Kava valik
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Kava valik
- This topic has 11 replies, 4 voices, and was last updated 23 years, 4 months tagasi by
Anonüümne.
-
AutorPostitused
-
september 29, 2002 at 8:04 p.l. #841
Anonüümne
GuestMillised on põhilised kriteeriumid mille põhjal langetada otsust ühe või teise kava poole?
Näiteks ripub hetkelgi 2 kava edasijõudnutele. Kui taastumis aeg kõrvale jääks(ütleme, et taastumine on kiire), mis siis oleks veel oluline teada. Siiani olen teinud lihtsalt põhi lihasgruppe korraga a la 3h kord ja nädalas 3X. Kas aravn õieti, et kava valikul peab lähtuma sellest, et jõuad päeva lõpetada “viilimiseta” kuid ka nii, et järgmine päev oleks mees jälle platsis?
september 30, 2002 at 2:31 p.l. #31330Anonüümne
Guestma pole küll suurem asi nõuandja kuid minu arvates oleks tähtsam keskenduda ilma “viilimiseta” meetodile.
september 30, 2002 at 4:00 p.l. #31331Anonüümne
GuestSedan´d küll aga ma ei saa ju võtta suvalist kava, kuda neid siis valitakse, sisetunde järgi või?
september 30, 2002 at 6:30 p.l. #31332madis
Member…ja lisaks ei ole mõtet teha nii et järgmine päev jaksaks. Mina arvan et õige on teha nii et alles ülejärgmine päev jaksad omal jalal käia
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 2-3 korda nädalas on jõu arendamiseks hea. Tihedamini kisub viilimiseks. 3h iga kord on liiga kaua, energia saab otsa ja lõpu poole ei saa teha täie lihasjõuga. Soovitatakse teha kuni 1.5 h. Proffidel on muidugi teistmoodi, aga sa oled vist algaja ?september 30, 2002 at 7:09 p.l. #31333Anonüümne
GuestNali naljaks aga kui kava järgi on ju ka järgmine päev trenn seega madise soovitus ei lähe. Arendan lihaseid mitte jõudu(muidugi see käib käsikäes). Lõpp ei olegi lihasjõuga, selles poin ongi, et teed siis kui seda pole enam. Mis algaja ja profi vahel polegi enam mingit astet või?
september 30, 2002 at 7:19 p.l. #31334Anonüümne
GuestLihased peavad treeningujärgsel päeval taastuma. Varsti võid lõpetada ületreenituse või vigastus(t)ega. Sa ära vali, vaid koosta kava. Minu arust on sinu meetod lihtsalt vere pumpamine lihastesse.
oktoober 1, 2002 at 9:48 e.l. #31335Anonüümne
GuestEi maksa rääkida siin põhiseadusest(ma teen ju amazonis oleva kava järgi kus järgmine päev on teistele lihastele) ma küsin mis vahe on kahe kava vahel mis ripub siin lehel rippmenüüs.
oktoober 1, 2002 at 11:09 e.l. #31336Anonüümne
GuestVahe on selles, et üks nendest kavadest sobib sulle paremini kui teine.
oktoober 1, 2002 at 12:23 p.l. #31337Anonüümne
GuestAsoo, aitäh, seda oligi vaja teada
oktoober 1, 2002 at 12:45 p.l. #31338vambola
MemberAllan, sa kysid: Mis vahe on kahel kaval ? No vaata, loe mõlemad läbi, kindlasti on seal mõni erinevus.
Iga inimene on erinev. seega ka kavad. Sa katseta erinevaid kavu ja vaata mis paremini sobib.
oktoober 1, 2002 at 4:35 p.l. #31339david
MemberÜtleme, et olen natuke üle aasta trenni teinud.. ja mul oleks väga sobiv kasutada seda edasijõudnute viimast kava – st 2 trenni, 1 vaba, 2 trenni, 2 vaba… Aga kas see on mõeldud äkki väga veteranidele? Või võib neid päevi nati varieerida kah? Ntx see, kus on jaotatud kolmeks kava, eeldab, et 5 trenni nädalas, aga mul ei ole nädalavahetuseti trennis käia võimalik.. äkki peab ikka ise kokku klopsima :`)
oktoober 1, 2002 at 6:00 p.l. #31340Anonüümne
GuestUsun, et kavad, olgugi erinevad, on koostatud pidades silmas rgulaarsust/järjepidavust, et see või see lihas ei saaks ala/ülekoormust. Seks ei saa vist päevi omatahtsi vahetada.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.