Kätekõverdused?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Kätekõverdused?
- This topic has 22 replies, 13 voices, and was last updated 17 years, 6 months tagasi by
Vägivaldur.
-
AutorPostitused
-
juuli 19, 2008 at 10:16 e.l. #14274
L6viLeo
MemberKas kätekõverdustega on võimalik jõudu ja lihasmassi rinnale arendada. Ja kui siis palju neid kordusi ja seeriaid peaks olema?
juuli 19, 2008 at 10:25 e.l. #160878undisputed
MemberKas kätekõverdustega on võimalik jõudu ja lihasmassi rinnale arendada. Ja kui siis palju neid kordusi ja seeriaid peaks olema?Lihast isegi natuke on võimalik kasvatada, kuid jõu kohapealt unusta see harjutus ära.
juuli 19, 2008 at 10:29 e.l. #160879Hi
MemberÄra pole vaja unustada, minule on andnud kätekõverdused raskustega rohkem lihasmassi ja jõudu kui kangisurumine rinnalt, pane koolikott vms. selga lao raamatud, hantlid vms sisse ja hakka pihta, ära kiirusta. Veel parema tulemuse saab siis kui käte alla paned migid klotsid mis annavad sulle suurema amplituudi ning venituse. Edu treenimisel ..
juuli 19, 2008 at 11:24 e.l. #160883Aken
MemberJõudu annab kätekõverduste tegemine kindlasti juurde.
juuli 19, 2008 at 2:01 p.l. #160902L6viLeo
MemberSee koolikoti mõte on küll hea(y)
Aga palju seeriaid ja kordusi oleks vaja nagu kangiga w?
Küsin sest meil on jõusaal terve Juuli kuu olnud päevasel ajal ja pole töö pärast saand käia. Siis on vaja muid alternatiive otsida.
juuli 19, 2008 at 2:13 p.l. #160903jrx
MemberJalgade kõrgemale tõstmine on ka hea variant koormuse suurendamiseks.
juuli 19, 2008 at 7:48 p.l. #160930Alexander Andrusenko
ModeratorKas kätekõverdustega on võimalik jõudu ja lihasmassi rinnale arendada. Ja kui siis palju neid kordusi ja seeriaid peaks olema?Kuidas sa rinnalihase jõudu mõõdad? Kui mõõdad kätekõverdustega, siis on võimalik arendada küll. Kui mõõdad lamades surumise tulemuse abil, siis puhas lamades surumine annab palju paremaid tulemusi. Kätekõverdused on sel juhul ajaraisk.
juuli 19, 2008 at 8:24 p.l. #160932Hi
MemberKuidas sa rinnalihase jõudu mõõdad? Kui mõõdad kätekõverdustega, siis on võimalik arendada küll. Kui mõõdad lamades surumise tulemuse abil, siis puhas lamades surumine annab palju paremaid tulemusi. Kätekõverdused on sel juhul ajaraisk.Ajaraisk ta kohe kindlasti ei ole, ajaraisk on tv vaatamine ja muud sarnased tegevused.
juuli 19, 2008 at 9:02 p.l. #160937Toivo295
MemberAjaraisk ta kohe kindlasti ei ole, ajaraisk on tv vaatamine ja muud sarnased tegevused.Ta võrdles seda lamades surumisega. Juhul ,kui ta tahab paremat tulemust lamades surumisel, siis kätekõverdused on küll ajaraiskamine.
Aga asi on pigem selles, et teemaalgatajal pole võimalust praegus jõusaalis käia. Sel juhul ,et mitte päris oma vormi kaotada ,aitab ka kätekõverdustest.
juuli 19, 2008 at 9:47 p.l. #160941Hi
MemberTa võrdles seda lamades surumisega. Juhul ,kui ta tahab paremat tulemust lamades surumisel, siis kätekõverdused on küll ajaraiskamine.Aga asi on pigem selles, et teemaalgatajal pole võimalust praegus jõusaalis käia. Sel juhul ,et mitte päris oma vormi kaotada ,aitab ka kätekõverdustest.
Kätekõverdused arendavad rinda väga hästi, ning kui lisada raskusi selga (nagu ma ennem mainisi / raskuseks võib olla ka teine inimene kukil ) siis saab ka väga edukalt lamades surumise tulemusi parandada , see on mu enda poolt ära proovitud asi.
Ja olenevalt tehnikast võib kätekõverdused ilma raskusteta muuta ka arendavaks, mitte “vormi hoidvaks” harjutuseks.
Edu …
juuli 19, 2008 at 10:01 p.l. #160942Toivo295
MemberKätekõverdused arendavad rinda väga hästi, ning kui lisada raskusi selga (nagu ma ennem mainisi / raskuseks võib olla ka teine inimene kukil ) siis saab ka väga edukalt lamades surumise tulemusi parandada , see on mu enda poolt ära proovitud asi.Ja olenevalt tehnikast võib kätekõverdused ilma raskusteta muuta ka arendavaks, mitte “vormi hoidvaks” harjutuseks.
Edu …
Jah, olen nõus sinu väitega ,et kätekõverdused võivad arendada rinda. Aga nagu ma mainisin, ei saa võrrelda kätekõverdusi ja kangiga lamades surumist. See on sama nagu võrrelda ühel jalal kükkimist kangiga kükkimisega.
juuli 19, 2008 at 10:26 p.l. #160943Alexander Andrusenko
ModeratorLamades surumist arendab kõige paremini lamades surumine. Kükki arendab kõige rohkem kükk. Jõutõmmet vastavalt jõutõmme jne. Kui kätekõverdused arendaksid lamades surumist paremini kui lamades surumine ise, siis keegi surumist ei teeks. Aga see oleks juba üsna jabur.
juuli 19, 2008 at 10:39 p.l. #160944Hi
MemberLamades surumist arendab kõige paremini lamades surumine. Kükki arendab kõige rohkem kükk. Jõutõmmet vastavalt jõutõmme jne. Kui kätekõverdused arendaksid lamades surumist paremini kui lamades surumine ise, siis keegi surumist ei teeks. Aga see oleks juba üsna jabur.Ei sellega olen nõus et lamades surumine võib olla parem, kiiremini arendav, kuid ei saa väita et kätekõverdused oleks asjatud, õigesti sooritatult võivad ka väga edukalt arendada. Püüan jääda teema juurde, kuna küsiti ikka kätekõverduste kohta ning vastuseks oleks, et on küll võimalik lihasmassi kasvatada ja jõudu arendada kätekõverdusi tehes (võttes arvesse muid eelnevaid soovitusi).
Edu…
juuli 19, 2008 at 10:50 p.l. #160948Hellboy
MemberIse kasutan sama varianti, millest Hi rääkis, sest hetkel jõukas käia ei saa ja vormi saab säilitada küll. Teen nii, et panen seljekotti raskused ja kott selga ning jalad on nii kõrgele tõstetud, et käed on sirgelt välja sirutatud, keha algasendis horisontaalselt ja võtab väga hästi läbi, homme proovin siis ka veel klotsid käte alla panna.
juuli 20, 2008 at 5:01 e.l. #160951undisputed
MemberNagu arvata juba võis, siis hakkab neid kätekõverduste meistreid siin tulema ustest ja akendest. Seda ma arvasin, et tegelik jõud on kuskil peidus. Nüüd ma siis tean, kus see peidetud on
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.