Skip to main content

Kava jaotus kolmele päevale

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kava jaotus kolmele päevale

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Autor
    Postitused
    13
    Member

Oleks hetkel enda kava kohta asjatundlikema käest lihtsalt väike küsimus. Nimelt kas järgmine jõusaalikava jaotus kolmele päevale on, kas nüüd just kõige parem aga vähemalt hea? Või soovitate midagi muuta?

1. päev – rind, biitseps, triitseps, kõht

2. päev – reie esi- ja tagaosa, säär, trapets

3. päev – õlg, selg, alaselg, kael

Crxman
    Member

Teen ka ise sama jaotuse alusel kolm korda nädalas trenni ja siiani ei oska küll midagi eriti halba sellise jaotuse kohta esile tuua. Kui üldse miskit mainida, siis ehk seda, et teinekord läheb biitsepsiga natuke raskeks, sest käed juba peale rinda ja triitsa suht väsinud, aga see ei ole minu puhul vähemalt mitte eriti segav faktor siiani olnud.

ivory
    Member

tee kõhtu tihemini, nt. 3. päeval!

maxcar
    Member

kõht on selline lihas mida võid igapäev treenida ka siis kui jõusaalis ei käi kodus teed mõned harjutused igal õhtul

kõht on selline lihas mida võid igapäev treenida ka siis kui jõusaalis ei käi kodus teed mõned harjutused igal õhtul

Ehk põhjendad?

Vilps
    Member

Ehk põhjendad?

Eks ta ilmselt mõtleb põhjendusena seda, et kõhulihased taastuvad väga kiirelt. Nii kui nii kasutame neid igapäevaselt erinevate toimingute juures.

13
    Member

tee kõhtu tihemini, nt. 3. päeval!

Olen ka ise mõelnud veel ühele päevale kõhtu sisse tuua. Kas ei ole siis karta et kõhulihased teiste lihastega võrreldes suuremaks kasvavad(nimelt ei ole ma kunagi suurtest kõhulihastest unistanud, pigem lausa üritan neid vältida:P)? Ise mõtlesin muidu et teen erinevatel kõhulihaste päevadel kõhule erinevaid harjutusi(lisaks tavalistele kehatõstetele, jalgade tõsted, kerepöörded jms).

ivory
    Member

aja jooksul, varieeruvuse mõttes, tasub ikka erinevat metoodikat proovida. erinevat tüüpi harjutused, pingid, pingi kalded, raskused, trenažöörid.

Beltlock
    Member

Kas ei ole siis karta et kõhulihased teiste lihastega võrreldes suuremaks kasvavad(nimelt ei ole ma kunagi suurtest

kindlasti ei tohiks keha proportsioonidest välja minna, isegi fitness.ee pakutud tasuta kavades on kõhu treening mitmel päeval sees.

kimmel
    Member

kindlasti ei tohiks keha proportsioonidest välja minna, isegi fitness.ee pakutud tasuta kavades on kõhu treening mitmel päeval sees.

kui rasva kiht on kõhulihaste peal võib vägagi proportsioonist väljas olevat tunduda.Mul on nii, et päris korralik rest all ja peki kiht peal:S.Ja lahti ikka annab saada sellestpekist :S:D

R.Thompson
    Member

Usun, et peaaegu igaühel meist on olemas korralikud kõhulihased. Selleks, et pekist lahti saada, tuleb lihtsalt toitumine paika saada, sest kahjuks kõhu juurde koguneb rasv kõige kiiremini. Samuti soovitatav oleks käia jooksmas ning ujumine on ka suht kasulik.

13
    Member

Kui teeksin kõhtu 2 korda nädalas, kas on siis mõtekas teha ühel päeval alakõhtu ja teisel ülakõhtu. Või peaksin iga kord treenima ikka mõlemat?

Teen ka ise sama jaotuse alusel kolm korda nädalas trenni ja siiani ei oska küll midagi eriti halba sellise jaotuse kohta esile tuua. Kui üldse miskit mainida, siis ehk seda, et teinekord läheb biitsepsiga natuke raskeks, sest käed juba peale rinda ja triitsa suht väsinud, aga see ei ole minu puhul vähemalt mitte eriti segav faktor siiani olnud.

aga tee järjekorras rind, biits, triits

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.