kava Avaleht » Forums » Treening » Algajad » kava This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated 18 years, 3 months tagasi by maximus89. Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total) Autor Postitused oktoober 20, 2007 at 7:23 p.l. #12197 -Ka8-Member tervist, olen suht uus ja tahaks teada, kui pikk on algaja kava ja millest see sõltub? oktoober 21, 2007 at 6:47 e.l. #128693 WireMember tervist, olen suht uus ja tahaks teada, kui pikk on algaja kava ja millest see sõltub? Kuule ma arvan, et vaata siin portaalil veits ringi ja saad omale algajate kava. Loe siin püha müristus,:S Siin tööriistade all ka muide mingid kavad olemas. oktoober 21, 2007 at 9:25 e.l. #128704 siim58Member Kuule ma arvan, et vaata siin portaalil veits ringi ja saad omale algajate kava. Loe siin püha müristus,:S Siin tööriistade all ka muide mingid kavad olemas. mõni pani vist väga teemast välja? ta tahtis teada kui pikalt peab tegema algajate kava, mitte et mis kava. paar kuud äkki? siis peaks juba arengut tundma juba. (vastus võib olla täiesti vale.) oktoober 21, 2007 at 3:49 p.l. #128732 maximus89Member Ma olen kuulnud soovitusi, et max. 1 aasta, aga ma eelistan kuulata oma keha ja ise tunnetada millal on õige aeg kava muuta. Autor Postitused Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse