Kava
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kava
- This topic has 8 replies, 5 voices, and was last updated 18 years, 7 months tagasi by
Mart Muru.
-
AutorPostitused
-
juuli 1, 2007 at 7:09 p.l. #11109
Mart Muru
MemberTegin kava, sest minu trenn ei olnud regulaarne, treenisin varem siis kui isu oli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida te arvate sellest kavast? Oskate midagi veel lisada? E – R harjutan parkouri samuti.
1. päev Esmaspäev – Selg, käed, kõht
»
Lõuatõmbamine selja taha 3 x 6 – 8
»
Lõuatõmbamine alt haardes 3 x 6 – 8
Jõutõus 3 x 4
Kõhulihastele keretõsted 4 x 10
Keretõsted lamades maas 4 x 10
Jalgade tõsted rippes 4 x 8
Jooksmine – 7 ringi
2. päev Teisipäev õlg, rind, kõht
»
Rööbaspuudel surumine 4 x 8
»
Kätekõverdused plaksuga ( jalad maas) 4 x 10
»
Kätekõverdused rinna ülaosa 4 x 10
Lipu harjutamine
Jooksmine – 7 ringi
3. päev Kolmapäev – Jalad
»
Ühe jalaga kükid 4 x 6 – 8
»
Kohapealt hüpped 4 x 8
»
Täiskükist õhkuhüpped 4 x 8
Precision 3 x 6 – 8
4. päev Neljapäev – Selg, käed, kõht
Lõuatõmbamine selja tagant 3 x 6 – 8
Lõuatõmbamine alt haardes 3 x 6 – 8
Jõutõus 3 x 4
Keretõsted lamades maas 4 x 10
Jalgade tõsted rippes 4 x 8
Jooksmine – 7 ringi
5. päev Reede õlg, rind, kõht
»
Rööbaspuudel surumine 4 x 8
»
Kätekõverdused plaksuga ( jalad maas) 4 x 10
»
Kätekõverdused rinna ülaosa 4 x 10
Lipu harjutamine
6. päev Laupäev
Jooksmine – 7 ringi
juuli 1, 2007 at 8:48 p.l. #118772gmaster
Memberirw.
naljamees. E-R on trennid, nendest kõik muud lihased peale jala saavad 2x….
võta korralik kava, kus on vahel ka puhkepäevad ja kus kõik lihased saavad võrdselt
juuli 1, 2007 at 8:51 p.l. #118773Alexander Andrusenko
ModeratorNo kui ta järgmise nädala alguses teeb jalgu, siis saab ju võrdselt. Lihtsalt töötab kõik lihased 2x mitte nädalaga, vaid veidi rohkem. Siis alustab uuesti.
Ma ei tea muidugi, kas sa koormusega saad hakkama…
juuli 1, 2007 at 8:53 p.l. #118774Batman
MemberSiuke kodune kava.
Rööbaspuud ei tee õlga minumeelest ja mõndasi harjutusi sa teed väga imeliku numbri nagu kükist õhkuhüpped vms ja väga segane kava tõepoolest.
juuli 1, 2007 at 9:11 p.l. #118777Mart Muru
Memberirw.naljamees. E-R on trennid, nendest kõik muud lihased peale jala saavad 2x….
võta korralik kava, kus on vahel ka puhkepäevad ja kus kõik lihased saavad võrdselt
Kuna teen E-R samuti parkouri, siis enamus koorem langeb jalgadele ! Jalad saavad tegelt kõige rohkem vatti!
Ma ei tea muidugi, kas sa koormusega saad hakkama…Sellega pole probleemi, normaalne kava minu jaoks
Rööbaspuud ei tee õlga minumeelest ja mõndasi harjutusi sa teed väga imeliku numbri nagu kükist õhkuhüpped vms ja väga segane kava tõepoolest.Rööbaspuudel surumine treenib õla- esiosa,rinna keskosa ning samuti triitsepsit aga oleneb samuti asendist! kükist õhkuhüpped treenivad vertikaalset hüppejõudu, plahvatuslikku jõudu – e. mida on parkouris väga vaja!
juuli 1, 2007 at 9:16 p.l. #118779eintsius
MemberIlmselt õlad ja käed ei saa piisavalt vatti.Rööbaspuud treenivad eesmisi õlalihaseid suhteliselt hästi. Kõhu põiklihaseid ja külgmisi kõhulihaseid treeni ka. Kirjelda milliseid treeninguvahendeid kasutada saad, siis oskaks midagi soovitada teha.
juuli 1, 2007 at 9:22 p.l. #118780Mart Muru
MemberIlmselt õlad ja käed ei saa piisavalt vatti.Rööbaspuud treenivad eesmisi õlalihaseid suhteliselt hästi. Kõhu põiklihaseid ja külgmisi kõhulihaseid treeni ka. Kirjelda milliseid treeninguvahendeid kasutada saad, siis oskaks midagi soovitada teha.Igasugused jõutõusud,köiel ronimised jms saan kätele piisavalt vatti!
Õlgade ja külglihaste jaoks on selline harjutus
LIPP:
Treeningvahenditeks on oma keha, igasugused võimlemis torud, köis, võimlemis rõngad.
juuli 1, 2007 at 10:12 p.l. #118781gmaster
Memberlipp tundub päris hea harjutus olevat
mul küsimus, miks sa just jõu ja massi vahel treenid, kas sul polegi eesmärk vastupidavus? mass on ju parkouris miinuseks?
juuli 1, 2007 at 10:16 p.l. #118782Mart Muru
Memberlipp tundub päris hea harjutus olevatmul küsimus, miks sa just jõu ja massi vahel treenid, kas sul polegi eesmärk vastupidavus? mass on ju parkouris miinuseks?
Sellise treeninguga ma nii suurt lihasmassi ei saavuta, mis hakkaks parkouri tegemist takistama aga hea vormi saan ikkagist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.