Kava jaotus.
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kava jaotus.
- This topic has 13 replies, 8 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
Aimuu.
-
AutorPostitused
-
august 19, 2009 at 5:43 p.l. #18056
Pjoonas
MemberTere!
Mis te arvate sellisest jaotusest:
1päev – Rind,biitseps, kõht
2päev – Õlg
3päev – Selg trapets, kõht
4päev- vaba
5päev- Triitseps, kõht
6päev- Jalad
7päev- Vaba
august 19, 2009 at 5:51 p.l. #214449Alexander Andrusenko
ModeratorTriitseps eraldi päeval? Ei ole mõtet nii väikest lihast eraldi päeval teha.
august 19, 2009 at 5:53 p.l. #214450Pjoonas
MemberMillega kokku siis panna?
august 19, 2009 at 5:54 p.l. #214451Alexander Andrusenko
ModeratorMa pigem jaotaks kava neljaks. Sul on kuidagi kunstlikult laiali venitatud see kava viieks päevaks. Neljaks oleks loogilisem minu arust.
august 19, 2009 at 5:55 p.l. #214452jaagok
MemberMillega kokku siis panna?Mina teen näiteks nii:
1. Biitseps triiseps käsivars ehk KÄED
2. Jalg
3. Rind, trapets
vaba
4. Selg,õlg
Sellises järjestuses ei ole minul ükski kange lihas veel segama hakanud, kuna meil hetkel saal 5 korda nädalas lahti siis puhkepaus on sellises kohas nagu ta on.
august 19, 2009 at 5:56 p.l. #214453Pjoonas
MemberMa pigem jaotaks kava neljaks. Sul on kuidagi kunstlikult laiali venitatud see kava viieks päevaks. Neljaks oleks loogilisem minu arust.Jagasin jah viieks mõtlesin, et kui õla päeval triitsa teen siis ei jõua nii palju.
august 19, 2009 at 5:58 p.l. #214457oks
MemberSinu praeguse kava jaotuste kohta kestab su iga trenn kuskil ~40 min ?
Minumeelest sellega kulub liigapalju raha ja ka väärtusliku aega ning ei tasu ära.
Jaota kava kolmes.
1.päev rind + triits
2.päev selg + biits ( trapets sealhulgas )
3. päev jalad + õlg
august 19, 2009 at 5:59 p.l. #214458Alexander Andrusenko
ModeratorJagasin jah viieks mõtlesin, et kui õla päeval triitsa teen siis ei jõua nii palju.Minu arust on triitsepsit teha õla päeval täiesti OK. Olen teinud ja väga hästi mõjus. Praegu teen rinnapäeval. Triitsepsit ei peagi tegema täiesti värskelt, teda võib eelnevate harjutustega väsitada ja siis viimaste harjutustega lõpuni pommitada.
ma pakuks:
rind + biitseps
selg + trapets
õlg + triitseps
jalg.
august 19, 2009 at 6:01 p.l. #214460Pjoonas
MemberSinu praeguse kava jaotuste kohta kestab su iga trenn kuskil ~40 min ?Minumeelest sellega kulub liigapalju raha ja ka väärtusliku aega ning ei tasu ära.
Jaota kava kolmes.
1.päev rind + triits
2.päev selg + biits ( trapets sealhulgas )
3. päev jalad + õlg
august 19, 2009 at 6:02 p.l. #214462Pjoonas
MemberMinu arust on triitsepsit teha õla päeval täiesti OK. Olen teinud ja väga hästi mõjus. Praegu teen rinnapäeval. Triitsepsit ei peagi tegema täiesti värskelt, teda võib eelnevate harjutustega väsitada ja siis viimaste harjutustega lõpuni pommitada.ma pakuks:
rind + biitseps
selg + trapets
õlg + triitseps
jalg.
Proovin järgmine nädal siis nii teha, vaatan kuidas tundub
august 20, 2009 at 8:29 e.l. #214576matjusm
MemberMul on selline neljaks jaotatud kava mis toimib (vähemalt enda arvates) päris hästi:
Päev 1:
Rind
Õlg
Päev 2:
Selg
Trapets
Päev 3:
Jalad
Alaselg
Päev 4:
Käed
Kõhulihaseid teen kas esimesel või teisel päeval ja ka neljandal. Kätte ja teiste ülakeha päevade vahele panin meelega jalapäeva, et käed saaksid veidi puhata enne kui tõsisemalt nende kallale asun.
august 20, 2009 at 9:22 e.l. #214580tereummikust
MemberOlen lugenud, et käsi pidi kõige paremini arenema siis, kui anda talle eraldi päev – Biitseps, triitseps, käsivars, ranne.
august 20, 2009 at 10:06 e.l. #214585Goleteral
MemberMinu arust on triitsepsit teha õla päeval täiesti OK. Olen teinud ja väga hästi mõjus. Praegu teen rinnapäeval. Triitsepsit ei peagi tegema täiesti värskelt, teda võib eelnevate harjutustega väsitada ja siis viimaste harjutustega lõpuni pommitada.ma pakuks:
rind + biitseps
selg + trapets
õlg + triitseps
jalg.
Ise teen sama jaotuse järgi – super, ei ole mingit jama et teise lihase ‘kallale minnes’ oleks väsimust lihases või et peaksin raskusi vähendama..
august 20, 2009 at 11:34 e.l. #214592Aimuu
Memberma pakuks välja
rind+triits
selg+trapets
õlg+biits
jalg
AutorPostitusedViewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)- You must be logged in to reply to this topic.