Skip to main content

Kava abi

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kava abi

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Rano
    Member

Tere,

Sooviks veits abi massikava koostamisel ektomorfle. Söömise peale olen pannud väga suurt rõhku, söön rohkem tervislikumalt ja olen valgusisaldust oma toidus suurendanud.

Muidu olen 17. aastane, pikkust ei oska kahjuks täpsemalt öelda, kui 170-173 cm vahel ja kaalun 58 kg.

Suured tänud ette ära.

MWEchamp
    Member

Massikava koostamise alla mõtled sa mida?

Kasuta nt. mõnda Fitnessi enda kava.

tarmzz
    Member

Tere,

Sooviks veits abi massikava koostamisel ektomorfle. Söömise peale olen pannud väga suurt rõhku, söön rohkem tervislikumalt ja olen valgusisaldust oma toidus suurendanud.

Muidu olen 17. aastane, pikkust ei oska kahjuks täpsemalt öelda, kui 170-173 cm vahel ja kaalun 58 kg.

Suured tänud ette ära.

Oled õigel teel.. arvan, et põhitöö sinu jaoks toimubki just köögis. Kui oled alles alustanud, siis soovitan võtta malli “algajate kavast” (leiad fitness.ee kavade alt).

Rano
    Member

Oled õigel teel.. arvan, et põhitöö sinu jaoks toimubki just köögis. Kui oled alles alustanud, siis soovitan võtta malli “algajate kavast” (leiad fitness.ee kavade alt).

Jõusaalis olen käinud peaaegu 7 kuud, 4 korda nädalas, et eriti algaja ei ole.

MWEchamp
    Member

No aga siis sa võiksid ju võtta edasijõudnute kava jaotatuna neljaks? Kui sa seni oled 4x nädalas jõusaalis käinud peaks see sulle ju sobima.

Kava!

ChiiR
    Member

Soovitan osta proteiini sheike. Ise olin ka väga kõhn kui alustasin. Esimesel kuul kasutasin mass2-te ja võtsin 4 kilo kohe juurde. Kokku olen aastaga võtnud juurde umbes 13 kilo.

MWEchamp
    Member

Valgusheigist oleks sul kindlasti abi massi kasvatamisel, kuid selleks peab sul toitumine korras olema.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.