Skip to main content

käsivars

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » käsivars

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Kalev2
    Member

Lgp. foorumi külastajad

mure järgmine: tegelen mitmeid aastaid juba korvpalliga ja eelmisest aastast otsustasin ka jõusaalis hakata käima. Kõik laabub nagu plaanis, teen trenni kolm korda nädalas ja minule vajalik koormus on täidetud. muret teeb see, et mul on käsivarre ümbermõõt natukene liiga väike. triitseps oleks justkui normaalne, kuid biitseps jätab soovida. mul oli muidugi juba ennegi käsivars suhteliselt väike. asi pole küll väga hull, kuid ikkagi tahaks teada kuidas saaks käsivart just triitsepsi juurest suuremaks, kusjuures ei tahaks kasutada mingeid toidulisandeid.

Ette tänades!!!

Kalev2
    Member

vabandan väikese eksimuse pärast, muret teeb just biitseps, mitte triitseps:)

T
    Member

väga lihtsalt. trenn trenn trenn. biitsepsile tuld ja valu. aga ära ülejäänud keha ka unarusse jäta ja pööra täheleapnu ka rannetele. igast hullustel et 20cm ranne ja 40 cm biitseps ei lase keha normaaloludes juhtuda. ja mina soovitaksin unustada igast erivõtted ja imerohtude otsimise. vähemalt esialgu. lihtsalt good old basic. minul töötab.

Anonüümne
    Guest

Biitsepsit arendab ka kõva selja treenimine (a la lõuatõmme, kangi tõmme vastu kõhtu jne.).

Et sul käsi kasvaks, peaks keha üldiselt kasvama, ehk lühidalt: peab sööma.

Jõudu!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.