Kulturimiga ei tegele , aga tundub, et trapets on ununenud. rind+piits ja selg+õlg oleks nagu normull, teised päevad peaks yle arutama pädevate organitega! Edu
Väga segane minu arust. Triitseps saab praktiliselt igal trenni päeva koormust, mis viib totaalsele triitsepsi ületreenitusele. Enne selja päeva treenid biitsepsit, mis ei ole ka minu arust hea variant.
Rinna ,triitsa ja delta peaks ikka ühel päeval tegema, sama lugu seljalailihase ja biitsga, jalg tee eraldi päeval. Nädalas treeni lihast kaks korda(nt Esmasp tee rinda raskelt, triitsa ja õlga kergemalt, Neljap tee deltat ja triitsa raskelt ning rinda kergemalt, samamoodi kombineeri teiste lihastega)…. usu mind see töötab,edu!
Biits rinnaga ei käi mingil juhul kokku. Tavaliselt käib ikka rind ja õlg triitsepsiga kokku. ja biits seljaga, sest kui treenid selja lai lihast saab ka suure koormus biits. Kui nii teed siis proovi selja lai lihas teha ennem ja siis biits, sest muidu kui biits väsinud ei saa lailihas õiget koormust. Ma ise suur asjatundja ei ole aga seda olen kõikjalt lugenud.