Skip to main content

Käsivars?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    laukus
    Member

mul selline mure et mul on vasaku käsivarre lihas (kakspealihas) väiksem ja jõudu on kah vähem kui paremal käel et mida teha.. praegu üritan teha nii palju harjutusi kui saab hantlitega.. aga ikkagi tunnen et parem käsi saab rohkem vatti kui vasak… aga ikka peale seeriat ja pärast trenni tunnen et parem käsi on saanud rohkem trenni..

et mida teha loodan et te oskate midagi head soovitada sest ma ei tea mida enam teha, sest harjutusi sooritan ma täpselt sii nagu siin amazonases on näidatud!

ROtter
    Member

Inimese vasak ja parem kehapool ei ole kellelgi 100 % peegelpilt.Kui sa tahad mahajäänud kehapoolt arendada,siis anna sellele rohkem koormust kui teisele poolele.Teatud aja möödudes on võimalik saavutada võrdne arenemine,juhul kui ei ole mingit füüsilist iseärasust.

Sphinx
    Member

Kakspealihas on õlavarre lihas ehk biceps mitte käsivarre lihas. Soovitaks ka rohkem nõrgemale käele vatti anda.

Fred Antson
    Member

Oled ilmselt kasutanud ainult ühte lahendusvarianti – harjutusi,kus nõrgem käsi iseseisvalt töötab (hantlitega,plokil ühe käega).Aga Sa soorita need harjutused nii,et alustad nõrgema käega,jõuad x korda ja alles seejärel teed tugevamaga.Aga täpselt sama arv korda!Ja harjutus algab ning lõpeb nõrgema käe seeriaga!Sel moel treenides ei saa Sa kuidagi enam väita,et tugevam käsi rohkem läbi oleks!

Kuula ennast – võib-olla pole lisaseeriat igale harjutusele (üle kolme harjutuse kindlasti ei soovita!) vajagi!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.