Mul on sihuke mure,et ma käin breigi trennis.Seal on vaja väga tugev olla.Mul on jõudu küll et näiteks kätepeal seista suht kaua.aga enamus freezidega on raske tasakaalu saada ja jõudu pole hoida end nii kaua freezes.,seega pöördun teie juurde ehk keegi saab soovitada midagi .
Et siis küsimus selline et mismoodi ma kõige normaalsemal viisil saaksin terve keha tugevaks eriti käed.Arvestades vanust et olen 15
Mine jõusaali. Kätelseisu saad harjutada (tugevdada) kätekõverdustega. Kangiga käte kõverdamine on ka kätele hea(biitsepsi harjutus).
Ehk lähed Body Pumpi trenni…
See aitab
kätel seismine ei kaasa vaid kätelihaseid vaid ka õla , selja ja kõhu lihaseid – eriti kui probleem on tasakaalus siis on vaja paljusid lihaseid ju kasutada et säilitada tasakaal!
kätelseisul peab triitseps eriti tugev olema, samuti deltalihased ja rinnalihaste ülaosad. Peaksid harjutama kangi surumist kukla tagant kui ka eest.
Soovitan jõutreeningus rõhku panna raskuste hoidmisele positiivse faasi lõpus (ja miks ka mitte keskel),et ,nagu ma aru saan, breigis vajalik staatiline jõud saaks maksimaalne.
jalgasi ka breigis ikka vaja… saltod siis pole sinu meelest effektsed?