kasv kinni
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » kasv kinni
- This topic has 39 replies, 25 voices, and was last updated 19 years, 2 months tagasi by
rambo vennapoeg.
-
AutorPostitused
-
mai 12, 2005 at 6:20 e.l. #53738
n2k
MemberLou Ferrigno (Hulk) on 196 cm..aga üldiselt sellise pikkuse juures kisub asi päris massiivseks juba. Tööd ja vaeva on mitme eest!a see-eest on tulemus parem=)
mai 12, 2005 at 8:08 e.l. #53742sub
MemberOma pikkust ei ole võimalik mitte mingil moel mõjutada. Tee mis trenni tahes, geenetilist koodi sa muuta ei saaPäris õige see ei ole. Toitumisega annab mõjutada küll. Sellepärast ju inimeste keskmine pikkus kogu aeg suurenebki.
Teine variant on ka. Kui väga noorelt hakata steroide tarvitama, siis lõpeb ka pikkuse kasvamine ära. Normaalne suguhormoonide taseme tõus ju panebki inimestel kasvu kinni, et nad ei kasvaks elu lõpuni.
EDIT: toitumise mõju kohta üks karm näide tuli meelde – Põhja-Korea elanikud on Lõuna-Korea omadest keskmiselt 1 jalg lühemad.
EDIT2: see kuskilt kõrva jäänud 1 jalg tundub ikka liiga palju, siis uurisin välja:
Korea, North (adults) 164.9 cm 154.0 cm
Korea, South (adults) 173.3 cm 160.9 cm
mehed ja naised siis vastavalt
mai 12, 2005 at 8:11 e.l. #53743erxs11
MemberPäris õige see ei ole. Toitumisega annab mõjutada küll. Sellepärast ju inimeste keskmine pikkus kogu aeg suurenebki.Ja see võtab aega sajandeid, mitte et sööd hommikul putru ja oled õhtuks sentimeetri juurde visanud
mai 12, 2005 at 8:19 e.l. #53744sub
MemberJa see võtab aega sajandeid, mitte et sööd hommikul putru ja oled õhtuks sentimeetri juurde visanudJah, keskmise pikkuse suuremine võtab aega sajandeid, sest et toidu kvaliteet paraneb aeglaselt.
Aga eeldades, et ei ole toimunud eelistatult pikemate inimeste geenide edasikandumist, siis peaks ka preaguse aja inimene jääma lühikeseks, kui panna ta sööma nagu muinaseestlane.
mai 12, 2005 at 10:31 p.l. #53798Sphinx
MemberMilleks kasv kinni panna? Ise olen 192 cm pikk ja mulle meeldib
. Jõusaalis on areng natuke aeglasem, aga massi tuleb rohkem. Kui veel kasvaks natuke, poleks ka nii jube.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 13, 2005 at 4:42 e.l. #53808St
Memberriistvõimlejad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 13, 2005 at 7:36 e.l. #53835erxs11
MemberJa see võtab aega sajandeid, mitte et sööd hommikul putru ja oled õhtuks sentimeetri juurde visanudJah, keskmise pikkuse suuremine võtab aega sajandeid, sest et toidu kvaliteet paraneb aeglaselt.
Aga eeldades, et ei ole toimunud eelistatult pikemate inimeste geenide edasikandumist, siis peaks ka preaguse aja inimene jääma lühikeseks, kui panna ta sööma nagu muinaseestlane.
Naljamees
Ega regress ka üleöö ei toimu. Kui evolutsioon võtab aega mitmeid põlvkondi, siis ei ole päris nii, et ühele põlvkonnale hakkad nö “vanaaja toitu” sisse söötma ja nad jävad lühikesteks. Selline taandareng kestab ka mitme põlvkonna aja, enne kui märgatavad tulemused tekivad.
mai 16, 2005 at 6:02 p.l. #54082sub
MemberNaljameesEga regress ka üleöö ei toimu. Kui evolutsioon võtab aega mitmeid põlvkondi, siis ei ole päris nii, et ühele põlvkonnale hakkad nö “vanaaja toitu” sisse söötma ja nad jävad lühikesteks. Selline taandareng kestab ka mitme põlvkonna aja, enne kui märgatavad tulemused tekivad.
Mõte oligi selles, et inimeste keskmine pikkus ei suurene niivõrd tänu evolutsioonile, vaid tänu toidule…
Kui võtta vaatluse alla näiteks 20. sajand, siis keskmine pikkus suurenes nii palju nii väikese aja jooksul (põlvkondades), et evolutsioon küll suurt rolli seal ei saakski omada.
Peale selle, tahad öelda, et inimestel toimub oluline valik selles suunas, et pikemad saavad rohkem elujõuliseid järglaseid kui lühemad (mis annaks alust üldse sellest kui evolutsioonilisest muutusest rääkida)?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2006 at 10:19 e.l. #96369cutme
Memberet kui mingit rasket asja t6sta kui sa pole veel nagu oma kasvu 2ra kasvanud umbes kas siis j22b kasv kinni? olen 14 ja selle koha pealt mure , k2in tihti j6usaalis ja eile t6stsin sugulaste juures rasket asja..
november 26, 2006 at 10:52 e.l. #96376QWE8
MemberNo kui saa vanema juures 2 korda aastas mingit vana pliiti tõstmas käid, see küll midagi ei tee.
Aga kui hakkad jõusaalis käima ja pidevalt tegema harjurusi, kus hoiad suuri raskusi turjal, mis omakorda suruvad selgroole, siis see võib küll kasvu mõjutada.
november 26, 2006 at 11:01 e.l. #96377gmaster
Memberkui sa käid ringi, 16h päevas pliit turjal, siis vbl tõesti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>noored, ärge saalis oma seljale liiga tehke!
november 26, 2006 at 11:20 e.l. #96382cutme
Memberei hoidnud vanaema pliiti seljas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sugulased ehitavad maja ja siis raskeid puutykke aitasin vedada …
et nagu j6usaalis ma teen h2sti palju k2si , siis hoian mingit 10 kilost kaela taga turja peal ( loodan et saad aru .. ) ja siis teen jalgadele yhte yli haiget asja nimodii et hyppev6imet arendada ,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis teen mingi 25 kilosega p6iat6use v6i kuidas neid nimetatakse umbes 100 kokku … hoian seda knagi k2te peal ees …
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> selga ma ei teegi …olen mingi 180 cm hetkel tahan mingi 195 2ra saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui ma k2si ja jalgu treenin siis kasvule see ei m6ju? et ainult kui seljale midagi teen v6ib j22da kasv kinni?
november 26, 2006 at 11:24 e.l. #96383SHOXi
Memberei jää sul mingi kasv kinni. Võta selg ka kavasse, ära ainult üle pinguta sellega, soorita harjutused õigesti, muidu võid selga vigastada.
november 26, 2006 at 11:25 e.l. #96384cutme
Memberaitah teile …
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2006 at 5:08 p.l. #96430Creek
Memberei hoidnud vanaema pliiti seljas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
sugulased ehitavad maja ja siis raskeid puutykke aitasin vedada …
et nagu j6usaalis ma teen h2sti palju k2si , siis hoian mingit 10 kilost kaela taga turja peal ( loodan et saad aru .. ) ja siis teen jalgadele yhte yli haiget asja nimodii et hyppev6imet arendada ,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis teen mingi 25 kilosega p6iat6use v6i kuidas neid nimetatakse umbes 100 kokku … hoian seda knagi k2te peal ees …
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> selga ma ei teegi …olen mingi 180 cm hetkel tahan mingi 195 2ra saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui ma k2si ja jalgu treenin siis kasvule see ei m6ju? et ainult kui seljale midagi teen v6ib j22da kasv kinni?
Sa muretse endale korrektne kava, mõne proffesionaali koostatud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära selle kasvu kinni jäämise pärast muretse – see selline müüt mida rahavas armastab vabanduseks tuua et miks ei viitsita jõusaalis käia. Kui sa oma selga seal saalis “retsima” ei hakka siis on kõik korras.
P.S.
To p6kk666.
Jah ja õhtul on hea valge lugeda ka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.