kätekõwerdused
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » kätekõwerdused
- This topic has 7 replies, 7 voices, and was last updated 20 years, 9 months tagasi by
netz.
-
AutorPostitused
-
mai 4, 2005 at 3:43 p.l. #4565
–p2tik–
MemberOlen teinud kätekõverdusi 40 hommikul, 40 peale kooli ja 40 õhtul juba oma poolteist kuud ja mulle tundub, et see teeb keha laiemaks, suuremaks ja muidugi on ka rinnalihast tulnud. Aga kas mulle ainult tundub, või on tõesti läinud keha laiemaks, mis ei olnud muidugi minu eesmärk alustades. Äkki oskate aidata, et keha enam laiemaks ei läheks, aga rinnalihas tuleks! Mida peaks tegema?
mai 4, 2005 at 3:55 p.l. #53284joey
Memberjäta need kätekõverdused kus see ja teine. mina jõusaali, otsi treener ja küsi uuesti.
mai 4, 2005 at 4:01 p.l. #53285PuReSuruja
Memberminuteada kätekõverdused kyll selga ei treeni(laiemax ei tee)
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aint rind ja triceps ja veel mõni väixem lihas.!
mai 4, 2005 at 4:04 p.l. #53286prikull
MemberÄkki oled end laiemax söönud
mai 4, 2005 at 4:29 p.l. #53290kame
Moderatorseda teemat lugedes tuli naer peale
– vabandan!nimelt enamus inimesi küll ei kurvasta kui nad laiemaks lähevad ( kui see pole just rasva arvelt laienemine)
pealegi kui rind tuleb nagu ise ütlesid on ju kõik hästi!
aga saalid ikka üle kõige – ei sa kodus sama rinda saa ega ka midagi muud!
edu igatahes!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 4, 2005 at 5:18 p.l. #53295paleekoer
MemberMis kodus tegemisel viga on? Ehk mingi eelarvamus teil siin?
mai 4, 2005 at 6:42 p.l. #53302erxs11
MemberKodus tegemisel pole midagi viga, aga jõusaalis saab teha kõike palju põhjalikumalt.
mai 4, 2005 at 7:49 p.l. #53309netz
MemberLas mees teeb mis mees tahab.
Mul täiesti savi kui Sa jõusaali kasuks ei otsusta.
Endal oli sama värk, et ei tahtnud jõusaalis käima hakata.
All keldris oli surumispink ja paar hantlit ja vehkisin nendega päris tükk aega.
Anyway ma praegu mõtlen, et see aeg oli maha visatud, sest kui ma oleks sama aja olnud jõusaalis siis oleksin juba päris tõsine tegija.
AutorPostitusedViewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)- You must be logged in to reply to this topic.