Skip to main content

Kava!!

Viewing 15 posts - 391 through 405 (of 475 total)
  • Autor
    Postitused
    Infinity
    Member

Tere. Sooviks rinna eelisarendamis kava, kui teil on. Sooviks rohkem massi rinnale, kuid jõust ka ära ei ütleks. 2x nädalas siis. rain74@hot.ee

Kas sa plaanid 2xnädalas trenni teha või rinnale teha?

Kui plaanid 2xnädalas trenni teha, siis on raske mingit arengut oodata, eriti jõunäitajate kasvu. Sa lihsalt ei saa piisavalt mahtu.

2x nädalas rinda ikka. Kokku käin kuskil 4-5 korda või vähem. Nii kuidas jõuan. Keha ära jaotatud. Tahaks rinda eelis-arendada.

Infinity
    Member

Vabandan topeltposti pärast, kuid kas on mingit kava oodata ka? Lihtsalt küsin.. :o

Olin Eestist ära. Vastan kõigile päeva-paari jooksul.

marko4589
    Member

No tulemuse parandamiseks peaks kindlasti tegema õlgu, triitsepsit ja vist ka biitsepsit.no mis selle peale kosta,kui õlavarrelihased on tüberts, tiipets, triips, biits ja piitsel.

wilson
    Member

Kas liiguvad veel need samad kavad mis kunagi siit sain ( 3x nädalas ,Vene jt , 4xnädalas Vene jt) ?

või vahepeal miskit uut siginend? kavas uuesti trenni tegema hakata,ehk siis algaks millegi uue ja huvitavaga

sass01
    Member

Sooviks ka kava, trenn 4x nädalas sander118@hot.ee

Kas liiguvad veel need samad kavad mis kunagi siit sain ( 3x nädalas ,Vene jt , 4xnädalas Vene jt) ?

või vahepeal miskit uut siginend? kavas uuesti trenni tegema hakata,ehk siis algaks millegi uue ja huvitavaga

On erinevaid kavasid, erineva tasemega ja erinevate eesmärkidega.

Algajale, võistlevale sportlasele, varustusega võistlevale sportlasele jne.

Neile kes teevad trenni ilma varustuseta eesmärgiga viia edasi surumist, saadan ikka neid vanu kavasid, mis töötavad ja annavad tulemust.

m2inoo
    Member

Öeldi et pöörduksin teie poole.

Sooviks oleks rinna eelisarendamiseks kava(suurem rõhk ülaosale võimalusel, rinna trenn 2x nädalas). Kava võiks olla 4-ks päevaks jaotatud ja mõeldud lihasmassi kasvatamiseks.

Ette tänades

m2inoo@email.ee

Ants-
    Member

Sooviks ka. Sooviks mõlemaid, nii 3x kui ka 4x nädalas kavasi.

email: downants@hot.ee

Tänud

Mairomyyr
    Member

sooviksin ka

superman2@hot.ee

spunkov
    Member

Sooviks ka seda kava . Treenin 4x nädalas sanderpunkov@hot.ee

GenT
    Member

Tervist, sooviksin ka kava, treenin 3x nädalas

E-mail: genu12@hot.ee

Ette tänades.

NoiseC
    Member

Sooviks ka seda kava siis. Treenin 3 korda nädalas

R.Thompson
    Member

Tere!

Kui ma väga palju tüli ei tee, äkki oleks võimalik Teil saata ka mulle selline kava, sellisel juhul siis jaotatuna neljaks (4 x nädalas trenn).

Minu email: reiko.rist@mail.ee

mango123
    Member

Tere!

Kui ma väga palju tüli ei tee, äkki oleks võimalik Teil saata ka mulle selline kava, sellisel juhul siis jaotatuna neljaks (4 x nädalas trenn).

Minu email: roger8@hot.ee

Viewing 15 posts - 391 through 405 (of 475 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.