Skip to main content

kätekõverdused…

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » kätekõverdused…

Viewing 14 posts - 16 through 29 (of 29 total)
  • Autor
    Postitused
    kent
    Member

Ise teen kätekaid küll iga päev.

Ja ka on kasu ka?

Muidugi on!

Koolis teen põhikoolis enim kätekõverdusi.

No kui palju sa siis suudad järjest ära teha?

FitMan
    Member

lisaks – jalad rinnast kõrgemal – treenid rinna ülaosa, rind jalgadest kõrgemal – treenid rinna alaosa

Kurupt
    Member

lisaks – jalad rinnast kõrgemal – treenid rinna ülaosa, rind jalgadest kõrgemal – treenid rinna alaosa

Tõsi või?

eintsius
    Member

Väheselt mõjutab ka lisaks eelpoolmainitutele selga, tugevamini kõhtu ja ka reie nelipealihaseid.

veinikaarija
    Member

Ise teen kätekaid küll iga päev.

Ja ka on kasu ka?

Muidugi on!

Koolis teen põhikoolis enim kätekõverdusi.

No kui palju sa siis suudad järjest ära teha?

Eelmine aasta oli 60sekundi jooksul 67 tükki.

kaiv
    Member

Keegi hoidis kätt rusikas all ja rind puutus seda?

lehter
    Member

tahaks jouda rohkem käteköverdusi teha.. aga ei tea kuidas saavutada oma tahet.-.

veinikaarija
    Member

Keegi hoidis kätt rusikas all ja rind puutus seda?

Jah, nii see oli. Aga rinda ma ei põrgatanud rusika pealt tagasi.

veinikaarija
    Member

tahaks jouda rohkem käteköverdusi teha.. aga ei tea kuidas saavutada oma tahet.-.

Ikka rohkem kätekõverdusi ja harjutusi rinnale, triitsepsile ja deltalihase esiosale.

noobie
    Member

Vahest kui ei ole võimalik jõusaali külastada, teen kodus kätekõverdusi. Ja järgmisel päeval on kõige suurem valu rinnas ja lailihases.

tõstuk
    Member

minule mõjuvad kätekõverdused kõige rohkem biitsepsile ja käsivarrelihasele, seevastu aga rinda ta mõjutab vähem.Tegelen klassikalise tõstmisega ja pole eriline lamades suruja.Kätekaid teen järjest u. 50 tükki.

skileta
    Member

ma tegin nii et panin stopperi käima ja siis kiiruse peale niipalju kui suutsin 60 sek jooksul. võttis tissi kangeks ja puha . ja nii iga päev, et umbes 50 sek peal sai jõud otsa ja need viimased tegin pressides.. ja mingi kuu aja tagant kerkis arv suuremaks

Bailey
    Member

Kõik oleneb käte asendist, mis lihase rohkem mõjub.

maximus89
    Member

Ega see kätekõverduste tegemise arv ei olene ainult su lihaste jõust.Näiteks mu sõber, kes surub rinnalt 95kg minu 85kg vastu ja üldse kõikides asjades on minust tugevam, teeb mingi 30 kätekõverdust vähem kui mina.See on umbes nagu lõuatõmme – näitab jõu ja kehakaalu suhet, mitte jõudu.

Viewing 14 posts - 16 through 29 (of 29 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.