Kätekõverdused
- This topic has 21 replies, 13 voices, and was last updated 11 years, 8 months tagasi by
Angelo.
-
AutorPostitused
-
aprill 8, 2014 at 8:19 e.l. #363628
Marxengel
MemberMhm. Naisi näeb harva pingutamas. Või on kehakeele ja näo kontroll niivõrd võimas, et ükski lihas näos ei reeda, et keha justkui pingutaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Naistel oleks nagu mingi blokk peal, mis ei luba jõusaalitaolises avalikus kohas hingeldada või pisematki häält teha, mis pingutust reedaks. Rühmatrennides ainult rabeletakse kuna siis kästakse.Muidugi on neid, kes korralikult pingutavad, aga keskmine naistreenija kipub saalis lihtsalt aega veetma minimaalse koormusega sipsides.
Seda sümpaatsem on näha neid üksikuid proper strength training tegijaid tsikke.
aprill 8, 2014 at 8:21 e.l. #363629Marxengel
MemberMina olen laias laastus sellise korrelatsiooni saanud, eeldades, et kätekõverdused on samuti korrektselt sügavad (rind vastu põrandat). Mitte niisama sipsimised.
Ja ma julgen endiselt väita, et jõuda 20 kätekõverduseni nullist naisterahva jaoks on midagi erinevat kui olemasoleva jõuressursiga mehele, kes peab lihtsalt lihased “tööle” panema – ja ehk nt. tuntavalt kehakaalu langetama. Kasvõi rühmatrennides teevad mõned naised aastaid kätekõverdusi põlvedel ja ei hakkagi kunagi tegema sirgetel jalgadel – sest need on nagu öö ja päev. Vahe on liiga suur.
Soovitan ikkagi tõsiselt pöörata tähelepanu lihaste aktiveerimisele ja jõuressursi suurendamisele. Julgelt suuremad raskused, rinnalt surumist, muidugi ka lisaks kätekõverdusi.
Ma pakun ka, et küsija teeb ka põlvedel kätekõverdusi tegelikult mitte seni, kuni sõna otseses mõttes ei jõua enam vaid seni kuni läheb “raskeks” – andke andeks, kuid nii enamik naisi teeb. Mitte “all out” vaid “veidi raske”.
Usun, et teooria selle taga on adekvaatne aga kangiga pingil ei tule asjad kuidagi nii loomulikult, ega ma muud ei oska lisada ka, peale selle, et sipsides kätekõverdused väsitavad isegi rohkem kui rahulikult full range o motion.
aprill 29, 2014 at 2:04 p.l. #365313kaiiiirii
MemberNiii. 5 kätekõverdust tuleb ära küll . juhhuu
aprill 29, 2014 at 7:00 p.l. #365353committofit
MemberAlustasin isegi 4 nädalat tagasi, vaid 5 korraliku kätekõverdusega – täna tulid väikeste pausidega 20, 20, 15 ! Hakkab looma!
aprill 30, 2014 at 8:39 e.l. #365403kaiiiirii
MemberKuu aja pärast loodan sama teha ! Käed arenevad päris kiiresti ..ei uskunudki
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> järjepidevust aind vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 13, 2014 at 6:11 e.l. #366115Snoopie
Membersiin ka midagi head
Väga bueno! Kohe week 4 käsile.
mai 13, 2014 at 9:04 e.l. #366122Angelo
MemberAnna andeks, aga eestlane ei olegi naljast aru saama loodud. Pretensioonid oma vanemate suunas, palun.
Ma teen igal juhul kätekõverdusi rohkem kui 40 kg surun. Ja usun, et nii on enamusega.
Oleneb Kuidas sooritad , kas rind vastu maad nagu ka surumises kang vastu rinda ?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.