Skip to main content

Kätekõverdused?

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • Autor
    Postitused
    matroxx
    Member

Ma ei saa aru kus tuleb inimestel arvamus,et jõusaal on mingisugune NORM ja kõik muu on imiteerimine ja tühjakargamine. Esiteks ütlen,et mida sa teed selle kangi surumisega üldse??kus rakendab üks tavaline inimene seda?

Soovitan rinnale teha kätekõverdusi jalad seinavastus,juhul kui kohe ei jaksa siis lihtsalt kõrgemale näiteks toolile asetatuna.Tasasel pinnal proovige käed koos teha.

Veel võib tavalisi kätekõverdusi teha lisaraskusega jne jne.

Tõsi tõsi et omakeha raskusega treenides tugevaks ei,saa imelik ainult,et niisama saalis rinnalt surumist proovides läks mul 120kg üles.

Kui nüüd lähitulevikus veel 140 peaks minema siis olen ju eriti nõrk.

Ühesõnaga on omakeha raskusega võimalik väga korraliku lihase ehitada ning selleläbi saada hea kehavalitsemise oskus jne mida saalis kindlasti ei saa.

Ma ei saa aru kus tuleb inimestel arvamus,et jõusaal on mingisugune NORM ja kõik muu on imiteerimine ja tühjakargamine. Esiteks ütlen,et mida sa teed selle kangi surumisega üldse??kus rakendab üks tavaline inimene seda?

Soovitan rinnale teha kätekõverdusi jalad seinavastus,juhul kui kohe ei jaksa siis lihtsalt kõrgemale näiteks toolile asetatuna.Tasasel pinnal proovige käed koos teha.

Tõsi tõsi et omakeha raskusega treenides tugevaks ei,saa imelik ainult,et niisama saalis rinnalt surumist proovides läks mul 120kg üles.

Ühesõnaga on omakeha raskusega võimalik väga korraliku lihase ehitada ning selleläbi saada hea kehavalitsemise oskus jne mida saalis kindlasti ei saa.

Lamades surumist ei rakenda jah tavaelus. Aga vot kätekõverdusi, eriti jalad seina vastu, rakendame me küll tavaelus iga päev. Kui suhkrukotti vaja tõsta, siis ma panen jalad seina vastu, lasen sõbral endale see selga tõsta ja siis tõstan seda kätekõverdust tehes. Viiendale korrusele ainult nii raskusi tassingi.

ROtter
    Member

Postiljonid kõnnivad ka iga päev teatud distantsi, aga võistlustele ei lähe keegi. Tavainimestest on nad treenitumad, aga sportlastele jäävad alla.

Miks jõusaalis jõudu parem treenida on? Sellepärast, et lihas vajab kasvamiseks progresseeruvaid raskusi, mis tavaelus kipuvad siiski suht kiiresti ammenduma. Kuigi võid kasutada oma loovust raskuste suurendamisel ja mida iganes teha korduste ja seeriatega, taandub asi lõpuks treeningu efektiivsusele, mida alati on lihtsam kontrollida ja suunata jõusaalis (vabade raskuste suur valik, masinad jne.).

tychoon
    Member

Lamades surumist ei rakenda jah tavaelus. Aga vot kätekõverdusi, eriti jalad seina vastu, rakendame me küll tavaelus iga päev. Kui suhkrukotti vaja tõsta, siis ma panen jalad seina vastu, lasen sõbral endale see selga tõsta ja siis tõstan seda kätekõverdust tehes. Viiendale korrusele ainult nii raskusi tassingi.

i lol’d

matroxx
    Member

Eks se ole ikka nii et igaüks näeb asja oma mättaotsast.minuarvates lihast treenida lihtsalt kasvatamise nimel on tobe.mina treenin eesmärgi nimel kus ma seda reaalselt rakendan.selline on minu arvamus ning kuna selline treening mulle tulemusi toob siis olen igati omakeha raskusega treenimisi poolt.samuti on asi erinevate treening viiside EELISTAMISES.treeningu üks pool on füüsiline,teine aga vaimne töö..kõik ei käi saalis maksimaalset lihast kasvatama.Tähtsam võiks olla lihtsalt hea füüsise saavutamine,mitte lihtsalt võimalikult suure lihase kasvatamine.

UmbIsik
    Member

Eks se ole ikka nii et igaüks näeb asja oma mättaotsast.minuarvates lihast treenida lihtsalt kasvatamise nimel on tobe.mina treenin eesmärgi nimel kus ma seda reaalselt rakendan.selline on minu arvamus ning kuna selline treening mulle tulemusi toob siis olen igati omakeha raskusega treenimisi poolt.samuti on asi erinevate treening viiside EELISTAMISES.treeningu üks pool on füüsiline,teine aga vaimne töö..kõik ei käi saalis maksimaalset lihast kasvatama.Tähtsam võiks olla lihtsalt hea füüsise saavutamine,mitte lihtsalt võimalikult suure lihase kasvatamine.

Misasi on see reaalne rakendamine? Teine spordiala nt ei ole reaalne rakendamine.

Asi on tegelikult selles, et kui keegi tuleb ja esitab küsimuse lihasmassi kasvatamise kohta, siis ei ole aus anda talle nõuandeid stiilis: tee kätekõverdusi ja hüppa ühe jala peal. Ei ole õige anda teisele inimesele nõuandeid lähtuvalt oma eesmärkidest. Kõigepealt peaksid sa seda inimest veenma oma eesmärke muutma.

Kahjuks või õnneks, aga see foorum on üsna kulturismi suunitlusega. Seega oleks sul mõistlik teha eraldi teema, et suurele hulgale eksinud hingedele seletada sinu põhimõtete ülimuslikkust.

L6viLeo
    Member

Ma ise teen trenni eelkõige, et jõudu juurde saada aga kuna olen sellise kõhna kehaehitusega siis püüan ka lihasmassi juurde saada. Aga kätekõverduste suhtes sain nyd targemaks. Praegu teen raskusi täis koolikotiga jalad vastu seina ja vahest klotsidel. Käed koos kätekõverdused on mul ammu teada aga neid saab ka raskustega teha.

Äitäh kõigile asjalikele vastajatele(Y)

Vägivaldur
    Member

Ühe käega kätekõverdus on enamuse jaoks ikka korralik jõuharjutus.

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.