Kava jaotus kolmele päevale
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kava jaotus kolmele päevale
- This topic has 12 replies, 10 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
xxVoodooMagicxx.
-
AutorPostitused
-
juuli 15, 2009 at 9:06 p.l. #17628
13
MemberOleks hetkel enda kava kohta asjatundlikema käest lihtsalt väike küsimus. Nimelt kas järgmine jõusaalikava jaotus kolmele päevale on, kas nüüd just kõige parem aga vähemalt hea? Või soovitate midagi muuta?
1. päev – rind, biitseps, triitseps, kõht
2. päev – reie esi- ja tagaosa, säär, trapets
3. päev – õlg, selg, alaselg, kael
juuli 15, 2009 at 9:40 p.l. #207492Crxman
MemberTeen ka ise sama jaotuse alusel kolm korda nädalas trenni ja siiani ei oska küll midagi eriti halba sellise jaotuse kohta esile tuua. Kui üldse miskit mainida, siis ehk seda, et teinekord läheb biitsepsiga natuke raskeks, sest käed juba peale rinda ja triitsa suht väsinud, aga see ei ole minu puhul vähemalt mitte eriti segav faktor siiani olnud.
juuli 15, 2009 at 9:59 p.l. #207493ivory
Membertee kõhtu tihemini, nt. 3. päeval!
juuli 16, 2009 at 9:34 e.l. #207533maxcar
Memberkõht on selline lihas mida võid igapäev treenida ka siis kui jõusaalis ei käi kodus teed mõned harjutused igal õhtul
juuli 16, 2009 at 10:15 e.l. #207542bohemianrhapsody
Memberkõht on selline lihas mida võid igapäev treenida ka siis kui jõusaalis ei käi kodus teed mõned harjutused igal õhtulEhk põhjendad?
juuli 16, 2009 at 10:53 e.l. #207547Vilps
MemberEhk põhjendad?Eks ta ilmselt mõtleb põhjendusena seda, et kõhulihased taastuvad väga kiirelt. Nii kui nii kasutame neid igapäevaselt erinevate toimingute juures.
juuli 16, 2009 at 11:35 e.l. #20755313
Membertee kõhtu tihemini, nt. 3. päeval!Olen ka ise mõelnud veel ühele päevale kõhtu sisse tuua. Kas ei ole siis karta et kõhulihased teiste lihastega võrreldes suuremaks kasvavad(nimelt ei ole ma kunagi suurtest kõhulihastest unistanud, pigem lausa üritan neid vältida:P)? Ise mõtlesin muidu et teen erinevatel kõhulihaste päevadel kõhule erinevaid harjutusi(lisaks tavalistele kehatõstetele, jalgade tõsted, kerepöörded jms).
juuli 16, 2009 at 9:41 p.l. #207661ivory
Memberaja jooksul, varieeruvuse mõttes, tasub ikka erinevat metoodikat proovida. erinevat tüüpi harjutused, pingid, pingi kalded, raskused, trenažöörid.
juuli 18, 2009 at 6:15 p.l. #207945Beltlock
MemberKas ei ole siis karta et kõhulihased teiste lihastega võrreldes suuremaks kasvavad(nimelt ei ole ma kunagi suurtestkindlasti ei tohiks keha proportsioonidest välja minna, isegi fitness.ee pakutud tasuta kavades on kõhu treening mitmel päeval sees.
juuli 18, 2009 at 6:24 p.l. #207950kimmel
Memberkindlasti ei tohiks keha proportsioonidest välja minna, isegi fitness.ee pakutud tasuta kavades on kõhu treening mitmel päeval sees.kui rasva kiht on kõhulihaste peal võib vägagi proportsioonist väljas olevat tunduda.Mul on nii, et päris korralik rest all ja peki kiht peal:S.Ja lahti ikka annab saada sellestpekist :S:D
juuli 19, 2009 at 7:10 p.l. #208085R.Thompson
MemberUsun, et peaaegu igaühel meist on olemas korralikud kõhulihased. Selleks, et pekist lahti saada, tuleb lihtsalt toitumine paika saada, sest kahjuks kõhu juurde koguneb rasv kõige kiiremini. Samuti soovitatav oleks käia jooksmas ning ujumine on ka suht kasulik.
september 9, 2009 at 12:06 e.l. #21833613
MemberKui teeksin kõhtu 2 korda nädalas, kas on siis mõtekas teha ühel päeval alakõhtu ja teisel ülakõhtu. Või peaksin iga kord treenima ikka mõlemat?
september 9, 2009 at 6:19 e.l. #218342xxVoodooMagicxx
MemberTeen ka ise sama jaotuse alusel kolm korda nädalas trenni ja siiani ei oska küll midagi eriti halba sellise jaotuse kohta esile tuua. Kui üldse miskit mainida, siis ehk seda, et teinekord läheb biitsepsiga natuke raskeks, sest käed juba peale rinda ja triitsa suht väsinud, aga see ei ole minu puhul vähemalt mitte eriti segav faktor siiani olnud.aga tee järjekorras rind, biits, triits
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.