Skip to main content

kava ülevaatamisele

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » kava ülevaatamisele

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    lowr
    Member

Võiksite jagada siis näpunäiteid ja kommentaare, kas on vaja midagi ümber teha või sobib nii kaa.

Esmaspäev:

hommik-rind

õhtu-biitseps

Teisipäev:

hommik-selg

õhtu-triitseps

Kolmapäev:

hommik-õlg

õhtu-jalg, säär

Neljapäev:

aeroobne(ainult üks kord, kas hommikul või õhtul, kuda ise viitsin)

Reede:

hommik-rind

õhtu-biitseps

Laupäev:

vaba

Pühapäev:

hommik-õlg

õhtu-jalg, säär

-aron-
    Member

Miks teed hommikul üht ja siis õhtu teist lihasgruppi.Miks korraga ei tee õhtupoole.

lowr
    Member

Miks teed hommikul üht ja siis õhtu teist lihasgruppi.Miks korraga ei tee õhtupoole.

Vaba aega palju lihtsalt. Mõtlesin et jagaks päeva peala ära, meelldib väga trenni teha:P Aga soovitus, eet kuidas ma need sis jagada võiksin ühe päeva peale?

theONE1
    Member

ei soovita sellist jaotust kus hommikul ja ühtul tehakse erinevaid lihagruppe!!! Tee korraga ära! Organism kurnatakse liialt ära!

Mr.Y
    Member

See ei muuda ju… sul arvatavasti mingi algajate kava? kestab u 1 tund. Jagad pooleks päeva peale tuleb mingi 40 min rind + 20 min biits. Aega ikka sama palju. Või mõtlesid et teed siis hommikul 1 tund rinda ja 1 tund biitsepsit?

lowr
    Member

ei soovita sellist jaotust kus hommikul ja ühtul tehakse erinevaid lihagruppe!!! Tee korraga ära! Organism kurnatakse liialt ära!

Ok. Aga ühel päeval siis vastavaid lihasgruppe korraga teha on ok selle kava järgi?

lowr
    Member

See ei muuda ju… sul arvatavasti mingi algajate kava? kestab u 1 tund. Jagad pooleks päeva peale tuleb mingi 40 min rind + 20 min biits. Aega ikka sama palju. Või mõtlesid et teed siis hommikul 1 tund rinda ja 1 tund biitsepsit?

ei ole. praegu kestab trenn 1:30 kuni 2h, ja ma teen aind ühte lihasgruppi.. Normaalsed vahed seeriate vahel. Ainult rinda tehes, tuleks tund raudselt ära. Vähemalt 5 erinevat harjutus. Biitseps tuleks lühem jah. Aga no vahet pole, see poolteist tundi väsitab ikka suht ära. Ma ei jõuaks näiteks peale rinda midagi teha eriti. Harjutused teeks ära küll, aga ei oleks enam hea olla. Ja peale selle, need lihased mis hiljem koormust saavad, arenevad vähem ju. Ma just sellepärast mõtlesin sellele kaheks jaotamisele, et üks treening kipub üsna pikaks venima erinevaid lihasgruppe tehes.

Mr.Y
    Member

Imelik et see trenn sul nii pikk on. Tunni ajaga teed u 20 seeriat, aga sul on ju trenn 2 korda nädalas. 1 kord nädalas tavaliselt suurele lihasele 13-16 seeriat, mõnedel ka kuni 20, aga et 40 seeriat nädalas… ei tea kas Arnie nii paljugi tegi, mis siis et tal veel steroidid ka abiks olid.

Ja palju sul üldse treeningstaazi on? Kui ei oska endale kava teha, siis eeldan et mitte palju. Ja algajad ei peaks mingil juhul 40 seeriat tegema. Paras keskmine trenn kestaks 4x nädalas 1-1,5 tundi. Hommikusel-õhtusel trennil ei näe ka eriti mõtet…. või teed mingi steroidimehe kava järgi ?

lowr
    Member

Imelik et see trenn sul nii pikk on. Tunni ajaga teed u 20 seeriat, aga sul on ju trenn 2 korda nädalas. 1 kord nädalas tavaliselt suurele lihasele 13-16 seeriat, mõnedel ka kuni 20, aga et 40 seeriat nädalas… ei tea kas Arnie nii paljugi tegi, mis siis et tal veel steroidid ka abiks olid.

Ja palju sul üldse treeningstaazi on? Kui ei oska endale kava teha, siis eeldan et mitte palju. Ja algajad ei peaks mingil juhul 40 seeriat tegema. Paras keskmine trenn kestaks 4x nädalas 1-1,5 tundi. Hommikusel-õhtusel trennil ei näe ka eriti mõtet…. või teed mingi steroidimehe kava järgi ?

ma olen isa ka mõtlend, et kuidagi pikale venib. regulaarselt olen pool aastat käinud. siiani olen käinud vähemalt 5x nädalas trennis. alguses tegin mingi algajate kava järgi. nüd olen järginud lihtslt treeneri näpunäiteid, mis harjutusi teha. kava nagu paberile ei olegi pannud. sõbraga koos olen teinud, igal nädalapäeval sis mingi kindel lihas, aegajalt harjutusi välja vahetades, et rutiini ei tekiks. nüüd mõtlesin, et peaks korraliku kava tegema. aega on kah piisavalt.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.