kava
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kava
- This topic has 10 replies, 6 voices, and was last updated 23 years, 10 months tagasi by
david.
-
AutorPostitused
-
märts 23, 2002 at 11:26 e.l. #391
Anonüümne
Guest1,päev Rind,Triceps
2,päev Biceps,Jalg,Kõht
3,päev Õlg,Selg
4,päev Aeroobne
5,päev Rind,Biceps,Kõht
6 puhkus
7 puhkus …ja otsast peale.
märts 26, 2002 at 6:45 p.l. #28674Anonüümne
GuestMis te sellisest kavast arvate??????
OLex tore kui keegi vastax ka . Ette tänades
märts 27, 2002 at 7:12 e.l. #28675Ott Kiivikas
MemberJalg peaks olema eraldi päeval, sest selle treenimine on vähemalt minu jaoks kõige raskem. Biitsepsi tooksin esimesele päevale, sest järgmisel päeval on keerulisem keskenduda seljale kui käed on väsinud. Arusaamatuks jääb 5-s päev kus on uuesti biitseps ja välja on jäetud triitseps. Järgmine nädal algab jälle otsast peale, mina jätkaksin sealt kus kava katkes.
märts 27, 2002 at 7:21 e.l. #28676tonu
MemberRoomet, soovitan Sul vaadata siitsamast lehelt lingi VAJALIK/Treeningkavad alt oma eesmärkidega sobiv kava. Mina treenin näiteks algajate tugeva taseme kava järgi 5x nädalas, ja peab ütlema – väga hea kava. Kuigi nende harjutuste sisu ei ole piibel – et iga hinna eest näpuga järge ajada. Vali enesele harjutused mis Sulle sobivad. Mina teen näiteks esimese päeval rinnale trenazööril käte lähendamise asemel kangiga horisontaalpingil “pulloverit”. Põhimõtted aga, mis päev mida treenida ning kuidas pidada puhkepäevi on seal väga hästi välja toodud. Ja see töötab. Ei ole mõtet jalgratast leiutada. Ta on juba olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihtsalt lisavarustuse valid ise juurde.märts 27, 2002 at 7:17 p.l. #28677david
MemberTo Ott:
Njah, ma proovisin kunagi nii, et tegin selja peale rinda/õlga/triitsepsi – kuidagi raskelt tuli – rind oli valus ikkagi natuke jne.. ühesõnaga ei tulnud midagi erilist välja.
Aga peale biitsepsit selg teha ei ole midagi viga – kas ei või asi olla nii, et kui biitseps väsinud ning siis selga teha – läheb väsinud käe tõttu suurem koormus seljale? Või on see ebaloogiline?
David
märts 28, 2002 at 6:18 e.l. #28678ero
Memberma arvan kyll et peale käe tegemist ei tule seljategemisest midfagi välja…. kui sa teeks aga ikka selja ja alles siis peale seda bicepsi, oleks ju hoopis teine asi.( me räägime ikka seljalailihasest). Ise teen ka nii- kõigepealt selg ja siis biceps.
Alustame ikka suurematest lihasgruppidest ja lõpetame väiksematega, mitte vastupidi!!!
Ja teine aspekst- kui sa juba käe enne ära koormad siis sa ei jõua ju neid lenkse erinevatel trenazööridel käesgi hoida!(käed on ju peale bicepsi trenni verd täis)
arvan ma…
märts 28, 2002 at 4:20 p.l. #28679janek
MemberTere kaaskannatajad!Minu kava näeb välja nii:1päev:rind,õlg,biitseps,kõht 2päev:selg,biitseps,kõht 3päev:ainult jalg ja 4päev on jälle sama mis 1 päeval.Nädalavahetusel tegelen aeroobse treeninguga ja kui väga rutiinseks kõik muutub siis tegelen nädalavahetusel ka suleselge joomisega,peale seda on 1päeval vähe sant alustada,aga ma tunnen,et olen ammutanud energiat uute treeningute tarvis.Nii,et julgelt edasi seltsimehed.
märts 28, 2002 at 6:58 p.l. #28680Anonüümne
GuestKeegi rääkis siin oma lemmik lihastest, tundub et sinul on lemmik biitseps.
märts 28, 2002 at 8:30 p.l. #28681david
MemberTO ero:
Jah, nii kindlasti ei saaks, et biitseps ja siis kohe selg otsa – kuid ma ei tee trenni samal päeval – reeglina jääb päev ka vahele… Siis enam ei ole verd täis.
märts 28, 2002 at 11:53 p.l. #28682ero
Member…siis teed selga enne ja bicepsi järgime/ylejärgmine päev? nii on juba normim, kuid tee selg ja biceps yhel päeval, mõjub -usu mind ja bicepsile pole yldse palju tarvis samal päeval peale selja tegemist!!!
märts 29, 2002 at 12:07 p.l. #28683david
MemberAhah.. et see on siis nagu paremgi, et kurnan ühe korra korralikumalt – aga siis vähema raskusega pärast selga..
Nojah, seda mõtet olen varemgi tähele pannud siin – lihtsalt ei uskunud sellesse – kui teen puhanud biitsepsiga, siis on kang 35 kilo. Aga pärast selga tehes on kuskil… ee 30 või alla selle… Kuidagi kahju oli raskusest loobuda, kuid jah, mis ma piinan sellest käest 2x nädalas.
Ok… katsetan mõnda aega siis.
David
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.