kasvuhormooni tase
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi ROtter’ilt » kasvuhormooni tase
- This topic has 57 replies, 21 voices, and was last updated 17 years, 7 months tagasi by
Madis232.
-
AutorPostitused
-
veebruar 21, 2007 at 6:22 p.l. #107152
Madis232
MemberOldman on väga tark…
märts 13, 2007 at 3:59 p.l. #109405märts 13, 2007 at 5:43 p.l. #109418Flex250
Memberno ta oleks võind välismaale minnes siis selle retsepti või loa hankida selleks, pappi ju on.
on nahhui vaja torkida teda yltse.
märts 13, 2007 at 6:14 p.l. #109422ROtter
Memberno ta oleks võind välismaale minnes siis selle retsepti või loa hankida selleks, pappi ju on.on nahhui vaja torkida teda yltse.
Siis sa näed 60-selt välja nagu 30-nene.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 13, 2007 at 6:32 p.l. #109427Flex250
MemberSiis sa näed 60-selt välja nagu 30-nene.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kas just nii aga usun et aitab noorendada, parandavat ju see aine ainevahetust-kiirendab ja aitab trantsportida aminohappeid ja ka mineraale+vitamiine lihastesse ja samas kui kasvatab lihasmassi suurendades valgusünteesi samal ajal põletab rasvu. kümneid tuhandeid raha kuus sellepeale-saavad aind staarid lubada kahjuks
märts 13, 2007 at 6:39 p.l. #109431ROtter
Memberkas just nii aga usun et aitab noorendada, parandavat ju see aine ainevahetust-kiirendab ja aitab trantsportida aminohappeid ja ka mineraale+vitamiine lihastesse ja samas kui kasvatab lihasmassi suurendades valgusünteesi samal ajal põletab rasvu. kümneid tuhandeid raha kuus sellepeale-saavad aind staarid lubada kahjuksUSA-s uuritakse vähemalt üheksas eri kliinikus kasvuhormooni mõju vananemisele ja kasvuhormoon teeb mehed 10-20 aastat nooremaks.
märts 13, 2007 at 6:54 p.l. #109433Bonsuna
MemberLiha (rohelise salati, greipfruudi…oliividega)See kuulub valdkonda, minu “k6hutunne ytles seda”.
Broileri fileel oli ka minu jaoks maagiline m6ju (ei s88nud teda kunagi kartuli v6i m6ne muu sysivesikurikka asjaga…). Vorm paranes, j6udlus t6usis… Nii kui oleks mingit imeasja s88nud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Broilereid nuumati siis kasvuhormoonide ja steroididega, kui nii kõvasti mõjus sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 13, 2007 at 7:03 p.l. #109437Bonsuna
MemberUSA-s uuritakse vähemalt üheksas eri kliinikus kasvuhormooni mõju vananemisele ja kasvuhormoon teeb mehed 10-20 aastat nooremaks.Korra ajakirjanduses olen juhtunud lugema, et enamik Hollywoodi mees näitlejaid pidid just kasvuhormoone kasutama. Kes siis, et noorem välja näha, kes aga selleks, et enne filmimist lihtsalt kiiremini paremasse füüsilisse vormi saada. Seal oli ka juttu selle noorendavast toimest. Mis ka väga loogiline.
märts 13, 2007 at 7:37 p.l. #109441Capricorn
MemberMõtlesin proovida ühte toodet, mis väidetavalt suurendab kasvuhormooni eritumist öösel. Ei tea kas oli hea mõte, uni on nüüd kuidagi teistsugune.
Magama jään nagu kiiremini ja magan sügavamalt, mingeid imelikke unenägusid näen, 5-6 tunni pärast teen järsku silmad lahti ja on üsna reibas olemine, nagu polekski maganud, muidu ikka ei saanud kuidagi silmi lahti ja voodist välja mindud ärgates. Siiski olen ikka püüdnud “tavalist” und edasi magada veel mõne tunni, sest 5-6 tundi tundub kuidagi vähevõitu.
märts 13, 2007 at 7:47 p.l. #109448Aile
MemberBroilereid nuumati siis kasvuhormoonide ja steroididega, kui nii kõvasti mõjus sulle
Tallegg
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tont seda teab, mida nad oma tibukestele sisse ajavad…

Aga ilma naljata… mida “hullemat” dieeti j2rgisin, seda parem areng oli.
märts 13, 2007 at 7:52 p.l. #109450Aile
MemberKorra ajakirjanduses olen juhtunud lugema, et enamik Hollywoodi mees näitlejaid pidid just kasvuhormoone kasutama. Kes siis, et noorem välja näha, kes aga selleks, et enne filmimist lihtsalt kiiremini paremasse füüsilisse vormi saada. Seal oli ka juttu selle noorendavast toimest. Mis ka väga loogiline.Vananemise puhul oleks tervet hormoonide kompotti vaja.
märts 14, 2007 at 6:18 e.l. #109488ROtter
MemberKorra ajakirjanduses olen juhtunud lugema, et enamik Hollywoodi mees näitlejaid pidid just kasvuhormoone kasutama. Kes siis, et noorem välja näha, kes aga selleks, et enne filmimist lihtsalt kiiremini paremasse füüsilisse vormi saada. Seal oli ka juttu selle noorendavast toimest. Mis ka väga loogiline.märts 14, 2007 at 6:22 e.l. #109490Aile
MemberKasvuhormoonist 80-90 % eritub une ajal. Süües enne magamaminekut kõrge GI süsivesikuid ( kartulid, riis, pasta ) soodustame kiiret insuliini eritumist, mis omakorda pärsib kasvuhormooni eritumist.See k6ik seletab ka minu dieediaegset arengut… Ei ole neile tibudele miskit sisse s88detud
märts 14, 2007 at 6:49 e.l. #109492ROtter
MemberSee k6ik seletab ka minu dieediaegset arengut… Ei ole neile tibudele miskit sisse s88detud
Tegelikult on küll.
Saaks dopinguproovis ka väita, et sõin kasvuhormoonidega söödetud broilereid.
märts 14, 2007 at 7:49 e.l. #109496Aile
MemberTegelikult on küll.Saaks dopinguproovis ka väita, et sõin kasvuhormoonidega söödetud broilereid.

Tallegg ja kasvuhormoon?
Ega ausalt igal pool kanaliha ei s88 ka. US is n2iteks…
Oldman yritab luua pretsedenti?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.