kasutaja “Andreaz” küsib abi
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » kasutaja “Andreaz” küsib abi
- This topic has 43 replies, 16 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
matti.
-
AutorPostitused
-
veebruar 15, 2008 at 6:51 p.l. #140953
AlBundy
MemberTreener ta ju on, vähemalt siin fitness.ee-s ju seda reklaamitakse.Julgen natuke siin foorumis nii ebapopulaarse Andreaziga mõneti nõustuda. Kogemus on ka oluline väärtus. Kui võtta see südamekirurgi näide, siis 15. aastase töökogemusega kirurgil on ehk nii mõndagi õpetada alles kooli lõpetanud kirurgile.
Ehh, nüüd pannakse mulle ka kindlasti pika puuga…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jutt ei käi sellest Otist keda sa silmas pead. Andreaz haugub neh vähe vale puu all
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 15, 2008 at 6:55 p.l. #140956bohemianrhapsody
MemberBlackdom: Jutt oli Ott Tõnissaarest, mitte Kiivikasest.
See andreaze kiri oli juba sarkastiline (a la “pakun et kasutaja pildipeal pole sina! “), sellisele kirjale ei saagi normaalselt ju vastata. Ilmselt kõige lihtsam ongi minna ja otsida mööda saale ja mõõta igalühel biitseps ära, kui on suurem kui andreazel, järelikult võib talle nõu anda.
veebruar 15, 2008 at 6:57 p.l. #140932gmaster
Memberpraktika on kindlasti väärtuslik, aga andreaze kurvastuseks pean tõdema, et kindlasti võib ka “kõrend” head nõu anda, kui ta on piisavalt hästi koolitatud või piisavalt hea haridusega, kõigil ei pruugigi eesmärk maksimaalne mass olla
Pealegi, mõni Suur kutt võib mingist väiksemast kutist trenni asjus palju juhmim olla, aga lihtsalt eeldused on paremad…
veebruar 15, 2008 at 7:28 p.l. #140958Aile
Memberpraktika on kindlasti väärtuslik, aga andreaze kurvastuseks pean tõdema, et kindlasti võib ka “kõrend” head nõu anda, kui ta on piisavalt hästi koolitatud või piisavalt hea haridusega, kõigil ei pruugigi eesmärk maksimaalne mass ollaPealegi, mõni Suur kutt võib mingist väiksemast kutist trenni asjus palju juhmim olla, aga lihtsalt eeldused on paremad…
See “v2ike kutt” (ma tundsin ennast nyyd puudutatuna…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) peab ennast lihtsalt rohkem t6estama. Mingil m22ral on see “suure kuti” fenomen…ebaaus, suus kutt = suur enesekindlus jne jne… nagu lumepall, mis veereb…
veebruar 15, 2008 at 7:28 p.l. #140960inside14
MemberPealegi, mõni Suur kutt võib mingist väiksemast kutist trenni asjus palju juhmim olla, aga lihtsalt eeldused on paremad…See peab isegi paljudel juhtudel paika, julgen kinnitada!
veebruar 15, 2008 at 11:31 p.l. #140987Vägivaldur
MemberBlackdom ja vulcan, tulistate natuke mööda jah. Kogemust pole keegi alavääristanud ja vaadake kellest jutt on.
Esiteks: treenerit välimuse järgi hinnata on naeruväärne.
Teiseks: MMA puhul isegi harrastajat välimuse järgi hinnata on naeruväärne, treenerist rääkimata.
veebruar 16, 2008 at 6:35 e.l. #140990Bonsuna
MemberKEHAEHITAMISE treener võib olla õpilasest pisem, väiksemat kasvu kuid mehel peab olema seljataga kindlasti arvestatav praktika ja seda mitte teiste õpetamises ainult. Mina isiklikult sellise treeneri juttu eriti tõsiselt pole kunagi võtnud kes ise pole kordagi kulturismis võistelnud. Ja aeg on näidanud, et olen õieti teinud. Kui ma ka nende jutu olen omale kõrvade vahele talletanud siis oma praeguse kogemuse juures võin tagantjärgi öelda, et need mehed ei teadnud alast suut midagi kui kunagi mulle õpetussõnu lugesid. Seega kulturismitreener peab ikka olema natuke küll “oma südant opereerinud” kui teisi “lõikama” asub. Teine lugu on tavalise saalitreeneriga kes alaga alustajale õige harjutuste tehnika ja toitumisalused kätte näitab. Asi läheb juba siis jupp maad keerulisemaks kui pool aastat on trenni tehtud. Tavaline II taseme diplomit omav treener jääb juba siis hätta treenijale kasuliku informatsiooni jagamisega. Rääkimata 50cm biitsepsiga kollist kes soovib oma käsi 55 cm-ks treenida.
Ja selle 2x olümpiavõitja, kellest siin juttu oli, treener, oli omal ajal üsna arvestatav “südamekirurg”. Mis kinnitab minu veendumust sellel teemal.
veebruar 16, 2008 at 7:30 e.l. #140995ROtter
MemberKEHAEHITAMISE treener võib olla õpilasest pisem, väiksemat kasvu kuid mehel peab olema seljataga kindlasti arvestatav praktika ja seda mitte teiste õpetamises ainult. Mina isiklikult sellise treeneri juttu eriti tõsiselt pole kunagi võtnud kes ise pole kordagi kulturismis võistelnud. Ja aeg on näidanud, et olen õieti teinud. Kui ma ka nende jutu olen omale kõrvade vahele talletanud siis oma praeguse kogemuse juures võin tagantjärgi öelda, et need mehed ei teadnud alast suut midagi kui kunagi mulle õpetussõnu lugesid. Seega kulturismitreener peab ikka olema natuke küll “oma südant opereerinud” kui teisi “lõikama” asub. Teine lugu on tavalise saalitreeneriga kes alaga alustajale õige harjutuste tehnika ja toitumisalused kätte näitab. Asi läheb juba siis jupp maad keerulisemaks kui pool aastat on trenni tehtud. Tavaline II taseme diplomit omav treener jääb juba siis hätta treenijale kasuliku informatsiooni jagamisega. Rääkimata 50cm biitsepsiga kollist kes soovib oma käsi 55 cm-ks treenida.Ja selle 2x olümpiavõitja, kellest siin juttu oli, treener, oli omal ajal üsna arvestatav “südamekirurg”. Mis kinnitab minu veendumust sellel teemal.
See asi on keerulisem kui sa arvad. Tead kui palju andekaid sportlasi N. Liidu tipptreenerid “põhja” lasid, et saada üht olümpiavõitjat?
veebruar 16, 2008 at 7:35 e.l. #140997Aile
MemberKEHAEHITAMISE treener võib olla õpilasest pisem, väiksemat kasvu kuid mehel peab olema seljataga kindlasti arvestatav praktika ja seda mitte teiste õpetamises ainult. Mina isiklikult sellise treeneri juttu eriti tõsiselt pole kunagi võtnud kes ise pole kordagi kulturismis võistelnud. Ja aeg on näidanud, et olen õieti teinud. Kui ma ka nende jutu olen omale kõrvade vahele talletanud siis oma praeguse kogemuse juures võin tagantjärgi öelda, et need mehed ei teadnud alast suut midagi kui kunagi mulle õpetussõnu lugesid. Seega kulturismitreener peab ikka olema natuke küll “oma südant opereerinud” kui teisi “lõikama” asub. Teine lugu on tavalise saalitreeneriga kes alaga alustajale õige harjutuste tehnika ja toitumisalused kätte näitab. Asi läheb juba siis jupp maad keerulisemaks kui pool aastat on trenni tehtud. Tavaline II taseme diplomit omav treener jääb juba siis hätta treenijale kasuliku informatsiooni jagamisega. Rääkimata 50cm biitsepsiga kollist kes soovib oma käsi 55 cm-ks treenida.Ja selle 2x olümpiavõitja, kellest siin juttu oli, treener, oli omal ajal üsna arvestatav “südamekirurg”. Mis kinnitab minu veendumust sellel teemal.
See ei ole nii yheselt m6istetav.
Kui sa teed ise vormi, siis on t6esti parem j2rgida omaenda kogemusi, kuulata oma organismi vajadusi ja mitte lasta h2irida ymbritsevast k2rast, mis l2heb aina valjemaks, mida paremad saavutused on. Krt…kui see sefiir teeb kedagi 6nnelikuks enne v6istlusi siis s88gu ta seda … mul kama, kui ta suudab ikkagi triibulise kanniga lavale tulla.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Treener aga… siin ei ole asjad enam nii lihtsad. Pea peab t88tama… Kuulata tuleb k6ike ja k6iki. Seosed tuleb tekitada aga omaenda ajus. Mida rohkem erinevat infot, seda terviklikumaks pilt l2heb, mida “suuremaid silmaklappe” kasutada…seda piiratumad arusaamad…samas …need m6juvad v2ga veenvalt, ma m6istan sellise tegevuse h2id kylgi (suureneb usutavus, kyll pinnapealselt…aga paraku…paraku…), kuid isikut mitte arendavad.
veebruar 16, 2008 at 7:38 e.l. #140998Blackdom
Memberpraktika on kindlasti väärtuslik, aga andreaze kurvastuseks pean tõdema, et kindlasti võib ka “kõrend” head nõu anda, kui ta on piisavalt hästi koolitatud või piisavalt hea haridusega, kõigil ei pruugigi eesmärk maksimaalne mass ollaPealegi, mõni Suur kutt võib mingist väiksemast kutist trenni asjus palju juhmim olla, aga lihtsalt eeldused on paremad…
Ja-jah, selle suuruse kohapealt olen täitsa nõus. Aga sel juhul peaks see “kõrend” omama ikkagi piisavalt pikka kogemust just treenerina.
veebruar 16, 2008 at 7:54 e.l. #140999anelka
MemberSee ei ole nii yheselt m6istetav.Kui sa teed ise vormi, siis on t6esti parem j2rgida omaenda kogemusi, kuulata oma organismi vajadusi ja mitte lasta h2irida ymbritsevast k2rast, mis l2heb aina valjemaks, mida paremad saavutused on. Krt…kui see sefiir teeb kedagi 6nnelikuks enne v6istlusi siis s88gu ta seda … mul kama, kui ta suudab ikkagi triibulise kanniga lavale tulla.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Treener aga… siin ei ole asjad enam nii lihtsad. Pea peab t88tama… Kuulata tuleb k6ike ja k6iki. Seosed tuleb tekitada aga omaenda ajus. Mida rohkem erinevat infot, seda terviklikumaks pilt l2heb, mida “suuremaid silmaklappe” kasutada…seda piiratumad arusaamad…samas …need m6juvad v2ga veenvalt, ma m6istan sellise tegevuse h2id kylgi (suureneb usutavus, kyll pinnapealselt…aga paraku…paraku…), kuid isikut mitte arendavad.
Seda oli tore kuulata!
veebruar 16, 2008 at 7:58 e.l. #141000Vägivaldur
MemberTreener aga… siin ei ole asjad enam nii lihtsad. Pea peab t88tama… Kuulata tuleb k6ike ja k6iki. Seosed tuleb tekitada aga omaenda ajus. Mida rohkem erinevat infot, seda terviklikumaks pilt l2heb, mida “suuremaid silmaklappe” kasutada…seda piiratumad arusaamad…samas …need m6juvad v2ga veenvalt, ma m6istan sellise tegevuse h2id kylgi (suureneb usutavus, kyll pinnapealselt…aga paraku…paraku…), kuid isikut mitte arendavad.Nõus. Treener on eelkõige aju.
veebruar 16, 2008 at 8:12 e.l. #141003Bonsuna
MemberSee ei ole nii yheselt m6istetav.Kui sa teed ise vormi, siis on t6esti parem j2rgida omaenda kogemusi, kuulata oma organismi vajadusi ja mitte lasta h2irida ymbritsevast k2rast, mis l2heb aina valjemaks, mida paremad saavutused on. Krt…kui see sefiir teeb kedagi 6nnelikuks enne v6istlusi siis s88gu ta seda … mul kama, kui ta suudab ikkagi triibulise kanniga lavale tulla.
Ja seda juttu ajad SINA mulle! Ma siis vastan sulle, teema on hoopis sügavam kui sa siin välja oskasid tuua.
veebruar 16, 2008 at 8:15 e.l. #141004Bonsuna
MemberNõus. Treener on eelkõige aju.Kindlasti, aga seda aju ei oleks ilma enda “südameopita”. Aga tundub et see teema jääb enamuse siinsete foorumlaste jaoks liiga kaugeks. Olgu siis, ehk mõni teist mõne aja pärast minuga nõustub.
veebruar 16, 2008 at 8:15 e.l. #141005Aile
MemberNõus. Treener on eelkõige aju.Aju kyll… Kuid probleem tekib treenitava ja treeneri suhetes. Samas peab treener m6juma veenvalt… Kui ta ei m6ju veenvalt, siis treenitav ei usu teda ja ei j2rgi n6uandeid jne. Treener ei ole enam treener…
Kuidas leida see tasakaal, et treeningul m6jud sa veenvana ja samas oleks sul ka kahtluste ja uudishimu pisik…miski seletamatu, mis sunniks sind eluaegsele 6ppele??? Liig pikk lause nyyd kysimuse jaoks…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.