kava küsimus
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » kava küsimus
- This topic has 6 replies, 4 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
rait000.
-
AutorPostitused
-
märts 7, 2007 at 7:46 p.l. #10066
rait000
Memberma vahest vahetan kavasid paari nädalatagant ,vahest kuu tagant sest alati leian mingi parema kava jne..on see normaalne ja kas võib nii tihti neid vahetada..äkki keegi oskab soovitada 4 päeva kava kus päevas oleks kuni 8 harjutust,teisipäev,ja nädalavahetus puhkus,teistmoodi pole võimalus käia.ja kus rohkem oleks rõhku seljale.
märts 7, 2007 at 7:49 p.l. #108756yamikazi
Memberma vahest vahetan kavasid paari nädalatagant ,vahest kuu tagant sest alati leian mingi parema kava jne..on see normaalne ja kas võib nii tihti neid vahetada..äkki keegi oskab soovitada 4 päeva kava kus päevas oleks kuni 8 harjutust,teisipäev,ja nädalavahetus puhkus,teistmoodi pole võimalus käia.ja kus rohkem oleks rõhku seljale.Mina ei ole küll mingi teadja aga ära päris paari nädala tagant kava vaheta. Ehk leiad endale sobiliku kava Tööriistad>Treeningkavad
Seal igalelihase mitu eriharjutust, on ka gif. fail juures kuidas seda sooritada.
märts 7, 2007 at 7:50 p.l. #108757rait000
MemberMina ei ole küll mingi teadja aga ära päris paari nädala tagant kava vaheta. Ehk leiad endale sobiliku kava Tööriistad>TreeningkavadSeal igalelihase mitu eriharjutust, on ka gif. fail juures kuidas seda sooritada.
head kavad on need küll aga ma pean ikkagi nad ümber tegema et sobilikum oleks mulle.
märts 7, 2007 at 7:59 p.l. #108760yamikazi
Memberhead kavad on need küll aga ma pean ikkagi nad ümber tegema et sobilikum oleks mulle.Ise võtsin ka sealt ja tegin endale sobivamaks. Nii et lase aga käia
märts 7, 2007 at 8:54 p.l. #108774kristen106
Memberma vahest vahetan kavasid paari nädalatagant ,vahest kuu tagant sest alati leian mingi parema kava jne..on see normaalne ja kas võib nii tihti neid vahetada..äkki keegi oskab soovitada 4 päeva kava kus päevas oleks kuni 8 harjutust,teisipäev,ja nädalavahetus puhkus,teistmoodi pole võimalus käia.ja kus rohkem oleks rõhku seljale.kavasid ei ole nii tihti mõtet vahetada võiks üht kava ikka mingi 1 kuu teha aga kava sisu harjutusi ja harjutuste järjekorda on küll mõistlik tihti vahetada!!! lihas ei tohi treeninguga harjuda talle tuleb kogu aeg midagi uut pakkuda et ei muutuks treening üksluiseks!!! need on minu printsiibid ja kui mõni spets leiab et midagi on valesti selles jutus siis parandage mind!!!
märts 15, 2007 at 5:31 p.l. #109664maximus89
MemberMiks ei ole mõtet, mida rohkem vaheldust see lihas saab seda parem ongi ju.Vaheta iga nädal kasvõi, peaasi, et lihas ära taastuks.
märts 15, 2007 at 6:43 p.l. #109671rait000
Membertänud
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.