Kava
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Kava
- This topic has 33 replies, 13 voices, and was last updated 19 years, 2 months tagasi by
ristokru.
-
AutorPostitused
-
oktoober 29, 2006 at 8:52 e.l. #8664
ristokru
MemberTeen praegu siis sellise kava järgi. äkki keegi siis ütleb kas ka on midagi valesti
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>E.
Biitseps
Käsivars
kõht
T.
Rind
Triitseps
K:
Õlg
Selg
Jalg
Kõht
ülejäänud päevad puhkan ja järgmine nädal uuesti.
Seeriad vahemikus u. 3×10
Aga äkki peaks tegema 4×10? Ja kas triitseps on õigel päeval, mullle keegi rääkis nagu et üks päev teeb rinda ja teine päev triitsepsit
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minumeelest peaks ju ka lihas ikka puhkama?oktoober 29, 2006 at 10:38 e.l. #93617PT London
MemberTeen praegu siis sellise kava järgi. äkki keegi siis ütleb kas ka on midagi valesti
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
E.
Biitseps
Käsivars
kõht
T.
Rind
Triitseps
K:
Õlg
Selg
Jalg
Kõht
Aga äkki peaks tegema 4×10? Ja kas triitseps on õigel päeval, mullle keegi rääkis nagu et üks päev teeb rinda ja teine päev triitsepsit
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minumeelest peaks ju ka lihas ikka puhkama?no sellist jura pole ma ammu näinud!!!!!!!!!!!!!
oktoober 29, 2006 at 10:47 e.l. #93621PT London
Member????Mis sulle siin arusaamatux jäi, p…..k on su looming, kui oled veel alaealine siis andestan su teadmatuse ja vabandan et nii kriitiline olen!!!
oktoober 29, 2006 at 11:47 e.l. #93623SHOXi
Membersee päeva “K” tuleb sul päris räige
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma ei saa aru mida te aretate, siin on normaalsed kavad olemas, võta ja kasuta.
oktoober 29, 2006 at 1:28 p.l. #93627bohemianrhapsody
E.
Biitseps
Käsivars
kõht
T.
Rind
Triitseps
K:
Õlg
Selg
Jalg
Kõht
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minumeelest peaks ju ka lihas ikka puhkama?Esmaspäeval on sul kõik väikesed lihasgrupid. Ja siis vaatame kolmapäeva, seal on 3 suurt , isegi ütleks, et tähtsamat lihasgruppi.
Ja see 3×10 ei ole mingi vahemik, vaid ju konkreetsed numbrid.
Mõtle nüüd natuke peaga.
oktoober 29, 2006 at 2:03 p.l. #93629Creek
MemberJärjekordne mõttetus!
Ignoreerides kõiki neid jaotuse jamasi küsiks, miks sa üldse teed E, T ja K ja ülejäänu nädala puhkad? Pige tee ülepäeviti – E, K ja R.
oktoober 29, 2006 at 2:47 p.l. #93631Heix89
MemberRistokru: mõtle peaga! …Selg, jalg ühel päeval ei ole mõtet teha, mõlemad suured lihasgrupid. Taastumine ja valkude jagunemine kurnatud lihaste vahel läheb suure küsimärgi alla ja mis kõik veel…. ühesõnaga, head sa endale sellega ei tee.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2006 at 2:52 p.l. #93632bohemianrhapsody
MemberHuvitav, miks mu sõnu korratakse kui ma midagi ütlen… hmm..
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2006 at 2:57 p.l. #93634Heix89
Memberkui sa mind mõtled, siis srry, ma ei lugenud eelnevaid postitusi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2006 at 3:08 p.l. #93637ristokru
MemberEi saa aru siin osadest, kas oletegi nii rumalad või mängite lolli
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma põõrdusingi teie poole abivajamisega mitte mingite komentaaride pärast,neid solvanguid võite delfis kirjutada!Aga tänud ka neile kes ikkagi aitavad ja aitaks siis mul panna see kava paika.
Nii palju sain aru et suured lihas gruppid peaks vist jaotama ka teistele päevadel.
Kas oleks norm.kui selja paneks biitsepsi päevale? Äkki on siin keegi ka kes oskaks midagi soovitada?
oktoober 29, 2006 at 3:15 p.l. #93640PT London
MemberEi saa aru siin osadest, kas oletegi nii rumalad või mängite lolli
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma põõrdusingi teie poole abivajamisega mitte mingite komentaaride pärast,neid solvanguid võite delfis kirjutada!
Aga tänud ka neile kes ikkagi aitavad ja aitaks siis mul panna see kava paika.
Nii palju sain aru et suured lihas gruppid peaks vist jaotama ka teistele päevadel.
Kas oleks norm.kui selja paneks biitsepsi päevale? Äkki on siin keegi ka kes oskaks midagi soovitada?
Mida sa hädaldad, keegi otseselt ei taha sind solvata, aga saa aru mees sa ise v6iksid ka uurida asja, loomulikult on kergem kysida, aga sarnaseid postitusi on viimasel ajal liiga palju!!!
Su esimesest postitusest on juba aru saada et sa pole mitte muffigi uurinud!
oktoober 29, 2006 at 3:24 p.l. #93649ristokru
MemberMida sa hädaldad, keegi otseselt ei taha sind solvata, aga saa aru mees sa ise v6iksid ka uurida asja, loomulikult on kergem kysida, aga sarnaseid postitusi on viimasel ajal liiga palju!!!Su esimesest postitusest on juba aru saada et sa pole mitte muffigi uurinud!
Võiks siis parem aidata ja ma olen lugenud küll ja seega tahaksingi muuta kava kuna tean et see mäda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see pärast küsingi teadjatelt kuidas teha õieti???
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2006 at 3:36 p.l. #93656PT London
MemberVõiks siis parem aidata ja ma olen lugenud küll ja seega tahaksingi muuta kava kuna tean et see mäda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
see pärast küsingi teadjatelt kuidas teha õieti???
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>V6ta vanad teemad lahti ja sealt leiad vastused oma kysimusele,olen seal isiklikult teinud vähemalt 5 postitust(isegi m6ned kavad) sind vaeval teemal !!!
oktoober 29, 2006 at 4:02 p.l. #93663joey
MemberMida sa hädaldad, keegi otseselt ei taha sind solvata, aga saa aru mees sa ise v6iksid ka uurida asja, loomulikult on kergem kysida, aga sarnaseid postitusi on viimasel ajal liiga palju!!!Su esimesest postitusest on juba aru saada et sa pole mitte muffigi uurinud!
ärge nüüd hirmutage inimest ära, küsis ju ikkagi viisakalt abi… mis sest et kehavsti tehtud kava.
mina soovitaks teha E,K,R ja ühel päeval rind, selg ja jalg. neile juurde veel väiksemad lihased. kui saad teha ainult E,T,K siis tee E-rind,õlg,triits T-selg,trapets,biits K-jalad,säär. http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3155 sealt saad vaadata ka häid valmiskavu, mida saad katsetada.
oktoober 29, 2006 at 4:14 p.l. #93666ristokru
Memberärge nüüd hirmutage inimest ära, küsis ju ikkagi viisakalt abi… mis sest et kehavsti tehtud kava.mina soovitaks teha E,K,R ja ühel päeval rind, selg ja jalg. neile juurde veel väiksemad lihased. kui saad teha ainult E,T,K siis tee E-rind,õlg,triits T-selg,trapets,biits K-jalad,säär. http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3155 sealt saad vaadata ka häid valmiskavu, mida saad katsetada.
Tänan,leidub ka häid inimesi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga selline küsimus et vaatasin et rind ja triitseps on eri päevadel kas see on siis parem?
Ja ma saaks ka teha E,K,R trenni aga ka L;P saaks teha kui on suurt vahet?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.