Kätekõverdused
- This topic has 25 replies, 14 voices, and was last updated 15 years tagasi by
rennu21.
-
AutorPostitused
-
detsember 20, 2010 at 2:01 p.l. #284234
JungaTroll
MemberMilleks treeningkava koostamiseks inimese nägemine vajalik on?Ma pidasin silmas seda, et alati püüan ise eriti juhul, kui inimene peab end algajaks, vaadata üle ka tema tehnika ja anda vajadusel soovitusi. Kontrollida kava täitmist, vaadata üle raskused, kuidas neid käsitletakse jms.
Või ma ei ole täpselt aru saanud, mille eest siis neid kavasid tellides makstakse? Niisama võiks ju neid vorpida põhiprintsiipe silmas pidades automaatselt. Algaja puhul on ju olemas lausa programmijupid. St. sellisel moel koostatud kava küll seda hinda väärt ei ole.
detsember 20, 2010 at 4:44 p.l. #284247eesti mees
MemberPraegu üritan hommikuti jalad maas, käed esikupingi peal teha ja kui jõusaalis mahti on siis step-pingil, nii viis-kuus korda järjest teha on ok, aga päris ilma abivahenditeta ei suuda veel kätekõverdusi teha.Mis treenerisse puutub, siis ma ei tea kas ta kabet oskab aga peamine suunitlus pidavat jooga olema.
Peale jõule otsustasin senistest kavadest loobida ja teha Kiivika kava kaheks järgi http://www.fitness.ee/treeningkavad/20 Osad harjutused tuleb masinate puudusel asendada, aga küll miskit leian. Siin foorumis on paljud laheded lingid läbi käinud.
No ma arvan ,et see on juba algus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kui suudad juba pingil teha rohkem kui 10 siis loobu pingist ja alusta tavalist moodi. Jooga nõuab kehalt vägagi palju painduvust ja vastupidavust, nii palju kui mina olen lugenud Runners Worldist paljud tipp jooksjad harrastavad seda.No kui sa ei leia masinaid, siis soovitan kasutada hantleid, minu arust on isegi treeningu efekt isegi parem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 10, 2011 at 3:18 p.l. #285817zxcvb
MemberMa ei hakka enam 4063ndat kõtekõverduste teemat tegema, küsin siin samas, et kui ma teen nii 3×50 kätekõverdust, siis kas see kasvatab natukenegi lihast või annab vähemalt välimust? Kasutan muidugi ka erinevaid kaldeid ja tehnikaid.
Või tuleks tingimata lihase “suuruse, välimuse” muutmiseks mingi raskus selga panna?
Mingi päris põkiks ka ei ole plaanis saada, aga midagi sellist võiks olla:
jaanuar 10, 2011 at 3:28 p.l. #285820protein_pets
MemberKas see poiss seal pildil ei ole sinu arvates siis põkk?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kätekõverdustega sa vaevalt sellist vormi saavutad, see nõuab ikka mitmekesist ja aastatepikkust ülakeha tasakaalustatud treeningut lisaks kontrollitud toitumisele, et taoline välimus saavutada.jaanuar 10, 2011 at 3:53 p.l. #285821MoloM
MemberMa ei hakka enam 4063ndat kõtekõverduste teemat tegema, küsin siin samas, et kui ma teen nii 3×50 kätekõverdust, siis kas see kasvatab natukenegi lihast või annab vähemalt välimust? Kasutan muidugi ka erinevaid kaldeid ja tehnikaid.Või tuleks tingimata lihase “suuruse, välimuse” muutmiseks mingi raskus selga panna?
Aga miks 3 korda 50, oma keharaskusega harjutusi(kätekõverdused, lõuatõmbed jne) enamjaolt tehakse siiski suutlikuseni, muidugi välötida rapsimist, siis võid ka kellegi selga istutada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Erinevad kalded ja käte asetused kõverduste ajal ei mõjuta lihaskasvu kiirust vaid mõjuvad erinevatele lihastele.jaanuar 10, 2011 at 4:14 p.l. #285827matroxx
MemberVormi nagu sel pildid pole küll midagi erilist teha.tunduvalt suuremaks ning teravamaks on võimalik keharaskusega treenides saada.loomulikult kui taiplikust on kuidas ja mis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 10, 2011 at 4:45 p.l. #285831eesti mees
MemberMa ei hakka enam 4063ndat kõtekõverduste teemat tegema, küsin siin samas, et kui ma teen nii 3×50 kätekõverdust, siis kas see kasvatab natukenegi lihast või annab vähemalt välimust? Kasutan muidugi ka erinevaid kaldeid ja tehnikaid.Või tuleks tingimata lihase “suuruse, välimuse” muutmiseks mingi raskus selga panna?
Mida rohkem sa suudad kättekõverdusi seeriasse teha seda vastupidavam peab olema su rinnalihas ja tehes sellises koguses peaks pumpama su rinna päris ilusti verd täis.Raskuse kasutamise eesmärk on muuta tegemine raskemaks aga ikkagi püüelda max poole, mida raskemini oma max kätte saad seda vastupidavamaks ja tugevamaks su rinnalihas, triitseps, õlad, seljaülaosa, seljasirutaja ja kõhulihased muutuvad
jaanuar 10, 2011 at 5:03 p.l. #285834eesti mees
MemberAga miks 3 korda 50, oma keharaskusega harjutusi(kätekõverdused, lõuatõmbed jne) enamjaolt tehakse siiski suutlikuseni, muidugi välötida rapsimist, siis võid ka kellegi selga istutada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Erinevad kalded ja käte asetused kõverduste ajal ei mõjuta lihaskasvu kiirust vaid mõjuvad erinevatele lihastele.need mõjutavad erinevaid lihaseid aga samas ka rinnalihase erinevaid osi,nt. kätekõverdused jalad üleval kaasab rinnalihaste ülemist osa , kätekõverdused koos kaasab rinnalihase sisemist osa pluss suuremat survet triitsepile, kätekõverdused laiahaardega kaasavad rinna välimist osa rohkem, kättekõverdused toolidevahel või hantlitevahel paneb suurema surve selja ülaosale ja samas ka venitab rinda, ühekäega kätekõverdused kaasatad peale rinna ja triitsepsi veel ka biitsepsit.
Lihase arenemist tagab järjepidev tegemine mitte tehnikate rohkus.
jaanuar 10, 2011 at 5:06 p.l. #285835zxcvb
MemberEks ma neid erinevaid variante teen, ühe käega veel päris ei suuda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen teinud nii, et hantleid kasutan käepidemetena, nagu suruks kangi.jaanuar 10, 2011 at 7:17 p.l. #285838eesti mees
MemberEks ma neid erinevaid variante teen, ühe käega veel päris ei suuda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen teinud nii, et hantleid kasutan käepidemetena, nagu suruks kangi.kui sa teed niimoodi siis sa treenid samaaegselt ka rannet ja haaret .Kuna niimoodi tehes on toetus pind väiksem kui peopesad maas siis teevad õlad ja triitseps rohkem tööd et keha tasakaaalustada. Seda tüüpi kätekõverdusi kutsutakse Russian push up ja algselt tehti seda sangpommide vahel. Lastes rind madalamale kui normaane kätteasent aga mitte täitsa vastu maad saab päris hea koormuse selja ülaosa.
Mina teen seda moodi toolide vahel kaks tooli kätte all ja kolmas jalgade all lasen ennast nii sügavale kui saan, peale rinnalihase treenimise ka venitab seda. muidugi sedamoodi tehes peab tegema korralikult sooja, sest vigastuse oht on vägagi suur.
Hantlid on ohutum varjant
jaanuar 24, 2011 at 6:54 p.l. #287304rennu21
Membersee vorm on kukimuki tulema kui soovi on. Aga mis puutub nendesse suurtesse kätekõverduste seerijatesse(üle 20x) siis neid ma ei viitsi teha(aegajalt ikka teen) aga soovitus oleks mitte teha “tavatempoga” vaid liiguta aeglaselt- näiteks 3seki alla, hoia mingi 1-2ski, ja üles jälle 3seki(all ära siis maha lase) ja üleval suru nii sirgu kuni tunned selga venimas. Mängi eri seerijatel eri käte laiusega ja vaatame kas siis ka 50 õhtu peale üldse täis saad:D
Muide ma teen ühe käega kätekõverdusi nagu Rocky filmis- vastavalt tujule kas igal ülessurumisel vahetan kätt või lasen üks käsi korraga 10-15ni
Ma ei hakka enam 4063ndat kõtekõverduste teemat tegema, küsin siin samas, et kui ma teen nii 3×50 kätekõverdust, siis kas see kasvatab natukenegi lihast või annab vähemalt välimust? Kasutan muidugi ka erinevaid kaldeid ja tehnikaid.Või tuleks tingimata lihase “suuruse, välimuse” muutmiseks mingi raskus selga panna?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.