Skip to main content

Katus sõidab

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    Koit
    Member

Kuna mõnda aega tagasi päris palju spordiga (15a) tegeletud, siis on seda probleemi ennegi esinenud.

Jõusaalis mingil ajahetkel ei tunne ennast enam päris hästi.

Pea nagu käiks ringi ja tunne on, et katus sõidab, nagu oleks vererõhk tõusnud vms.

tavaliselt sellisel hetkel olen harjutuste vahet pikendanud.

Erilist abi sellest ei ole olnud.

Mida valesti teen või mida peaksin muutma?

Existence
    Member

Kuna mõnda aega tagasi päris palju spordiga (15a) tegeletud, siis on seda probleemi ennegi esinenud.

Jõusaalis mingil ajahetkel ei tunne ennast enam päris hästi.

Pea nagu käiks ringi ja tunne on, et katus sõidab, nagu oleks vererõhk tõusnud vms.

tavaliselt sellisel hetkel olen harjutuste vahet pikendanud.

Erilist abi sellest ei ole olnud.

Mida valesti teen või mida peaksin muutma?

Mul kaa vahest katus sõidab ,aga millegipärast enne magamist kui lähen voodisse ,siis korraga hakkab pea ringi käima ja järjest hullemini ,kuni lõpuks vaibub äkitselt.

Koit
    Member

Mul kaa vahest katus sõidab ,aga millegipärast enne magamist kui lähen voodisse ,siis korraga hakkab pea ringi käima ja järjest hullemini ,kuni lõpuks vaibub äkitselt.

Praegast siis peaks sul katus ikka täiega sõitma juba ju:-)

Raivo Piiber
    Member

Keefiridieet?

Existence
    Member

Pea hakkab siis ringi käima ,kui olen VOODIS PIKALI ,praegu olen ju arvuti taga

Koit
    Member

Keefiridieet?
    Andreaz
    Member

miks keefiri dieet? kui siis juba peti ikka. seal rasva % väiksem, valku samapalju. vanasti kulturistid panid petti hullult ikka.

kurg1
    Member

Pole hullu.mul paneb ka katus ringi kui raskusi venitan.aga köik läheb yle kui pärast trenni kuuma sauna ja külma duššiga võtta–vähemalt minul

püss
    Member

Kontrollige igaks juhuks oma vererõhku.

Raivo Piiber
    Member

Näide lähiminevikust – vererõhk kõrge (110/170), uimasus, pilt kadus aegajalt eest, aegajalt tuigerdasin nagu joobnu, nii et poes käies ajasin oma sammu põrandaplaatide järgi sirgeks ja kodus maja ees autost väljudes istusin veidi enne rahulikult, et majarahvas ei arvaks mind purjus olevat. Pead pöörates jõudis “pilt” järele väikese viitega jne. Kolasin läbi pooled Pärnu arstid ja tegin portsu protseduure – EKG (Ok!), südame ultraheli (Ok!), kompuutertomograaf (Ok!), koormustest (Ok!), ajule magnetresonants (oli vist selline masin, mis undab jubedalt, oled peadpidi seal sees, kole asi – ka see Ok!), ööpäeva kandsin mingit seadet, mis iga poole tunni/tunni tagant mõõtis vererõhku – ka see Ok, vereanalüüsid – Ok! Ehk siis terve kui purikas ja tänase päevani pole viga miskit!

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.