Skip to main content

Kava

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • Autor
    Postitused
    maxcar
    Member

Ja jalgu ei tee. Ratastooli case?

Kuidas ma säärt saaks siis teha? Jätan sellest kavast välja, kuna põlved on haiged ja arst kuuaega ei luband jalgu teha.

FanXter
    Member

Õlg? Miks õlga ei tee?

Kui aus olla, siis võiksid ikka mingi mõistliku kava hankida.

täpselt , see kava ple just kõige parem , muuda seda natuke, lisa õlg jmt

rinaldo
    Member

täpselt , see kava ple just kõige parem , muuda seda natuke, lisa õlg jmt
    Amarillo
    Member

No jõutõstjate 3×3 kavas on ju 3x nädalas jõutõmmet,kükki ja surumist.

ja aga treening kestab 30min ja pealegi peab paar aastat ellnevalt treenima, et ei tekiks vigastusi ja ületreeningut

maxcar
    Member

Aga äkki keegi saadaks mulle selle 3×3 jätan jala välja ja teen natukene kergemalt äkki see oleks parem kava see praegune kava mis on sellel on puudjääke niipalju kui ma aru olen saand.

Aimuu
    Member
    Amarillo
    Member

Aga äkki keegi saadaks mulle selle 3×3 jätan jala välja ja teen natukene kergemalt äkki see oleks parem kava see praegune kava mis on sellel on puudjääke niipalju kui ma aru olen saand.

milleks sulle 3×3 kava? tahad tõstjaks saada või vormis püsida, ennem mainisid et oled ülekaaluline , vanust ja kogemusi peab ka olema selliste kavade puhul, muidu lõpetad haiglas

SANDERSANDER
    Member

Tere!

Kui juba kavast ja ületreeningust juttu tegite, siis mõtlesin küsida.

Fitness.ee algajate kava tehes 3x nädalas(soovitatakse 2-3x) kuidas siis ületreeningut ei saa? 3x nädalas tehakse rinda, triitsepsit, jalgu jne.

Äkki keegi seletaks.

Mcken
    Member

Tere!

Fitness.ee algajate kava tehes 3x nädalas(soovitatakse 2-3x) kuidas siis ületreeningut ei saa? 3x nädalas tehakse rinda, triitsepsit, jalgu jne.

Äkki keegi seletaks.

Sest sa ei tee nii intensiivselt siis, iga lihasele on ainult mingi 1-2 harjutust.

Tere!

Äkki keegi seletaks.

Kui teha 3x nädalas 1 harjutus ja 3 seeriat siis see vaevalt ületreeningut põhjustab. Veel enam, et algaja ei valda harjutuse õiget tehnikatki ega oska endast maksimumi välja pingutada.

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.