Käte arendamine
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Käte arendamine
- This topic has 19 replies, 14 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
PT London.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 4, 2010 at 8:10 p.l. #20941
Anonüümne
GuestTervist.
Olen spordiga tegelenud pikalt ning kohati väga edukalt. Tegelen kergejõustikuga ning minu ala nõuab pikkust ja kerget kehakaalu. See selleks.
Probleemiks on siis käed, käte lihased. Muud lihased on mulle meelepäraselt välja joonistunud, kuid käed on vastavalt mu kehale pikad ja peenikesed. Aidake palun mingi kava koostada, mis hõlmab ainult käsi(õlg, biitseps, triitseps, käsivars). Kindlasti on need lihased töös kui ma trennis kang turjal kükke ja asteid teen või rinnalt surun, kuid sellest jääb ilmselgelt väheks.
Tean, et treeningkava koostamine maksab 500.- kuid sellest siin tõotab tulla ju lihtne töö, teile kogenenutele. Tean ka, et tähtis koht on toitumisel, üritan seda jälgida.
Trenn on mul igal tööpäeval ja selle kava võiks ära jaotada nii, et saaks kaks korda läbi teha nädalas, iga päev trenni lõppu midagi.
Ei soovi neid targutajaid, kellest lõpuks midagi abi pole. Minu eesmärgiks pole kulturistiks saada . .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ettetänades.
jaanuar 4, 2010 at 8:36 p.l. #247188Jarmo Oberst
MemberTervist.Olen spordiga tegelenud pikalt ning kohati väga edukalt. Tegelen kergejõustikuga ning minu ala nõuab pikkust ja kerget kehakaalu. See selleks.
Probleemiks on siis käed, käte lihased. Muud lihased on mulle meelepäraselt välja joonistunud, kuid käed on vastavalt mu kehale pikad ja peenikesed. Aidake palun mingi kava koostada, mis hõlmab ainult käsi(õlg, biitseps, triitseps, käsivars). Kindlasti on need lihased töös kui ma trennis kang turjal kükke ja asteid teen või rinnalt surun, kuid sellest jääb ilmselgelt väheks.
Tean, et treeningkava koostamine maksab 500.- kuid sellest siin tõotab tulla ju lihtne töö, teile kogenenutele. Tean ka, et tähtis koht on toitumisel, üritan seda jälgida.
Trenn on mul igal tööpäeval ja selle kava võiks ära jaotada nii, et saaks kaks korda läbi teha nädalas, iga päev trenni lõppu midagi.
Ei soovi neid targutajaid, kellest lõpuks midagi abi pole. Minu eesmärgiks pole kulturistiks saada . .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ettetänades.
Sa tahad olla kerge aga samas tahad lihaseid juurde mis tähendaks, et sa võtad kaalus juurde ju ?
jaanuar 4, 2010 at 9:21 p.l. #247191Istuv Sõnn
MemberKui Sa ei ole järjekordne Johnny Bravo, siis võta end kätte ja uuri asja – ainult käte arendamine on mõttetu.
jaanuar 4, 2010 at 9:22 p.l. #247192Mailman
MemberKui Sa ei ole järjekordne Johnny Bravo, siis võta end kätte ja uuri asja – ainult käte arendamine on mõttetu.Ma sain ta jutust aru, et trennis teeb kükki jms harjutusi ka ikka.
jaanuar 4, 2010 at 10:27 p.l. #247205Raul93
MemberTa ju palus ilma liigse targutamiseta!
jaanuar 4, 2010 at 10:56 p.l. #247207Fdvk
MemberTreeni jõusaalis siis Käsi ja õlgu pikemate seeriatega.
jaanuar 5, 2010 at 6:26 e.l. #247215Istuv Sõnn
MemberKeegi ei targuta siin niisama. Aga kui keegi loodab, et sõrmenipsu peale kõik tuleb, siis on see enesepettus. Kui inimesel ei ole kulturistlikke eesmärke, siis on üldse arusaamatu, milles probleem – inimesed ongi erinevad. Las need käed olla sellised. Aga kui on tekkinud soov oma keha ehitama hakata, siis ongi see kulturism ja siis tuleb sellega tegeleda. Biitsa pumpamine üksi on lolli mängimine. Kui on eesmärk, tuleb end harida ja uurida, mida eesmärgi saavutamiseks teha. Või siis ei ole soovi piisavalt.
jaanuar 5, 2010 at 7:58 e.l. #247219martin1333
Memberpakun oma variandi välja : n päev – õlad, käsivars mõnipäev hiljem biitseps triipseps superseeria
ma ei mõista miks sa tahad neid 2 korda nädalas läbi teha . Lihas areneb õigesti toitudes + kas su kergejõustiku trenn ei väsita sind , et sa jõuad veel peale seda jõhkralt pumbata ?
erinevaid harjutusi leiad siit : http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
miks sa enda treeneri käest kava & soovitusi ei küsi ?
jaanuar 5, 2010 at 8:10 e.l. #247221Impsik
MemberTervist.Olen spordiga tegelenud pikalt ning kohati väga edukalt. Tegelen kergejõustikuga ning minu ala nõuab pikkust ja kerget kehakaalu. See selleks.
Mis ala sa kergejõustikus teed?
Küsin, sest ise olen ka mõningaid kergejõustiku alasid teinud kunagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2010 at 8:52 e.l. #247235PT London
A: 10x 12-15 lendamine hantlitega kyljele
10x 12-15 triitsepsile plokil v6i lamades kae sirgendamine
10x 12-15 hantlitega istudes kea k6verdamine
Biits ja triits tee supperseeriana, puhates ca 1min.
B: hantlitega istudes surumine 6lale 8x 10
kitsa haardega l6uat6mme 8x max
dips 8x 10(kasuta lisaraskust kui yle kymne oma kehaga jaksad)
jaota vastavalt oma soovile a ja b, tee seda kava 3+ nadalat ja toitu piisavalt!!! kui kaloraaz on + siis peax ca 1-2 cm tulema kyll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2010 at 11:54 e.l. #247278smack
MemberKui Sa ei ole järjekordne Johnny Bravo, siis võta end kätte ja uuri asja – ainult käte arendamine on mõttetu.Ta ju mainis, et tegeleb kergejõustikuga!
Kergejõustikuga käib alati kaasas ka jõusaal, aga baasharjutusi tehes käed ei kipu väga kasvama.
jaanuar 5, 2010 at 12:07 p.l. #247281Rain 6 kanget
Memberkergeraks või mitte. natuke tõsisemaltvõetavast ajakirjast (Zeleznõi Mir), kui reklaampilte täis inglisekeelsed ajakirjad lugesin väikest artiklit käte kohta. et võite neid treenida eraldi kuni kindla piirini, aga sealt edasi on vaja – kogu keha arendama hakata, et areng edasi toimuks – parimaks variandiks kehalist arengut edasi viia – kükk, jõutõmme ja rinnalt surumine ehk rasked baasharjutused. siis pidavat areng ka kätel uuesti pihta hakkama.
jaanuar 5, 2010 at 12:13 p.l. #247284Istuv Sõnn
MemberJust baasharjutusi on vaja teha selleks, et ka käed hakkaksid kasvama. Karmid baasharjutused nagu kükk ja jõutõmme mõjuvad organismile selliselt, et kõik hakkab kasvama. See on nii vana tõde, et paneb imestama, miks seda ikka unustatakse.
jaanuar 5, 2010 at 12:21 p.l. #247286emmimees
Memberjah …nagu keegi kunagi küsimuse peale, kuidas biitseps kasvama saada, ütles “TEE KÜKKI!”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2010 at 12:24 p.l. #247287renku
MemberJust baasharjutusi on vaja teha selleks, et ka käed hakkaksid kasvama. Karmid baasharjutused nagu kükk ja jõutõmme mõjuvad organismile selliselt, et kõik hakkab kasvama. See on nii vana tõde, et paneb imestama, miks seda ikka unustatakse.Rääkigu palju tahes, aga küki ja jõutõmbega ei suurene mitte kuidagi ei biitseps ega triitseps. olen ise jõutõstmisega tegelenud piisavalt ja kui käsi eraldi ei koorma, siis nende jõud ikka väheneb teatud aja jooksul märgatavalt. JA NII ONGI.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.