Skip to main content

Käte jõud

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Mul on sihuke mure,et ma käin breigi trennis.Seal on vaja väga tugev olla.Mul on jõudu küll et näiteks kätepeal seista suht kaua.aga enamus freezidega on raske tasakaalu saada ja jõudu pole hoida end nii kaua freezes.,seega pöördun teie juurde ehk keegi saab soovitada midagi .

Et siis küsimus selline et mismoodi ma kõige normaalsemal viisil saaksin terve keha tugevaks eriti käed.Arvestades vanust et olen 15

Sphinx
    Member

Mine jõusaali. Kätelseisu saad harjutada (tugevdada) kätekõverdustega. Kangiga käte kõverdamine on ka kätele hea(biitsepsi harjutus).

Mers
    Member

Ehk lähed Body Pumpi trenni…

See aitab

kame
    Moderator

kätel seismine ei kaasa vaid kätelihaseid vaid ka õla , selja ja kõhu lihaseid – eriti kui probleem on tasakaalus siis on vaja paljusid lihaseid ju kasutada et säilitada tasakaal!

Raul1
    Member

kätelseisul peab triitseps eriti tugev olema, samuti deltalihased ja rinnalihaste ülaosad. Peaksid harjutama kangi surumist kukla tagant kui ka eest.

R.Tamm
    Member

Soovitan jõutreeningus rõhku panna raskuste hoidmisele positiivse faasi lõpus (ja miks ka mitte keskel),et ,nagu ma aru saan, breigis vajalik staatiline jõud saaks maksimaalne.

paleekoer
    Member

jalgasi ka breigis ikka vaja… saltod siis pole sinu meelest effektsed?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.