Skip to main content

Kätekõveruste haarde laius?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kätekõveruste haarde laius?

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Kui laialt peaksid käed asetsema, et saaks võimalikult suure effekti rinnale?

Ehk siis et kui lai peaks haare olema et rinnalihastele mõjuks.

compu
    Member

:???:”> eks proovi ise, vaata et sa langetad end korralikult alla ka , niipalju kui mina olen näinud õpilasi kätekõverdusi tegemas siis enamus teeb ikka valesti nimet ei langeta nad ennast lõpuni alla, ma ise langetan niaplju et õlad ja küünarnukid jääksid ühele kõrgusele minimum, ja võtab käed nii kiiresti läbi

Makaveli
    Member

õlgade laius umbes , mida kokkupoole käed panna , seda rohkem lülitub harjutusse triitseps.

Vinsanity
    Member

Kuskilt kuulsin, et kui laia haardega võtad ( laiemalt kui õlad ) ja nukkidel teed siis mõjub õlale ja tiivale. Vb see info on ka siit foorumist läbi käinud, pead ei anna :???:”>

wicked
    Member

tee toolide vahel, st paned siis jalgade alla ühe tooli, ning siis mölema käe alla ka ühe, ning lase ennast vöimalikult alla harjutust sooritades.

kame
    Moderator

kui rind läheb maha siis käed 90 kraadi! :???:”> nii rinnale effekt!

eints
    Member

kitsas haare=rohkem triitsale

lai haare=rohkem rinnale

gmaster
    Member

Kuskilt kuulsin, et kui laia haardega võtad ( laiemalt kui õlad ) ja nukkidel teed siis mõjub õlale ja tiivale. Vb see info on ka siit foorumist läbi käinud, pead ei anna :???:”>

selles suhtes on sul õigus, a sellisel puhul võtab just yleslyke ja ylalhoidmise moment hästi rinda

kame
    Moderator

kui võtta laiemalt ( kui rind on maas) kui 90 kraadi siis võtab rohkem esimest õlga! :???:”>

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.