Skip to main content

Kava!!

Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 475 total)
  • Autor
    Postitused
    hunter
    Member

chettoman@hot.ee

Sooviksin ka rinna rekordit tõsta.

artur19
    Member

sooviks ka kava

3x nädalas trenn

artur222@hot.ee

oss
    Member

*

hunter
    Member

Sain kava olen rahul, väga hea, hakkan tegema arvatavasti.

Cipriano
    Member

Sooviks ka kava,sest praegune kava edu ei too ja areng on seisma jäänud.

E-post on twentycent@hot.ee

tänan.l

AleksT
    Member

paluks ka seda kava, treenin 4 korda nädalas. makavelithesecond@hotmail.com

tänud ette

paargu
    Member

Tekkis ka huvi selle kava vastu praegu treenin klassikalise periodiseerimis kava järgi 4 korda nädalas,kui tüli ei ole sooviksin ka seda kava.Ise kaalun 94 kg rinnalt läheb 125. andureinu@gmail.com aitäh.

marko4589
    Member

marko4589@hotmail.com

Panen selle koos kommentaaridega meili!

LB
    Member

no kui siin juba saadetakse siis jõudu oleks ju alati juurde vaja : syphor131@hotmail.com

muidu mmm päevaks paneks 1 või 2 aga kui nii vähe ei sobi siis 3

Caspar2009
    Member

Sooviks ka surumiskava. Trenni teen kolm korda nädalas.

visna10@hot.ee

Valts
    Member

Tervist!

On ka soov sellele surumiskavale.

3x nädalas trenn.

Ette tänades, Valts.

valeri_ivanov35@hotmail.com

P.S.- vanus 16, kaal umbes 60 piires, pikkus 175 cm

Valts
    Member

Nonii tekkis kavaga seoses üks küsimus, nimelt seal kirjas näiteks et surumine on 1. nädalal 6×2, kas see 6 on siis seeria arv ja 2 on korduste arv <_<“> ?

Kui jah siis miks nii, ei saa aru miks nii vähe kordusi?

EDIT: täna oli esimene selle kava järgi treeningpäev ning jõusaalis tuli mulle pähe selline küsimus, et kui kaua oleks opitimaalne treeningu kestvus ajaliselt. Olen kuulnud et mida vähem seda parem. Täna läks mul aega umbes 1,5 tundi. Kas see on paras? Kas tohib olla ka rohkem, näiteks 2 tundi ?

Valts
    Member

Jah ma tean et paljud ei viitsi algajate küsimustele eriti vastata aga ma ootan sellegipoolest vastust.

Äitah!!! <_<“>

Wire
    Member

Nonii tekkis kavaga seoses üks küsimus, nimelt seal kirjas näiteks et surumine on 1. nädalal 6×2, kas see 6 on siis seeria arv ja 2 on korduste arv <_<“> ?

Kui jah siis miks nii, ei saa aru miks nii vähe kordusi?

EDIT: täna oli esimene selle kava järgi treeningpäev ning jõusaalis tuli mulle pähe selline küsimus, et kui kaua oleks opitimaalne treeningu kestvus ajaliselt. Olen kuulnud et mida vähem seda parem. Täna läks mul aega umbes 1,5 tundi. Kas see on paras? Kas tohib olla ka rohkem, näiteks 2 tundi ?

jah, see on 6 seeriat ja 2 kordust. Ise alustasin esmasp selle kavaga. Mina tegin seda mingi 50-60 min. Aga usun, et 1,5h on ka paras. Mul rinnalt surumisele kuluski kõige rohkem, ülejäänud harjutuste vahel oli 2 minti pausi umbes, triipseps plokil ja biitsepsi teise harjutuse seeriate vahel oi isegi vähem aega vahel v-o.

Martti K.
    Member

Mul läheb vahel koos soenduse ja venitustega 2h <_<“>, nii, et ei ole hullu midagi.

Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 475 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.