Skip to main content

Katabolism

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • Autor
    Postitused

Mu mehe riided haisevad pärast trenni ketšupi järele

Alfonze
    Member

Mul ka süsikate osakaal suhteliselt madal, samas ikka tuleb ka, hommikusöögis täisteratooteid pisut, puuvili, mesi, iga toidukord porgand, kurk, tomat, paprika vms ja lisaks ka igas piimatootes süsikaid, peale trenni süsikad kokku ikka 200gr tuleb vast ära. Mingit spetsiifilist haisu pole täheldanud.

hehee
    Member

Oled sa kindel, et su mees ikka trennis käib? Äkki külastab hoopis mõnda kiirtoiduketti?
    Alfonze
    Member

Mina ka kurta ei saa energia üle, piisavalt jagub, et teha nädalas 4x jõusaali ja 2x aeroobset. Samas eks varsti on ka see piir kui kaal on niikaugel, et rasvast ei saa enam midagi võtta (rasvaprotsenti ei tea, aga pakun et kuskil 33% pealt jaanuaris on kukkunud 13% kanti) ja tuleb toiduenergiat hästi pisut tõsta.

-Egert
    Member

Kas siin sõjaväes on mõtet teha päeval veel aeroobset, kui hommikujooks on 5x nädalas? Hommikuti jooksen umbes 3,5km, kergelt vahelduvas tempos ja natuke venitan, võimlen.

Alfonze
    Member

Aeroobse poolepealt peaks olema igati super, mingit anaeroobset juurde ja peaks igatpidi super olema trenni kohapealt, aga eks kõik kinni ka eesmärkides muidugi.

Kas siin sõjaväes on mõtet teha päeval veel aeroobset, kui hommikujooks on 5x nädalas? Hommikuti jooksen umbes 3,5km, kergelt vahelduvas tempos ja natuke venitan, võimlen.

peale noorteaja lõppu,kui kehalise tunde vähemaks jäi siis ise käisin 2x nädalas lisaks jooksmas.Kus väeosas teenid btw?

-Egert
    Member

peale noorteaja lõppu,kui kehalise tunde vähemaks jäi siis ise käisin 2x nädalas lisaks jooksmas.Kus väeosas teenid btw?
    Autor
    Postitused
Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.