Skip to main content

Kava jaotus.

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kava jaotus.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Autor
    Postitused
    Pjoonas
    Member

Tere!

Mis te arvate sellisest jaotusest:

1päev – Rind,biitseps, kõht

2päev – Õlg

3päev – Selg trapets, kõht

4päev- vaba

5päev- Triitseps, kõht

6päev- Jalad

7päev- Vaba

Triitseps eraldi päeval? Ei ole mõtet nii väikest lihast eraldi päeval teha.

Pjoonas
    Member

Millega kokku siis panna?

Ma pigem jaotaks kava neljaks. Sul on kuidagi kunstlikult laiali venitatud see kava viieks päevaks. Neljaks oleks loogilisem minu arust.

jaagok
    Member

Millega kokku siis panna?

Mina teen näiteks nii:

1. Biitseps triiseps käsivars ehk KÄED

2. Jalg

3. Rind, trapets

vaba

4. Selg,õlg

Sellises järjestuses ei ole minul ükski kange lihas veel segama hakanud, kuna meil hetkel saal 5 korda nädalas lahti siis puhkepaus on sellises kohas nagu ta on.

Pjoonas
    Member

Ma pigem jaotaks kava neljaks. Sul on kuidagi kunstlikult laiali venitatud see kava viieks päevaks. Neljaks oleks loogilisem minu arust.

Jagasin jah viieks mõtlesin, et kui õla päeval triitsa teen siis ei jõua nii palju.

oks
    Member

Sinu praeguse kava jaotuste kohta kestab su iga trenn kuskil ~40 min ?

Minumeelest sellega kulub liigapalju raha ja ka väärtusliku aega ning ei tasu ära.

Jaota kava kolmes.

1.päev rind + triits

2.päev selg + biits ( trapets sealhulgas )

3. päev jalad + õlg

Jagasin jah viieks mõtlesin, et kui õla päeval triitsa teen siis ei jõua nii palju.

Minu arust on triitsepsit teha õla päeval täiesti OK. Olen teinud ja väga hästi mõjus. Praegu teen rinnapäeval. Triitsepsit ei peagi tegema täiesti värskelt, teda võib eelnevate harjutustega väsitada ja siis viimaste harjutustega lõpuni pommitada.

ma pakuks:

rind + biitseps

selg + trapets

õlg + triitseps

jalg.

Pjoonas
    Member

Sinu praeguse kava jaotuste kohta kestab su iga trenn kuskil ~40 min ?

Minumeelest sellega kulub liigapalju raha ja ka väärtusliku aega ning ei tasu ära.

Jaota kava kolmes.

1.päev rind + triits

2.päev selg + biits ( trapets sealhulgas )

3. päev jalad + õlg

Pjoonas
    Member

Minu arust on triitsepsit teha õla päeval täiesti OK. Olen teinud ja väga hästi mõjus. Praegu teen rinnapäeval. Triitsepsit ei peagi tegema täiesti värskelt, teda võib eelnevate harjutustega väsitada ja siis viimaste harjutustega lõpuni pommitada.

ma pakuks:

rind + biitseps

selg + trapets

õlg + triitseps

jalg.

Proovin järgmine nädal siis nii teha, vaatan kuidas tundub

matjusm
    Member

Mul on selline neljaks jaotatud kava mis toimib (vähemalt enda arvates) päris hästi:

Päev 1:

Rind

Õlg

Päev 2:

Selg

Trapets

Päev 3:

Jalad

Alaselg

Päev 4:

Käed

Kõhulihaseid teen kas esimesel või teisel päeval ja ka neljandal. Kätte ja teiste ülakeha päevade vahele panin meelega jalapäeva, et käed saaksid veidi puhata enne kui tõsisemalt nende kallale asun.

tereummikust
    Member

Olen lugenud, et käsi pidi kõige paremini arenema siis, kui anda talle eraldi päev – Biitseps, triitseps, käsivars, ranne.

Goleteral
    Member

ma pakuks:

rind + biitseps

selg + trapets

õlg + triitseps

jalg.

Ise teen sama jaotuse järgi – super, ei ole mingit jama et teise lihase ‘kallale minnes’ oleks väsimust lihases või et peaksin raskusi vähendama..

Aimuu
    Member

ma pakuks välja

rind+triits

selg+trapets

õlg+biits

jalg

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.