Skip to main content

kava läheks vaja

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » kava läheks vaja

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • Autor
    Postitused

Sekkun ka siis sellesse kava teemasse. Teen hetkel 3ks jaotatud edasijõudnute kava kolm korda nädalas E,K,R . Kuna seal on soovitatud seda teha teistsuguse järjestusega tahtsin küsida, et kas nädalas üks kord kõik lihasgrupid läbi treenida on piisav, või peaks midagi muutma. Üle 3 korra nädalas kahjuks saalis käia ei kannata.

vaata korra seda linki: http://www.6kanget.muscle-fitness.ee/index…1&Itemid=26 siin on minu treeningkava ning samuti see, kuidas areng on. lisaks iga nädala kokkuvõte. teen samuti 3 korda nädalas trenni ja igat lihast korra nädalas. ei saa kurta, et arengut pole.

matjusm
    Member

Arvuta oma BAV välja ja palju sa kaloreid päevas saama peaksid. Jaga see nt 6-7 söögikorra peale ära. Iga toidukord sisaldagu nii rasvu, süsivesikuid ja valku, kui peamine rõhk pane valgule. Hommikul rohkem süsikaid. Mida päev edasi, seda valgurikkamaks mingu toit.

Parandagu kui ma eksin aga kas BAV pole mitte see kalorite hulk mida su keha tarbib siis kui sa ei liigutaks end üldse, ehk nn “eksisteerimise hind”? Sellele lisaks kasutad sa veel kaloreid igapäevasteks tegevusteks, rääkimata trennist. Ning kui on soov massi juurde võtta, siis BAV järgi süües toimub vaid tohutu taandareng.

PaKaalu
    Member

Jalgu tuleb ikka korralikult teha,selle pealt kasvab keha ka.

Jatzek
    Member

Aiäth teile vastamast, sain oma küsimustele vastused. Tellin täna ka toitumiskava.

MargoL
    Member

vaata korra seda linki: http://www.6kanget.muscle-fitness.ee/index…1&Itemid=26 siin on minu treeningkava ning samuti see, kuidas areng on. lisaks iga nädala kokkuvõte. teen samuti 3 korda nädalas trenni ja igat lihast korra nädalas. ei saa kurta, et arengut pole.

Kuna hetke põhieesmärk on rasva % vähendada, siis lisan igale treeningule ka 35-45 min aeroobset, tavaliselt kas sõude- või veloergomeetrit.

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.