jah kui midagi saavutada tahad käi tihedamini kui 1 kord nädalas

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.