Kasv, lihased.
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Müüdimurdjad » Kasv, lihased.
- This topic has 23 replies, 15 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
Jarmo Oberst.
-
AutorPostitused
-
juuni 22, 2009 at 10:12 e.l. #203546
Tigerkutsu
MemberVahe on pigem selleset kui on 170 cm mees ja 190 cm kellel on ühepalju lihasmassi siis 170 näeb rohkem kapim välja, sest tema lihased ei ole nii pikad vms.
Ega ikka ei ole küll nii, sa pole vist tõeliseid kappe näinud (selliseid hiiglase tüüpi, kelle kõrval väike lihastes mees näeb punnike välja)!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 22, 2009 at 10:15 e.l. #203548Tigerkutsu
Memberkui tahad kasvada pead sööma, sööma ja veelgord sööma. rasva prodsent ei tõuse mitte selle pärast, et sa sööd palju vaid, et sa vähe kulutad. kui sa silitad seda kangikest trennis ainult, siis võid tulemustest ainult unistada. ega ära arva massi perjoodil on need suured, tugevad ja ilusad kõik parajalt pekkis…nii kaua, kui sa sellest rasva protsendi hullusest lahti ei saa ära loodagi et sa kasvama hakkad….
ega ma ei tea milline sa oled, aga ma arvan, et ma ei pane palju mööda, kui ütlen, et alakaaluline kondipukett. nii et hakka sööma, sööma ja veelgord sööma tihti ning tugevalt.
olen ka selle sööma sööma sööma õnge ühe korra läinud – oluline on siiski ka mida, millal, millistes vahekordades ja kuidas valmistada, tarbida. Pluss toitumine peaks ikka trenni mahuga ka seoses olema – kui tahad meeletult süüa, siis pead meeletult trenni ka tegema ning kui tahad meeletult trenni teha, pead teadma, kuidas treenida, et end mitte üle ja/või katki treenida.
Edu!!
P.S. Uurige foorumi artikkleid, leiate vastused enamikele küsimustele.
juuni 22, 2009 at 10:42 e.l. #203556wenom
Memberolen ka selle sööma sööma sööma õnge ühe korra läinud – oluline on siiski ka mida, millal, millistes vahekordades ja kuidas valmistada, tarbida. Pluss toitumine peaks ikka trenni mahuga ka seoses olema – kui tahad meeletult süüa, siis pead meeletult trenni ka tegema ning kui tahad meeletult trenni teha, pead teadma, kuidas treenida, et end mitte üle ja/või katki treenida.
mina olen rahul söön, treenin ja kasvan meeletult peki protsendi üle ei kurda
loomulikult peb kõik tasakaalus olema
ma olen ju kogu aeg väitnud sööma peab palju, tihti, tugevalt, mitme külkselt loobuda ei tohi millestki, pahna ja rämpsu minimaalselt või parem kui üldse mitte.
ja trenn loomulikult, kangi silitamisest on vähe tolku. trenni peab tegema tugevalt, raskus peale ja unustad ära, et on raske või ei jõua lihtsalt teed ja kõik……
ja loomulikult puhkus, puhates öösel magades tegelikult lihas kasvabgi ainult
kõik käib enese tunde järgi kui tunned, et oled väsind ei jõua jäta päev paar vahele.
peale ise enda ei saa keegi sulle ideaalset treening ja toitumis kava koostada, saab ainult juhendada ja näpunäiteid anda.
õnneks või kahjuks, aga paraku on see nii.
kui tahad tulemusi peab sul olema omal piisavalt mõistust.
pead õppima oma keha tundma…..
juuli 24, 2009 at 6:18 p.l. #208972maxcar
Memberkui massilisajaga koos lihaseid üles ajada siis ei ole midagi
juuli 24, 2009 at 8:10 p.l. #208990-Raix-
Memberkui massilisajaga koos lihaseid üles ajada siis ei ole midagiainult massilisajast nüüd küll ei aita, see on lihtsalt natuke abistav, aga sellele küll lootma ei saa jääda, et tarbin massilisajat ja muskel kasvab mühinal.
toitumine peav korras olema, see on põhiline
juuli 25, 2009 at 7:41 p.l. #209147maxcar
Memberainult massilisajast nüüd küll ei aita, see on lihtsalt natuke abistav, aga sellele küll lootma ei saa jääda, et tarbin massilisajat ja muskel kasvab mühinal.toitumine peav korras olema, see on põhiline
ei pea ju kui kont on siis ongi vaja suurust juurde ja trenni peab korralikuld tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 25, 2009 at 7:47 p.l. #209151Jarmo Oberst
MemberToitu korralikult ja treeni korrektse kava järgi, tulemused tulevad!
juuli 26, 2009 at 6:35 p.l. #209291maxcar
MemberToitu korralikult ja treeni korrektse kava järgi, tulemused tulevad!Alguses on ikka natuke rohkem vaja süüa kui kont on:D
juuli 26, 2009 at 8:09 p.l. #209310Jarmo Oberst
MemberAlguses on ikka natuke rohkem vaja süüa kui kont on:DLoe postitust uuesti ja püüa sellest aru saada. Korralik toitumine tähendab sinu arvates alakaloraaši ? Ja rohkem süüa ? Ega siis põrsaks pole ka mõtet kohe süüa, korralik toitumine palju tähtsam (õige kaloraaš)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.