Skip to main content

kava abi

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » kava abi

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Autor
    Postitused
    puma2003
    Member

Olen siis algaja ja oleks vaja treeningkava.Kas keegi saaks mulle teha mingi?Kuna erilisi jõusaalis käimis võimalusi ple,siis tegin koju endale mõned asjad.

Olemas on:

30kg kang

20kg kang

32kg sangpomm

ja siis weel selline värk,kus võtad otsasyt kinni ja tõmbad(nagu aerutad)

ise olen 171 pikk ja kaalun 55kg vanus 16a

See ka veel,et ainevahetus on mul kiire ja juurde ma kergelt ei võta,et võiksite öedlsa siis et mida sööma peaks ka

Ette tänades

ronija
    Member

Nuh, saad Ottilt ju tellida treeningkava.

puma2003
    Member

praegu on mul kava selline (ise tegin)

rinnalt surumine 4×10

kangi tõstmine ylepea 4×10

raskuse tõmbamine(pealt võttega) 4×15

raskuse tõmbamine(alt võttega) 4×15

kükid 4×10

tasub sellise järgi teha ?

puma2003
    Member

keegi vict ei oska midagi öelda kava kohta

PT London
    Member

praegu on mul kava selline (ise tegin)

rinnalt surumine 4×10

kangi tõstmine ylepea 4×10

raskuse tõmbamine(pealt võttega) 4×15

raskuse tõmbamine(alt võttega) 4×15

kükid 4×10

tasub sellise järgi teha ?

Et korralik kawa saada, siis pead ikka profi poole poorduma, aga kahjux see pole tasuta!Ja see mis kawa sa ise koostanud oled , pole kyll mingi KAVA.Sa pead ikka teadma mida teed noormees!(pausid , puhke periood, jne…)

puma2003
    Member

iga seeria vahel on puhkus ka

ranger
    Member

See treening kava on 350.- eks ..?Aga kas keegi ise ei tahaks aitata algajatel treening või toitumis kava tasuta teha?

theONE1
    Member

ma lihtsalt ei saa nendest harjutustest aru, mida sa öelda tahad

gmaster
    Member

See treening kava on 350.- eks ..?Aga kas keegi ise ei tahaks aitata algajatel treening või toitumis kava tasuta teha?
    active88
    Member

Olgu, kui sa oled äsja algust teinud, siis seerjaid võiksid vähemaks võtta. Esialgu 2×10.

Proovi siis algust teha nii:

5 minutit soojendusharjutusi+venitused!

rinnalt surumine 2×10

kangi tõstmine ylepea 2×10

raskuse tõmbamine(pealt võttega) 2×15

raskuse tõmbamine(alt võttega) 2×15

kükid 2×10

Omalt poolt soovitaksin sulle juurde veel 2×10 kätekõverdused ja 2×15 kõhulihased ning 2×15 seljalihaseid.

Treeningu lõppedes 5 minutit venitusi. Ning igale seeria vahele 30 sekundit puhkepausi.

Proovi niimoodi 3 nädalat. Kui kõik tundub lihtne, siis: suurenda korduste arvu/suurenda seeriate arvu/suurenda treeningute arvu nädalas.

Söömisest:

Kuna sul on kiire ainevahetus siis võid peaaegu kõike süüa. Kuid jäta siiski krõpsud ja sellised asjad välja. Rõhku peaksid pöörama kui palju ja millal sa sööd, mitte nii väga mida sa sööd.

Pane paika endal 4-5 põhisöögikorda. Ja põhisöögikordade vahele näksi veel midagi ka (nt müslibatoone mingi piimajoogiga nt jogurtiga). Kaalust juurde saamiseks ei tule mitte palju süüa, vaid tihti süüa.

kame
    Moderator

kõige lihtsam oleks võtta algajate kava jaotatuna siis 3-ks , vaadata harjutustepangast millised need kava harjutused on ja teha endal olemas olevate vahenditega seda kava! – seda muidugi juhul kui jõusaali pole võimalik minna!

parimat….

painkiller
    Member

Ise tegin endale kava kah nii et võtsin siit kava ja tegin endale sobivaks . Ja toitumises jäta kõik ebatervislik välja, aga kui trenni teed siis tuleb kaalu mühinal.

active88
    Member

Ise tegin endale kava kah nii et võtsin siit kava ja tegin endale sobivaks .

Täitsa hea nõuanne, niimoodi võib ka ikka väga häid kavasid luua.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.