Kasutajad
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Kasutajad
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 21 years, 3 months tagasi by
raider.
-
AutorPostitused
-
oktoober 12, 2004 at 12:50 p.l. #3012
M.M.
MemberHetkel on registreerituid kasutajaid 2999, kohe kohe peaks saabuma ümmargune arv. Amazon on oma ülesandega viisakalt hakkama saanud : )
oktoober 12, 2004 at 12:53 p.l. #41163ero
Memberoskab keegi öelda palju neist on katiivsed kasutajad ja milline % nendest kasutajatest käib vähemalt 1x nädalas siin saidil?
oktoober 12, 2004 at 1:01 p.l. #41164M.M.
MemberSaigi 3000 täis just aga Rebane teab ehk kõige paremini seda. Kunagi umbes aasta tagasi ütles, et päevas külastab oma tuhat inimest. Ehk isegi käib nii palju ?
oktoober 12, 2004 at 1:27 p.l. #41166Rebane
KeymasterSellist statistikat, nagu ero soovib, on vist tibakene raske öelda aga siiski mõningad numbrid….
- Foorumit ainuüksi (forums.amazon.ee aadressile) tuleb päevas oma 400-500 külastust ära
- Kui võtta arvesse, et uus foorum on olnud üleval suhteliselt vähe aega (pea 1 kuu), võib uute tulemustega suhteliselt rahul olla, sest kuu jooksul on siin kokku vaadatud erinevaid teemasid/sõnumeid üle 50 000 korra. Loodan, et paljud on ka nendest nõuannetest kasu saanud.
- Aktiivsete postitajate arv UUDE foorumisse on praegu kuskil 100 – 150 kandis (st ligikaudu 150 erineva kasutajanimega inimest on postitanud sõnumi uude foorumisse).
- Viimase kuu jooksul on tehtud üle 1000 postituse, uusi teemasid loodud 150 ringis.
- Uusi kasutajaid selle aja jooksul tulnud juurde – 142
Vaid mõningad numbrid, ent pidevalt asjad arenevad edasi. Jään huviga ootama, mis numbritest järgmine kuu kõneleda saaks.
oktoober 12, 2004 at 1:46 p.l. #41167joker
MemberNoh eks oma rolli mängib ka see, mida olen tähele pannud, et külastajad on ise asjalikumaks ja sõbralikumaks läinud. Selliseid küünikud ja niisama s… loopijad on mujale kolinud. Kui mõni eksibki ära, siis ei tehta tast välja või kaob ta ise peale eneserahuldamist.
Näiteks olen mina tänu Amazon.ee_le leidnud päris mitmeid häid tuttavaid tänu jutukale või foorumile, kellega kogemusi vahetada.
oktoober 12, 2004 at 6:02 p.l. #41170Fle
MemberNuh ma olen ka 80 % kindlalt aktiivne kasutaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Mitte, et ma siia koguaeg postitaks, aga nii ülepäeviti saab ikka ületsekatud, mida huvitavat siin kirjutatud on
oktoober 12, 2004 at 6:51 p.l. #41174raider
Membermul on sellest foorumist ka väga kasu olnud !
sain tuttavax nii kaido leesmanniga ja õppinud kõvasti juurde just toitumise põhireeglid…
igatahes suuremad tänud just Kiivikale, M.M, Rebasele ning paljudele teistele
parimat soovides amazon.ee ja amazon.ee foorumile
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.